BLOGGAAJAN ESITTELY Ajattelin kirjoitella kaikille uusille ja miksei myös vanhoille lukijoille vähän paremmin musta, kun postaukset on aika irrotettuja kokonaisuudesta ja pieniä rippeitä sieltä täältä, joten kokonaista kuvaa on aika vaikea ehkä saada jos ei lue ensimmäisestä postauksesta uusimpaan. Tässä siis pientä vähän syvempää kerrontaa. 

Olen Pirkanmaalta kotoisin oleva 22-vuotias tyttö, joka ei koskaan halua astua naisen nimikkeen alle. Olen syntynyt siis paremminkin Pirkanmaan "keskipisteessä" eli Tampereella ja sielä olen elänyt lapsuuteni sekä nuoruuteni ja taas muutaman vuoden tauon jälkeen asun Tampereen sydämessä. 

Perheeseeni kuuluu monenlaista ja ikäistä ihmistä eikä virallisesti yhtä perhettä ole. Perheeni koostuu kolmesta erillisestä perheestä. Puolikkaita ja kokonaisia sisaruksia siis löytyy luokkakoon verran, mutta rakkaimpina pidän tietenkin kaikista lähinnä biologisesti olevia, eli nuorinta pikkuveljeäni (2008), pikkusiskoani (2006) sekä vanhinta pikkuveljeäni (1995). Muut ovat tärkeitä, mutta eivät löydä niin suurta paikkaa sydämestäni.

Olen lähihoitaja ammatiltani ja valmistuin keväällä 2013, monen vuoden unelmoinnin jälkeen ja tällä hetkellä elän juuri siinä tilanteessa kuin haluankin, koska voin tehdä niitä töitä täysin mistä välitän ja saan jotain muutakin itselleni kuin palkkaotteen kuun lopuksi. Tulevaisuuden suunnitelminani on suunnata jatko-opintoihin ja syventää osaamistani hoitoalalla, ehkäpä juuri kätilöksi, joka on ollut toinen unelmani niin pitkään kuin osaan muistella.

Olen ollut kiinnostunut kirjoittamisesta todella kauan ja jo nuorena tiesin, että kirjoittaa haluan. Kirjan kirjoittaminen on ollut pitkään asia, jonka haluan joskus toteuttaa mutta kieliopillisesti saisin varmaan kriitikot niskaani ja en tiedä onko musta sellaiseen projektiin koska en halua tehdä mitään kovin pitkään vaan mahdollisimman nopeesti pitää saada valmiiksi. Kirjoitusintoa halusin kuitenkin jo lapsena purkaa ja siirryin pitämään fanisivuja Ashley Tisdalelle vuonna 2007 ja pidin niitä reilut 5-vuotta, jonka aikana opin koodaamaan, tekemään grafiikkaa, eri kieliä ja ennenkaikkea kirjoittamaan eri tyyleillä ja tuottamaan juuri sellaista tekstiä mitä haluan. Fanisivujen pitämisen lopetin ammattikoulun kiireiden takia ja myöhemmin (2012) aloitin pitämään fanisivuja Demi Lovatolle mutta ne karikoituivat hyvin pian koska nykyään fanisivumaailmassa ei paljoa nuoria ole koska blogimaailman vallankumous on vienyt viimeisetkin ylläpitäjät pois kuvioista kun ikää on tullut lisää eikä nykynuoret ole tietoisia tai kiinnostuneita sellaisesta haasteesta mitä se harrastus antaa.

Bloggaamisen jonkintyyppisestä anonyymisyydestä olen ennemmin kirjoitellut ja se johtuu aika pitkälti perhetilanteestani sekä nykyään ammatistani. En halua tiedostamalla viedä tätä pientä iloa pois elämästäni. Ei siinä sen syvempää syytä ole. Oman yksityisyyden jonkinlainen turvaaminen on hyvä asia nykymaailmassa.

Voisin kirjoittaa itsestäni hyvin pitkästi ja voisin jatkaa tätä vaikka kuinka pitkään eikä se varmasti ole kovin järkevää koska haluan tämän osion antavan nopean kuvauksen itsestäni niille, jotka haluavat vähän taustatietoa blogin kirjoittajasta eikä välttämättä kaikenkattavaa elämäntarinaa, joten alle voisin listata yleisimpiä tietoja musta sekä vähän juttuja mistä tykkäilen.

Untitled 21
Nimi:  Jonna.
Ikä:  22-vuotta.
Syntymäpaikka:  Tampere. Pirkanmaan pääkaupunki.
Sisarukset:  Kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko.
Ammatti:  Päivähoitaja varhaiskasvatuksessa.
Harrastukset:  Valokuvaus ja bloggaus. Ei tässä iässä varsinaisille harrastuksille riitä aika.
Hiustenväri:  Ruskeat. Ihan alkujaan olen blondi mutta vuosikausia ollut tummatukkainen.
Silmienväri:  Sinivihreät. Hieman tunnetilasta riippuen vaihtaa väriä kirkkaan sinisestä vihreään.
Pituus:  165 cm. Tästä ei ole täydellistä varmuutta.
Lemmikit:  Nanna ja Nella marsut.
Miten vietän aikaani?  Kavereiden kanssa hengailulla, töissä käymisellä, bloggauksella, valokuvauksella, Youtuben ylikuluttamisella sekä sisustamisella.

Näissä postauksissa on lisää tietoa:  100 faktaa minusta25 faktaa itsestäni.

Untitled 213
Lemppari värit? Vaaleat sävyt, kuten violetin ja turkoosin. Sisustuksessa valkoinen, harmaa sekä ruskean eri sävyt. 
Lemppari artistit ja yhtyeet? Demi Lovato, Keith Urban, Jake Owen, Jonas Brothers, Brad Paisley, Ron Pope, Billy Currington, Snow Patrol, Leif Wager, Jean Sibelius, Michael Jackson, Mikael Saari, Dierks Bentley, Eric Church, Tiësto, Kenny Chesney sekä Hunter Hayes.
Lemppari TV-ohjelmat? Pretty Little Liars, Dexter, Orange is the new Black, House, The Big C, Jamie Oliverin ohjelmat sekä Greyn Anatomia.
Lemppari elokuvat? The Notebook, The Fault in Our Stars, Extremely Loud & Incredibly Close, Cruel Intentions, Divergent, The Lucky, Dear John, Ps. I Love You, Inception, Frozen, The Dead Girl, Deadline, Funny Games, The Strangers, An Unfinished Life, I You Phillip Morris, Love in Manhattan, Anger Management, Flipped, Due date, Eden Lake, New Year's Eve, Dark Shadows, Just like Heaven, High School Musical, Bridge To Terabithia, Moulin Rouge sekä Hereafter.
Lemppari kirjat? Parakki 10, Before I Go to Sleep, And Then There Were None sekä The Thorn Birds.
Lemppari näyttelijät? Shailene Woodley, Brittany Murphy, Robin Williams, Eddie Murphy sekä Johnny Depp.
Lemppari maat? Kreikka, Espanja sekä Norja.
Lemppari ruoka? Aito kreikkalainen fetasalaatti ja täysjyväinen munanuudeli + paksu salsadippi sekaisin.
Lemppari juoma? Pommac, appelsiinimehu, Fantan Metsämarja sekä Playn maitokaakao.
Lemppari herkku? Juustokakku.
Lemppari jäätelömaku? Aino, Lumoava Lakritsi & Classic, Kermatoffee.
Lemppari vaatekaupat? Asos, NewLook sekä Forever 21.
Lemppari nettisivut? Etsy, Youtube, Blogger, Netflix sekä Hdfin.
Lemppari auto? Range Rover Land.
Lemppari vuodenaika? Syksy.

 Tänne saa tietenkin laittaa lisää kysymyksiä jos jotkut jutut kiinnostais ja tässä ei niistä ollut. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.