perjantai 4. lokakuuta 2013

LIMUHOLISTIN PELASTUS

Hammassärkyä, Sodastream-rakkautta, pitkiä työpäiviä, liikaa kotiostoksia ja tänään on perjantai! Rentouttaa pelkkä ajatuskin huomisesta nukkumisesta vaikka tämä jäätävä hammassärky on jotain aivan hirveetä. Vihaan hammassärkyä kun se on niin pahaa joka kerta. Toivottavasti Panacod nyt edes auttaisi kun kaikki muut (edes vähän toimivat) särkylääkkeet on testattu ja pakko alkaa nyt veteleen mulle tuttuja ja rakkaita Panacodeja, jotka nyt turruttaa pahemmankin kivun aika nopeesti ja tämän kivun saisi myös koska en kestä. Kuinka moni muu vihaa hammassärkyä? En usko, että kukaan sitä pahemmin odotteleekaan. 

Sodastreamin tosiaan menin ja ostin Kodin Ykkösestä koska se alennus mitä siitä sai/saa on ihan mieletön. Melkeenpä -50% alennusta tosta designlaitteesta, joka on meinaan just niin kaunis kun kuvittelinkin. Pakko oli heti testata sitä kun kotiin pääsi laatikoiden kanssa ja menipä testiin heti se energiajuoma-makutiiviste ja oli meinaan ehkä parempaa kun mikään energiajuoma aitona versiona kaupan hyllyltä. Puhdasta rakkautta jo ensimmäistä kertaa. Pieni on tämä 75 euron summa mitä laitteesta maksoin ja reilu 25 euroa lisäkaasupullosta ja juomapullosta. Säästää hirmusesti rahaa tämä vekotin kun kattoo miten kovasti limukkaa rakastan ja miten paljon sitä pullojätettä mun asuntoon sitten kertyisi.  Ketkä muut tykkää Sodastreamista ja mitkä on sun lempparimakuja? Haluun tietää parhaimmat maut koska alan sitten hamstraamaan niitä kuin mielipuoli! Energiajuoma on tosiaan testattu mutta tekisi mieli maistaa niitä marja - ja hedelmämakuja, joten onko suosituksia?


Vaikka paljolti mun rahat kuukaudessa meneekin kotiostoksiin ja jopa nykyään niihin järkeviin sijoituksiin (kuten Sodastream vinkvink) niin oon kuitenkin yrittänyt pitää mun luonteestakin kovasti kiinni eli meikkihamstrausta ei pidä lopettaa vaikka aikuistua pitäisikin. Ostin tänään tosiaan Maybellineltä tuon "Big Eyes" luomiväriduon mitä oon pitemmän aikaa jo silmäilly ja nyt oli pakko se kotiuttaa kun alan kaipailemaan aamuihin nopeeta meikkausta ja tuossa kun on kaikki sävyt mitä voisin käyttää ihan arkisestikkin. Eipä se muutenkaan paljoo maksanu kun muistaakseni joku vähän päälle kympin jos en nyt ihan dementoitunut oo. Ostin myös kynsille jotain ihmehoitolakkoja koska ne oli niin edullisia (5,95 euroa) kappalehinnaltaan, että melkeen otin ne kaikki viisi vaihtoehtoa mutta ehkä alotan nyt näillä. 

Kuten myös näkyy niin kuvallinen puoli on edelleen minimaalista. Aina on intoa kuvata mutta aika on sellanen juttu ettei siitä vaan voi aina nipistää. Työ ja elämä tulee ekana ja vasta sen jälkeen kameralla kikkailu. Mulla ei ole aikaa kuvailla aamupaloja (en kyllä edes syö), ruskaa (vaikka haluaisin), ostoksia päivittäin tai mun lempparijuttuja. Se on harmillista jo ihan pelkästään mulle itselle koska rakastan tätä hommaa tosi paljon. Tasapainottaa hyvin hektistä arkee ja sen takia en kuitenkaan edelleenkään halua painostaa kuvailemaan vaikka mä nyt satun tätä blogia pitämään. En ota "hutastuja" kuvia ihan vaan sen takia, että täällä ihmiset saa jotain materiaalia katseltavakseen. Arkisin ainakin kannattaa katsella niiden nuorten tyttöjen blogeja (tai työkseen bloggaavien) joilla sitä aikaa on niin paljon antaa blogille ja aamupalan syömiseen on aikaa sekä varsinkin sen kuvaamiseen. Haha, katkeruus, oi ihana katkeruus. 

Tekisi mieli vähän kirjotella jotain asiatekstiä taas vaihteeksi. Onko ideoita joista olisi kiva saada herkkähipiäisten painajaismielipidettä? Virne.

8 kommenttia :

  1. Mää oon kans koukussa tuohon laitteeseen! Mun lemppari on verigreippi, sit löysin kerran stokkalta(vissiin..?) Semmosta limecolaa mikä kans aivan mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verigreippi ja limecola kuulostaa aika hemmetin hyvältä! Pakko laittaa noi ylös, että tajuaa joskus ostaa testaukseen.

      Poista
  2. Nyt mäkin tahdon tollasen juomalaitteen, vaikka en ees pidä limuista :D mut miten KÄTEVÄ ja miten EDULLISESTI sä sen sait! Mut tosi "kätevä" se oiskin meitsin keittiössä pölyyntymässä... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä hei! Kantsii käydä kotiuttaa äkkiä tai ainakin tilata verkkokaupasta :'D Ihan törkeen kiva laite ja vaikka ei limuista pidä niin voihan sillä tehä hiilihappovettä ja maustaa vaikka hedelmillä tai normimehuilla ;)

      Poista
  3. Eipä se edes oikeastaan paljon halvemmaksi tule kuin ostaa limupullot kaupasta. Sksi se ainakin itselle oli pettymys /: ja kaiken lisäks kaikissa juomissa on semmoinen pieni samanmakuisuus.. Mutta jos nyt pitää joku sanoa niin päärynä ka sitten ne kids juomat on ihan ok :) varsinkin kun päärynälimpparia ei muuten saa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu ehkä tietenkin siitä kulutuksesta ja mistä oikein makutiivisteitä ostaa. Ei ehkä rahallisesti tosiaan tee mitään "ihmesäästöä" mutta ainakin luonto kiittää jossain määrin. Ainahan niistä juomista voi tuunata vaikka mitä eikä ne rajotu vaan niihin valmismakuihin ja ainakin ite yritän siihenkin panostaa koska esim halvat limetiivisteet kaupasta on helposti 4 kertaa halvempia kun Sodastreamin limemaut. :)

      Päärynä menee testiin! Plus ne kids-juomat. ;)

      Poista
  4. Millä kuvanmuokkaussovelluksella tuo banneri on tehty, se on niin ihana!? :)
    Muutes onko se sovellus ilmainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Olen tehnyt tuon Photofiltrellä, joka on siis ilmainen ohjelma ja sen latauslinkit löytyy helposti kun googlettaa nimen. :)

      Bannerihan on tehty yksinkertaisesti niin, että kirjoitin normaalisti blogin nimen mutta kokosin eri kuvista haluamani yksilöt ja laitoin pienempään kokoon jonka jälkeen liitin niin sanotusti yhden kuvan yhden kirjaimen sisään. Lisäkuvat olen löytänyt muualta kuten kameran ja linnun mutta itse bloginnimen sisällä on omia kuviani. Eli yksinkertainen kikka tehdä tosi omalaatuinen banneri!

      Jos et ymmärtänyt mun selityksestä mitään niin kysy lisää toki. :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.