tiistai 29. tammikuuta 2013

L'AMORE CHE MI LEGA A TE


Voiko olla jo oikeesti tiistai-ilta, eli huomenna ollaan jo puolessa väliä viikkoa? Miten aika menee näin nopsaa! En toki valita. Tänään oli hieman erilainen päivä ja tykkäsin kovasti kun sai olla kahessa paikkaa hommissa ja kotiin tultua oli mun tilaamat kynttilätkin saapunut pitkän odotuksen (viikon) jälkeen ja oon ihan rakastunut noihin. Yks kynttilä oli valitettavasti loppunut niin ne korvas niiden mielestä ''eniten samantyylisellä'' kynttilällä, joka on myös mukavan tuoksuinen. Ei tarvi ees hei polttaa näitä kynttilöitä kun mun koko huone tuoksuu ihanalta pelkästään sen takia, että ne on tossa hyllyllä polttamattomana. ♥

Töiden lisäks oon tänään vihdoista viimein siivonnut marsuhuonetta, hinnotellu juttuja kirppikselle ja istunu pitkän aikaan äitin keräämän levylaatikon eessä ja miettiny miten nuorempana oon kuunnellu erilaisempaa musiikkia mitä nyt. Pelastin muutamia yksilöitä sieltä, kuten Santa Justa Klanin levyn minkä perässä juoksin 6 vuotta sitten Espanjassa. Se oli itkun ja tuskan kautta hankittu levy. Sillä on tunnearvoo eikä sitä myydä pois! ♥

Nyt pitäs tuskastella taas nettikaupoissa ja ettii sitä oikeeta laukkua. Argh miten vaikeeta kun on niin paljon hyviä vaihtoehtoja ja nettikauppojen mitotuksia ei näy laukuista missään, niin ärsyttää kun ei tiedä onko kyseessä minilaukku vai jättilaukku. Hyvii linkkauksia nettikauppoihin otetaan mielellään vastaan, jossa saa kivoja laukkuja! :)



sunnuntai 27. tammikuuta 2013

MIKAEL SAARI VEI MUN SYDÄMEN

Mä taidan olla rakastunut. Ihan uskomatonta minkä löydön tein. Mä ajattelin, että mä en kuuntele Euroviisuehdokkaiden kappaleita, koska sielä on se Krista jota en vaan jostain syystä voi sietää ja aikasempien vuosien pettymykset on vaan nostanut mun myötähäpee mittaria korkeisiin lukuihin. Mä löysin Mikael Saaren. Miksei kukaan oo puhunu mulle tästä miehestä? Jos tää lahjakkuus ei mee Euroviisuihin, niin voinen sanoo että on Suomen kansa kyllä kuulovammasta populaa. Tämmöstä musiikin pitää olla, eikä yhtään enempää tai vähempää. Vau.

Onko teillä ketään muita lemppareita Suomen ehdokkaista vai kenties (tietenkin) Mikael? 


We Should Be Through
You see, I stand on my two feet
And all I try I succeed, I am no clown
Now I do just what I like to do
I don't have to fight, I just wear my crown ♥

EVEN IF YOU'RE ON THE RIGHT TRACK, YOU'LL GET RUN OVER IF YOU JUST SIT HERE

Mistä on kiva viikonloppu tehty? Ruuasta, nukkumisesta, datauksesta, shoppailusta ja kuvaamisesta. Kerkesin pelätä että näistä harva onnistuisi tänä viikonloppuna mutta kyllä ihan kiitettävästi sain kaikkea tehdä.

Perjantaina tosiaan menin muutaman tunnin työpäivän jälkeen keskustaan kirjastoon ''tekeen'' opinnäytetyötä vaikka todellisuudessa katoin varatun tietokoneen kelloa, joka ilmotti montako minuuttia on jäljellä käyttöä (naurettavaa että opiskeluun muka riittäis 1h varaus ja se on per päivä!), noh siinä sitten sovittiin vähän työaikataulua tyttöjen kanssa ja lähdettiin omiin suuntii. Mä kävin Kappahlissa ja Seppälässä ja löysin niitä ostoksia mitä oli edellisessä postauksessa. Loppupäivän tein sitten opinnäytetyötä ja himmailin kotona.

Eilen lauantaina oli samanlainen himmailupäivä paitsi käytiin Ideaparkissa vähän kiertelemässä ja sieltä löyty vaan muutamia juttuja ja nekin kaikki mun uudesta rakkauskaupasta New Yorkerista. Ostin sieltä viikonpäiväsukat jotka otin heti käyttöön ja tossa kuvassa ei tosiaan oo lauantaita tai sunnuntaita koska ne on pyykissä tällä hetkellä. Ostin myös olohousut semmoset ihanat puuterinpinkit mitä en nyt älynny ees kuvata ja sitten ostin pääkallorannekorun mitä en myöskään fiksuna kuvannut. Illalla kateltiin isolla porukalla putousta ja oikeesti se jakso jopa oli yllättävän hyvä!

Tänään sunnuntaina suunnattiin äitin kanssa varailemaan TAAS kirppispöytää ja oon ihan intopiukeena taas riehumassa hintalappujen kanssa ja hääräämässä kivoja tekstikylttejä että sekopäiset sentin pyörittelijät ostais meiän jutskii. Sen jälkeen käytiin Tokmannilla ja ostin aleirttareita ja alla olevia juttuja...

  Elikkäs siinä on vielä sukkia eiliseltä ja sitten on tän päivän ostoksia hieman, elikkä Lumenen kasvorasvaa jotka makso vaan vaivaset 3,90e ja mulla on hyvä rasva lopussa niin päätinpä nyt kokeilla jotain uutta. Kaiveltiin äitin kanssa myös jotain isoo pikkarilootaa missä oli kaikki pikkarit -70% ja sekosin totaallisesti mutta oli työn ja tuskan takana että löyty omaa kokoo, kun niistä suurinosa oli jotain xxxl mammojen pikkareita. Kaikkia kiinnosti? Niin joo hei eli tosta ekasta kollaasista löytyvät pillerit on ostettu myös tänään ja ne on tarkotettu hiusten, kynsien, ihon, nivelten ja luuston kunnon parantamiseen että toivottavasti mullakin on kohta jotkut Jennifer Lopez hiukset.

Nyt vaan iltapalaa, eli fetasalaattia ja nettikaupoissa pyörimistä kun etin täydellistä laukkua ja oon iskeny Mangolla olevaan laukkuun silmät ja pariin muuhunkin eri firmoilta. Äh, kun en tiedä minkä haluun! Ehkä teen postauksen niistä ja päätän teidän palautteen pohjalta? Voi että miten vaikeeta. Mut joo, ei tässä muuta kun että ihanaa sunnuntai iltaa kaikille! :)

perjantai 25. tammikuuta 2013

PIKAISIA SHOPPAILUPÄIVITYKSIÄ

Tässäpä olis hyvinkin pikaisesti tän päivän ostoksia. Nyt suuntaan tekemään opinnäytetyötä! :)  
Mun ''lempparisarjaan'' kuuluvat kaverukset sai tänään uuden sisaren meinaan ihanan nuden Sugat Coatin. Ostin Seppälästä ja hintaa oli 4,95e.  Löysin Ihanat ballerinat Seppälästä 12 eurolla. Ihan sika kivat!
  Mangon tuoksusta vartalosuihketta eurolla. Nam, ihanan tuoksusta! Pysyy ihollakin näköjään tosi hyvin.
  Viimeisimpinä muttei vähäisimpinä lisää näitä ihania käsidesejä kun ne oli vaan pari euroo joulun jälkeen.

torstai 24. tammikuuta 2013

PELKOJEN VOITTAMISTA


Heipsulivei ja ihanaa torstaita kaikille! Viikko on jo nyt melkeen purkissa ja huomenna taas se ihana perjantai ja parin päivän vapaus vaatimuksista. Oon jo ihan fiiliksissä, ihan jo pelkästään sen takia että töitä mullon vaan muutama tunti, sen jälkeen meen Tampereelle tekeen tyttöjen kanssa opinnäytetyötä ja sitten poikkeen parissa vaatekaupassa tuhlaamassa lahjakorttia ja poistamassa shoppailupoltetta.

Tänään olikin hieman erilainen aamu kun uskalsin tehä eri reittivalinnan töihin kävelles ja poikkesinkin tästä meiän lähettyviltä olevan mettätien kautta järvelle ja ylitin järven ja näinollen lyhensin työmatkaa varmaan vartin, jos oisin kävelly normaalia vauhtia mutta pelkojen takia, kävelen jäällä aina suhkot rauhallisesti. Oon meinaan ajatellu nyt tänä talvena etten kävele tolla jäällä, kun on ollu niin ihmeelinen pakkanen tässä, että onko se ees paksuu jäätä mutta varmistuin pari päivää sitten kun näin pilkkijöitä sielä ja tänään sitten otin ja menin. Sitä adrealiinin määrää kun jalat astu tukevalle maalle. ♥ Ai että ja kävelin hei samaa reittiä vielä kotiinki töistä ja huomenna ajattelin mennä uudestaan järveltä!

Kotimatkalla napsinkin pari kuvaa järveltä, vaikka varsinaisesti sielä ei mitään kuvattavaa ole mutta oli jotenkin nättiä niin piti vähän järkkäriä ulkoiluttaa kaulassa ja eipä kyllä ilmottanut mitään häiriöitä pakkasesta huolimattakaan.

Kuka muuten katto yöllä Die Wanderhure elokuvan vitoselta? Voi että sitä kyynelien määrää. Ei ehkä hyvä idea kattella sellasia leffoja yöllä kun nukuttuu ei sen jälkeen tullu paljoo. En ois uskonu että lämpeen 1400-luvun aiheiselle elokuvalle, joka on vielä saksalainen mutta oi kyllä, se oli ihana.

Ainiin muutes! Unohdin tänne kertoo että tilailin muutamia Yankee Candles merkin minikynttilöitä testauksiin kevään takia, että saisin uusia kynttilöitä sitten sitä varten ja musta ne pikkuversiot (ne jotka palaa 15h) on hyviä, koska ei tarvi heti ostaa päälle kympin kynttilää vaan voi testailla eka lemppareita parilla eurolla. Kirjottelen sitten lisää tilaussivusta ja kynttilöistä kun ne saapuu postista. :)

tiistai 22. tammikuuta 2013

RÅDNE FISK


Heipsis taas! Ajattelin tulla kertoon pikaisia kuulumisia vielä tältä päivältä vaikka eipä mitään ihmeellistä oo tapahtunutkaan. Oon siis ollut eilisen ja tän päivän vällyjen alla hieman flunssaisena, joten töihin pääsen taas huomenissa (jipii!) ja toivottavasti selätin pöpön. Oon hotkinu ihan urakalla kaikkia hedelmiä missä on c-vitskuu ja hyvin näyttää purevan kun olokin on parempi ja lähin tossa pari tuntia sitten käymään jopa kaupassa hakeen namipussin ja mäkkärin kautta pirtelöö ja juustohampparii kun jäähallilla käytiin veli nappaamassa kyytiin.

Oonko mä ainut joka on tajunnu että noita punasia kalakarkkeja on nyt tullu iha omana pussinaan vai onko ne ollu kauankin? Otin meinaan hyllystä sen kaatissäkin vai mikä onkaan, missä on noita punasia ja kun käänsin selkäni niin niitä kaloja olikin iha yksilöidyissä pusseissa siinä! Vähänkö kiva hei. Omnom, niiden parissa alan nyt tuijottamaan tätä läppäriä ja sitten suuntaan takas vällyjen väliin tuijottaan toista ruutua ja aamulla sitten kaheksalta ylös. Hiiop! Hyvää yötä kaikille ja koittakaa tekin pysyä terveenä nyt! :)

WINTER HUGS


Talvikenkulit saapuivat Brandosilta tänään ja oon ihan suhteellisen tyytyväinen vaikka onhan nää nyt tälläset perus feikkiuggit jotka näyttää ihan kuumiehen kengiltä. Kyseessähän on tarkasti ottaen Friis & Companyn Esmeraude kengät, jotka maksoivat vaan huimat 25 euroa ja nyt niiltä taitaa olla hintaa joku 45 euroa, eli ei edelleenkään kovin paha kyseisen merkin kengiks. Väritykseltään kengät ei oo yhtään munlaiset, mutta so what? Vaihtelu virkistää ja kohta voi taas heittää nää kuukengät kaappiin kun kevät tekee tuloaan.

Näissä on ihanaa se, että sisällä on super pehmee ja lämmin vuori ja koko on just passeli sekä varsi kengissä on just hyvä, eli ei liian lyhyt tai pitkä. Tosi hyvä ostos siis näinkin edullisesti ja vielä ei tullut postituskulujakaan! Itse kenkiä voitte mennä virallisesti ihailemaan täältä. :)

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

WHEN YOU TRY BUT YOU CAN'T REACH YOUR DREAM

Chris Medina - Juliet

Rentouttavaa sunnuntai iltaa kaikille täältä meiltä kolmelta ja maailman parhaimmilta kirsikkatomaateilta! ♥

AKKUJEN LATAUSTA


Moipsis! Tänään on ollut hyvä päivä. Heräsin jo puoli yheksän aikoihin ja oon saanu vaikka mitä aikaseks, jopa siivousta alkuunsa mutta vieraiden ''keskeytys'' ja herkkuliset kakut on vieny mun mielenkiinnon nyt ja päätinpä sitten tulla postaan tänne jotain, että voin tekosyyn pohjalla ilmottaa että oon tehny jotai muutakin kun vaan tuijottanu telkkarista älyvapaita seurapiirinaisia. Tänään vieteltiin vielä veljen synttäreitä muutaman sukulaisen voimin ja äiti pääs taas yllättää superherkuillaan. Hyvä sunnuntai siis kaikinpuolin ja ei oo vielä ees loppumas. ♥

Mulla ois kova hinku tehdä nyt hyvällä kameralla se kauan puhuttu huonepostaus ja mietinkin, että jos jaksan olla kovinkin ahkera ja siivoo tänään (huomenna), niin voisin sitten kuvata sen alkuviikosta kun mullon aikaset aamuvuorot niin oon kotona joskus 2 aikaan ja sillon on vielä rauhallista tässä talossa.

Mua kaikenlisäks jotenkin huvittais ihan hirveesti tehdä kaikkee ja sitten kun istun ja alan miettii niin tuntuu että hukun murheisiin ja ressiin kun opinnäytetyö on kesken ja huoh, sitä olla ees kunnolla alotettu ja palauttamiseen on ALLE KUUKAUSI ja äh, tässä on vielä näytöt työharjotteluun ja pitäs opinnäytetyöhön liittyen yks tapaaminenkin sopia ja väsyttää, kun tuntuu että ressaan yksinäni näiden asioiden kanssa. Ei helpottanu sekään fiilistä kun ohjaaja sano, että opinnäytetyö pitäs tehdä yksin niin sais sen nopeemmin tehtyä ja oon perkele samaa mieltä. Onneks näitä ei elämässä montaa tarvi tehdä. Onko jotkut ollu tässä samassa tilanteessa ja kerkeekö oikeesti tässä ajassa tekee kunnon opinnäytetyötä vielä? Ens viikonlopun uhraan kokonaisuudessaan sen tekemiseen. Pitihän se arvata että 8 kuukautta sitten olis pitänyt ottaa työ jo tehtäväks eikä vaan lykätä.

Nyt vuodatus on finito! Viettäkää ihanaa sunnuntaita tekin :)

lauantai 19. tammikuuta 2013

SYNTTÄRIPAARDEJA AMERIKKALAISITTAIN


Järkkäri mulla, maha täynnä hyvää ruokaa ja kurkkukipu kruunaa mun täydellisen lauantain. Siinä tiivistetysti mun fiilikset. Sain tosiaan eilen siis mun järkkärin sittenkin postista ja oon ollu iha hymy pyllys tästä ja napsinu satoja kuvia ihan turhistakin jutuista ja vasta pikkuhiljaa nyt alan olee perillä tän ominaisuuksista. Tänään sain oivan mahiksen kuvata veljen synttäreitä kun käytii American Dinnerissä syömässä törkeen isot ateriat. Oli muuten aika törkee hintakin mutta joo, mamma betalar ja sitä rataa. Syöminkien jälkee käytii kaupas ja sieltä matkaan tarttu pari jutskaa, mitkä kuvailen huomenissa varmaankin kun luonnonvalo on kivempi. Wiuwiu nyt kamera lataukseen ja tämä tyttö alkaa kattelee sarjaa missä tehdään superupeita kakkuja mutta koska oon liian laiska niin en jaksa ettiä teille sitä nimee tänne. Varmaan kaikki sen tietää!

Pahoittelen huonosti muokattuja kuvia. Ei tule toistumaan! Oh well.. hope so.

PS. Blogi täyttää tänään myös vuoden, että jipii! tuplasynttärit :)

tiistai 15. tammikuuta 2013

MÄ OIKEESTI TEIN SEN!

Tilauksesi on nyt vahvistettu.. OH HELL YEAH! Mä niin oon happy ja mä niin oon sekaisin onnesta että taidan tästä syödä purkin jätskii ihan vaan sen kunniaks että MÄ VIHDOIN TILASIN SEN HIMPUTIN CANON EOS 600D! ♥ Oioioi. Tää on se mahtava fiilis kun työnteolla oikeesti saa jotain unelmia toteutetuks. Loistavaa.. toivottavasti se mahtavuus ilmestyy postiin vielä tällä viikolla että voin räjäyttää blogin kuvien paljoudella.

Kerrankin mä raaskin ostaa jotain näinkin kallista. Mutta sitä on parin vuoden odottelu ja satojen arvostelujen lukeminen kyllä hyvin pohjustanu. Ei mikään heräteostos meinaan. Ai että, hihi!

perjantai 11. tammikuuta 2013

IT'S THE WEEKEEEEEND!

Ah se fiilis kun puhelimessa näyttää kello 5.05 ja mieli on kun naantalin aurinko. Ai että kun tajus että, damaam tänään alkaa viikonloppu ja töissä on aamuvuoro! Jippijee. Töistä lähin siis vähän vaille puoli kolme ja sen jälkeen oon vähän istuskellu koneella ja nauttinu ihan parasta Play kaakaoo. Nyt pitäs alkaa siivoo marsuhuonetta (oh god please no) ja sen jälkeen kyllä teen niin ison ruoka-annoksen etten liiku tänä päivänä enään mihinkään muualle kun jääkaapille, saunaan ja tohon sängylle katteleen lällykomedioita mitä keräsin aamusesta tohon pöydälle, silleen ''to do'' listan tavoin, etten vaan aina unoha ja keksi jotain muuta.

Huomenissa on tiedossa täysin ääliö-free päivä, eli ollaan oman pikkuperheen kesken ja ei muita osapuolia täällä ja varmaan ollaan menossa ettimään mulle vihdoista viimein niitä talvikenkiä ja ostamaan pikkuveljelle synttärilahjaa kun mun veikkaliini täyttää ens viikonloppuna jo 18v. ihan hullua. vastahan se meni päiväkotiin.

Oon muuten aika jännissä fibaloissa kun neljän päivän päästä on palkka tulossa ja sieltä on tulossa kai ihan kivasti rahaa, että jos mun tilille oikeesti ilmestyy yli 400e, niin mä juoksen samalla minuutilla autolle ja käsken hovikuskin (äitin) ajaa mut Giganttiin hakeen järkkäriä. Oon NIIN kyllästyny siihen että lainailen äitin kunnon kameraa kun oma on siinä kunnos, että sen vois jo heivaa mettään. Nyt sinne marsuhuoneen kimppuun tai taas sepitän jotain niin turhaa tähän! Viettäkää siis ihana viikonlopun alku ellen syöksy illalla kirjotteleen eräästä aiheesta mikä mua kirjotuttais aikas hirmusesti. Baibai ♥

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

STILL ALIVE

Hellurei! Tiistai iltaa elellään ja mulla iski hirvee morkkis tänään kun tajusin miten vähän oon taas päivitelly blogia. Mulle on tapahtunut taas vaikka mitä muutoksia arkeen ja yks isoin niistä on se, että alotin pitkän työharjottelun lähipäiväkodissa. Aivan ihana paikka ja oon ihan mielissään kaikesta. Työmatkaan tarvii varata vaan 30 minuuttia jos sitäkään ja se menee kävellen, ai että. ♥ Oon jopa nukkunut pitkästä aikaa (viime yönä) 10 tuntia ja oli aika kiva fiilis tajuta keskellä yötä klo 3, että jee vielä 5 tuntia unta. Ihan luksusta sekin. Tosiaaan työharjottelu on tullut takas kuvioihin ja yritän pitää vapaa-ajalla paljon toimintaa etten oo ihan koomassa aina päivän päätteeks ja kova on yritys saada ihmisiä liikkeelle, muttei kukaan oikeen jaksa mitään.

Tänään olin hammaslääkärissä ennen töitä ja oli ihan jees kuulla kivaa palautetta mun hampaista, että miten valkoset ne on ja harvinaisen suorat ja siistit. Jee tollanen kyllä piristää, kun ei tommosia kehuja odota. Kävin pikasesti ennen töihin menoo myös Ginassa kattomassa oisko sielä mittään, mutta nääh yks paita ja sormus löyty ja that's it. Taidan siis säästää tota lahjakorttia kevääseen asti, että jos ne vähän uusis sitä valikoimaa.

Nyt vaan herkuttelen play kaakaolla ja muilla kivoilla jutuilla mitä kävin hakee Siwasta töiden jälkeen ja ajattelin, että ehkä vois kattoo jonkun leffan ja alkaa vähän tekee arvosteluja tänne, kun ne on oikeesti paljon helpompi tehä kun kantaa kameraa mukana nyt ja räpsii kuvii. Oon alkanu järkkäriin nyt säästää ja ei paljosta oo enään kiinni, niin käyn kipin kapin hakeen sen Gigantista ja tänne tulvii postauksia sitten! :D haha. Eipä tässä muuta nyt ollukkaan, ainakaan mitään tärkeetä että jee, toivottavasti pidän aktiivista linjaa ees hetken.

Ps. On muute ihana huomata että teitä lukijoita on tullu uusiakin! Muualtakin kun Bloggerin kautta. Kiitos, se piristää ♥

lauantai 5. tammikuuta 2013

LUPAUKSIA UUDELLE VUODELLE 2013

Passion Pit - Take a Walk ♫
Uusi vuosi hurahti taas käyntiin ja blogeissa pyörii monenmoista lupauspostausta siitä, mitä tämä tuleva vuosi 2013 voisi tuoda tullessaan. Itsekkin oon nyt miettinyt jonkin aikaa jotain asioita mitä oikeesti aion pyrkiä toteuttaan ja tekemään..

Opin rakastaan itteeni. Hyvin vaikee asia mulle ollut aina. Kiitos erittäin surkeen itsetunnon, se on vieny ison osan mun kapasiteetistä elää. Nyt on aika asenteiden muuttua ja alkaa näillä kasvoilla oleen enemmän hymyä kun surkua. Pyrin oleen sitä mitä haluan olla ja yritän hymyillä enemmän ja oppia arvostaan ittessäni niitä asioita mitä en muille oo vielä halunnut näyttää ja myös niitä puutteita, joita mä murehdin vaan. Toivottavasti loppuvuodesta osaan jo oikeesti olla ylpee itestäni ja se näkyis musta!

  Arvostan yhä enemmän sitä mitä mulla on. On lottovoitto syntyä Suomeen ja oon siitä samaa mieltä täysin. Aion arvostaa tästä edeskin tuhansia miljoonia kertoja enemmän sitä mitä mulla on ja kunnioittaa niitä, jotka oikeesti tekee perusoikeuksien ja muidenkin ''oletettavian asioiden'' kuten ruuan eteen enemmän töitä ja uhraa elämänsä. Aion olla kiitollinen siitä, että mun isä ei ole sodassa tai siitä että, mun ei tarvitse murehtia saanko sairaalassa apua jos sinne hädässä menen.

  Ostan Iphonen ja Canonin järkkärin. Oon aina ollut alelaarien tyttö. Oon kasvanut nuoresta lähtien niin, että itse ostan kaiken mitä haluan. Mitään en koskaan ole saanut, jota en oikeasti tarvitse. Nyt tänä vuonna aion toteuttaa kaks pitkäaikasinta materiaalihaavetta ja ostaa Iphonen ja Canonin järkkärin, sillä vihdoista viimein mulla on järkeviä tuloja eikä parillakympillä painimista kuukautta.

  Nukun paljon enemmän. Oon maailman huonoiten nukkuvin ihminen ja kärsin sen takia. Pyrin tänä vuonna takaan itelleni oikeesti hyvät yöunet ja meneen aikasin nukkuun heti kun arki alkaa taas rullaan. Terveys ennenkaikkee ja mielenterveys kuntoon. Varmaan ekakin tavote alkaa hyvällä pohjalla kun nukkuu hyvin!

  Luen vähintään 20 kirjaa ja katson vähintään 50 elokuvaa. Aina oon ollut leffanarkomaani, mutta tänä vuonna haluan olla sitä lisää ja muuttua myös kirjanarkomaaniks. Kova on startti jo kun kahta kirjaa luen samaan aikaan! Katotaan saanko yli 20 kappaletta kirjoja luettua, koska sillon voin laittaa ison rastin seinään.

Näiden lupauksien rinnalla on tietenkin pienempiäkin juttuja, kuten perus ''elän terveellisesti ja jätän karkit pois'' plaaplaa. Se kaatuu jokatapauksessa jo helmikuun alussa, että mieluummin etin sitä asennetta niin kauan kun sen löydän ja sitten alan siihen panostaan. Nyt on aika panostaan mun sisäiseen maailmaan (onpa syvällistä) ja koen nää muut asiat tärkeempinä, kun sen että syönkö pari karkkipussia kuussa vai stressaanko mieltäni sillä, kun tiedän etten voi syödä. Se mikä ei oo kiellettyä, ei oo ongelma. Varmaan näitäkin lupauksia tulee vuoden mittaan ja tässä alkutaipaleella, mutta mitäs se haittaa! :)

tiistai 1. tammikuuta 2013

MAHTAVAA UUTTA VUOTTA 2013!

Conradin kirjaa, suklaata & kokista ja rentoutumista. Parasta!
Vähän eilisiä Ideaparkin shoppailuja kuvailin teille vaikka ei mitään ihmeempii taaskaan sieltä ''ihmeiden ostoskeskuksesta'' löytynyt. En ymmärrä miten porukka löytää sieltä mitään, kun ei sielä oo mitään ostettavan arvosta ellei oikeesti tykkää niistä hirveistä räteistä (kuka oikeesti laittaa neulepuseroita päällensä joiden pituus on napapaita mitta?) mitä Ginaskin myydään atm. Hienoo kun 50 euroo sinnekki lahjakortilla euroja.. taidan ostaa koruja sitten vaan silläkin. Mut eniveis, ostin tosiaan Glitteristä kahet ihanat korvikset ja Kapphalista tollaset yhet korvikset ja sitte siitä yhestä hiustuotekaupasta noita pikkutuoteitta kun ne oli vaan niin edullisia kun 3,90e.

Mut nyt itse asiaan..

En voi uskoo että taas on yks vuosi vierähtäny ohi ja seuraava alkoi jo. Miten aika menee noin hirmu nopeesti ja silti tuntuu että se matelee? Mä niiiiin toivon ja pyrin siihen että tulevasta vuodesta tulee aikasempaa parempi ja aion oikeesti tehdä asioita mitä haluan.. meinaan ostaa ihan ekana järkkärin ja Iphonenkin! Voi että mä ootan tätä vuotta niin kovasti ♥

Nyt mä aion rauhottua ja alkaa hitusen lataa akkuja pitkän työpäivän jälkeen ja valmistautuu jo seuraavaa vuoroo varten. Viettäkää ihana yö jotka juhlii ja rentoutukaa ne jotka rentoutuu! :)