perjantai 6. heinäkuuta 2012

Summer Essentials: Moisturizers

Ensimmäinen Summer Essentials osio on nyt tässä ja aiheena on kosteusvoiteet. Alla on neljä mun tämän hetkistä kosteusvoidetta, joita ilman en kesästä selviytyisi ihmisen näköisenä ja alla on näille suurille sanoille perustelut. So keep reading!


Ensimmäisenä on paljon ylistämäni Aloha merkin Aftersun Lotion joka nimensä mukaisesti on tarkoitettu auringonoton jälkeen laittaa iholle. Jos joku ei tiedä mitä kyseiset tuotteet on, niin ne on lähtökohtaisesti tarkotettu rauhoittamaan ihoa, varsinkin jos se punoittaa tai jopa on palanut.

Tässä kosteusvoiteessa on paljon hyvää ja sen myös huomaa. Tuotteessa on heti esillä, että siitä löytyy Aloe veraa ja E-vitaminiia, jotka on tiedetysti erittäin tarpeellisiä iholle ja tekee ihosta terveen ihan ilman myös sitä auringonottoa. Tää kosteusvoide sopii myös ihan perusvoiteena, jos ei aurinkoa ollenkaan ota koska tuote ei haise todellakaan miltään aurinkotuotteelta, vaan tuoksu on miellyttävä ja naisellinen. Itse tuote on kevyt ja imeytyy todella nopeasti ihoon vaikka sitä munlailla kerrostais iholle litran verran niin ei mee paria minuuttia pidempään niin iho on täysin kuiva, hyvällä tavalla.

Suosittelen ehdottomasti tätä, koska se kosteuttaa ihoa ja helpottaa esimerkiksi sitä, jos ihoa kuumottaa niin ei kauaa mee kun taas on hyvä olla! Näitä löytyy mun mielestä ihan perus marketeista ja sellaisista kaupoista missä ei myydä ruokaa, mutta kaikkee muuta krääsää kuten Vapaa Valinnat sun muut, mistä itsekkin tän ostin ja hintaa oli vaivaiset 2 euroa. Tähän sarjaan kuuluu myös perus aurinkosuoja, mitä käytän myös välillä ja siitä voin tehdä tarvittaessa arvostelun jos joku on kiinnostunut.


No kuka ei vois elää ilman Freemanin ihonhoitotuotteita?! No en ainakaan mä ja sen takia tää tuote löytyy myös mun ihonhoitorutiinista. Kyseessä on iso 400ml kosteusvoide nimeltään Toning Body Lotion - Coconut & Guava. Tuote lupaa iholle lisääntyvän elastisuutta ja että se pehmentää ihoa minkä olen 100% varmuudella myös itse todennut. Tuote tuoksuu aivan ihanalle kookokselle mutta ei kuitenkaan vahvasti koska seassa on myös guavaa joka tekee tuoksusta paljon rauhallisemman eikä tarvi itse haista miltään kookokselta, ellei sitten tietenkin tykkää.

Tuote on miellyttävän tuntuista iholla, kuivuu nopeasti ja tuoksu ei pysy kuitenkaan iholla pari tuntia pitempään mikä on lähinnä hyvä mutta jossain määrin se on harmi koska se todellakin tuoksuu hyvälle. Tuotetta löytyy perus marketeista kuten edellistäkin tuotetta ja sitten sellasista kaupoista missä myydään kosmetiikkaa sun muuta runsaasti. Hintaa tällä oli muistaakseni 4,95 euroa. Suosittelen ostamaan koska on todellakin hintansa väärtti!


Tietenkin kesään kuuluu kasvojen ihonhoito ja lähinnä tähän aikaan vuodesta käytän paljon Neutrogenan tuotteita jotka on erittäin laadukkaita ihonhoitotuotteita. Kyseessä on Visibly Clearin Oil-free Moisturiser joka nimensä mukaisesti on öljytön kosteusvoide kasvoille ja tekee kasvoista mattaiset. Itse vihaan kesäisin sitä tunnetta että kasvot valuu kun muutenkin hikoilee ja ottaa aurinkoo sekä läträä aurinkorasvoilla niin pohjalla on mukava olla joku kevyt mutta kosteuttava kosteusvoide ja tämä on täydellinen siihen.

Tuotteen luvataan kiinteyttävän kasvon ihoa ja tekevän sen entistä puhtaammaksi. Neutrogenan tuotteethan on saatavilla Apteekeista sekä perus marketeista ja hintaa tälle on joku 7-9 euroa. Suosittelen tätä jos on vaikka rasvainen iho ennestään tai on samanlainen kun mä ja ei siedä yhtään, että kasvoilla on liikaa tuotteita näkyvästi.


Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä on ihana aprikoosin tuoksuinen kosteutusvoide kropalle ja käsille. Tuote on Farmasi merkin ja lähemmin osa Body Control sarjaa. Se sisältää myös E-vitamiinia, glyseriiniä sekä kaiken tämän lisäksi se suojaa auringolta. Tuote tuoksuu raikkaalla tavalla aprikoosilta, on erittäin kosteuttava ja vielä kun se suojaa auringolta niin se on oiva kosteusvoide käsille. Eli käytän tätä lähinnä käsien kosteutukseen koska en halua kantaa tuota 400ml isoa Freeman putiloa tämän puolet pienemmän sijasta.

Tuotetta löytyy taas myös perus marketeista ja ite ostin tämän monta vuotta sitten Löytöliiteristä, joka löytyy Tampereelta ja hintaa oli muistaakseni 2,95 euroa, joten suosittelen kokeilemaan tätä jos sattuu jostain löytymään tai sitten yleisesti ottaen kokeilemaan Farmasin tuotteita.

Tässäpä oli nyt ensimmäinen osio tosiaan Summer Essentialseista ja seuraava genre on luultavasti esillä huomenissa! Onko näissä jo jotain teidän lemppareita tai tuotteita joita olet kokeillut?

HUOM! Muistakaa käyttää aurinkorasvaa, vaikka tässä ei ollut esillä sellaista niin kyllä mä sellaisia käytän mutta niitä on niin monia etten pysty valitsemaan tiettyä lempparia.

4 kommenttia :

  1. ihania tuotteita ;P

    itelläni ei oo noista mitään, mutta Freemanin tuotteita kyllä :D

    kasvonaamio, sokerikuorinta vartalolle, kasvokuorinta, joku ihme puhdistusgeeli.. mmm nannaa :D

    freemanin tuotteet on kyl laadukkaita, edullisia ja suosittuja! pullot on ihanan värikkäitä ja houkuttelevia :D näin btw :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Freemanin tuotteet on kyl ihan huippui :)

      Poista
    2. sulle on tunnustus mun blogissa ;)

      http://tahtipolya.blogspot.fi/2012/07/kesainen-mansikkatunnustus.html

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.