torstai 23. helmikuuta 2012

Solo quiero regalarte mi sonrisa



Jumppaa, hampaiden valkasuu ja siivousta, siittä on torstai tehty. Sain otettuu itteeni niskasta kiinni ja siivosin mun palatsin minkä kunniaks sitten annoin itelleni palkinnoks käyttää koko tilini Ebayhin! (Onneks tilillä on vaan 13e) Kerron sitten myöhemmin mitä tilailin. Tosiaan siis oon siivonnu tänään monta tuntia oikein urakalla, tehny puolen tunnin jumpan 2kg painoilla minkä johdosta lihakset tärisee taas sekä oon valkassu hampaita Crest 3D White Stripseillä mitä käytän noin kerran tai kahesti vuodessa, eli nyt on taas se aika vuodesta kun käytän näitä. Oon niin tyytyväinen ettei oo ilmenny nyt mitään kipua kun yleinsä nää aiheuttaa mukavaa särkyä. Pitäis varmaan koputtaa nyt puuta. Tein myös koko kropalle tehohoitorasvauksen jumpan jälkeen ja voin sanoo että olo on sen mukanen! Iho tuntuu ihan silkiltä ♥ Kerron tuolla alempana millä tuotteella rasvailin!

Tänään meen vielä varaileen kirppispöytää ja hakeen hintalappuja kun tajusin ettei oo mitään järkee tehdä jokaiseen tuotteeseen omaa hintalappuu ku kirppari tarjoo laput missä on viivakooditki! Ajattelin myös että ostaisin pari hälytysnappia vähän arvokkaampiin juttuihin, kun en oikee luota kirppareihin että sielä saattaa olla vaikka mitä hiippareita! Oon vainoharhanen tässäkin asiassa haha. Mulla ei oo ollu nyt vähään aikaan mitään tuotepostauksia kun en oo shoppaillu paljon mitään, mutta ajattelin että tilaisin Yves Rocherilta jotain kun sielä on mukavat alet, niin ehkäpä sitten teen taas postauksia semmosista jutuista. Mut eniveis, hyvää torstain jatkoo kaikille! :)

Tilailin tosiaan Ebaystä white stripsei noin 28 kappaletta muistaakseni ja hintaa oli postikuluineen 35e eli todella halpaa verrattuna siihen että kyseinen prerium pakkaus maksaa yli 50e lähes missä vaan. Tää on luottotuote! ♥
Siivotessa löysin tälläsen hoitoaineen jonka oon hankkinu aikoja sitten enkä sitä oo näköjään kovastikkaan kaivannu, mut ajattelin kokeilla sitä suihkun jälkeen ja oon todellakin postiviisesti yllättyny! Tekee hiuksista pehmeet ja terveemmän näköset mutta tosta väriä syventävästä vaikutuksesta en voi sanoo mitään koska ei se näköjään kerran jälkeen mitään vaikuta tai vaikuttaako ees.
Tässäpä se ihmerasva on mikä teki ihosta kun silkkiä. Laitoin tätä tosiaan iholle aika kevyen kerroksen koska se tuntuu tosi riittosalta ja kosteuttavalta jo pienellä määrällä. Kuivu tooosi nopeesti vaikka iho oli vielä aika nihkee ja sitten ehkä noin vartti sen jälkeen iho oli täysin kuiva ja tosi pehmee sekä ehkä pikkasen ''kiinteempi''. Käytin tätä aikasemmin käsissä ja vähän kasvoissa vaikka ei se välttämättä oo tarkotettu kasvoille mut tykkään siittäkin tavasta. Tästä tais tulla nyt ykköstuote rasvauksessa.

8 kommenttia :

  1. kiva kuulla vinkkiä jostain hampaiden valkaisutuotteesta, kun oon ollu aina vähän epäileväinen niiden suhteen:) täytyykin tutkia tuolta ebaysta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tota tuotetta suosittelen koska se oikeesti tehoo! :)

      Poista
  2. itse olen myöskin miettinyt tuota hampaiden valkaisemista, mutta lähinnä mietityttää, että mikä se tuote sitten olisi, jota kokeilisin :-) haluaisin nimittäin saada oikeasti niitä tuloksia!

    http://once-real.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://andrevei.blogspot.com/2012/02/arvostelu-crest-3d-whitestrips.html Tuosta linkistä voit lukee vaikkapa mun tekemän arvostelun tuotteesta, jos se selventäis vähän! :)

      Poista
  3. Kiva blogi! :) Ja tosi kivoja kuvia :)

    http://whatmakesjohannahappy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Crestit<3 oon itse tilannu niitä isosmile.com - nettisivuilta. Suosittelen!! Nettisivut ovat vielä suomeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo IsoSmile on tuttu sivusto, en kyllä oo sitä kertaakaan käyttäny! :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.