lauantai 22. helmikuuta 2014

ÄSNELOSEN OMISTAJA


Mä olen kai nyt tästä päivästä lähtien se älypuhelinriippuvainen, joka elää puhelin kädessä ja katse tarkasti naulittuna näyttöön. Mä hankin tänään vihdoista viimein kunnon älypuhelimen ja kyllä täytyy myöntää, että vaikka kuinka epäilin tätä niin kyllä tämä on kaiken arvoinen. Huikea kamera, äänentoisto ihan loistava mun makuun sekä selkeä ja tuttu käyttää kun Samsung-tyttö muutenkin ollut pitkään. Täyttä puhelinrakkautta jos semmosta on edes olemassa. Kaikesta tekee vielä huikeempa se, että parin päivän päästä starttaa mun uusi liittymä ja siinähän on kaikki rajatonta. Rajattomat tekstarit, rajattomat puhelut, rajaton netti.. oh man.

Mulla on uponnut tänään ihan liikaa satasia niin junalippuihin, puhelimeen, puhelimen vakuutukseen ja puhelimen suojakuoriin, että pakko alkaa katsomaan vähän itseni perään. Se on vähän ongelmana kun on koko ikänsä säästänyt rahaa ihan tosi tiukasti ja teen sitä edelleenkin mutta välillä on pakko tehdä vähän isompiakin ostoksia ja tämä nyt oli yksi niistä. Alkaa ärsyttämään vaan se miten paljon rahaa uppookaan tommosiin asioihin mutta oli tämä ihan ajankohtainen ja aika tärkeäkin ostos kun ajattelee tuota mun eläkeikäistä Samsung Galaxy Miniä, joka on uinut niin vedessä mutta myös värjääntynyt siniseksi housujen taskussa eikä tuo akun kestokaan hivele edes "tavallisen käytön" jaksamista. Puhelin ei oo koskaan ollut mulle tosi tärkeä juttu mutta tästä lähtien se taitaa olla..

Itube on muuten ihan mahtava ominaisuus puhelimeen. Mä tuun niin tarviimaan tätä kun muutaman päivän päästä istun junassa ihan tarpeeksi sietokyvylleni, että pakko edes musiikkia olla kun Ipodinkin kerkesin hukkaamaan muuttokuorman viimeisimpiin laatikoihin. Junamatkoista puheenollen siis oon tällä hetkellä ansaitulla talvilomalla viisi päivää ja suuntaan laivalle vähän nauttimaan rakkaiden seurasta. Vähän erilainen laivareissu tulossa mutta todellakin odotettu. Taitaa olla reissun päällä muuten tämä puhelin enemmän kuvausvälineenä kun tuo parikiloinen möllykkä eokseni vaikka kuinka rakastankin häntä.

Pitäiskö liittyä Instagramiin? Pääsen sinne nyt vihdoinkin!

19 kommenttia :

  1. instagram joo!!! :D

    VastaaPoista
  2. Suosittelen Instagramia from the button of my heart! Ittellä se on ensimmäinen asia, mikä tsekataan heti herättyä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kato vaa, en ees huomannu! Button kyllä kuulostaa paremmalta :D

      Poista
  3. Kyllä minäkään en ilman älypuhelinta selviäis! Vuoden ollu S3:n kanssa yhteiseloa ja helkutin hyvä puhelin se on. Mulle on jotenkin tullu tärkeeksi omistaa hyvä ja tehokas puhelin, vuoden päästä luultavasti ostan taas uuden kun tämän saa maksettua pois.
    Oon menny vähän sekasin noiden puhelinten kans kun on kiva vertailla ominaisuuksia eri nettisivuilla ja miettiä mikä olis se seuraava THE puhelin. :D Mut ainaki nää samsungin lippulaivat on ihan parhaita! Ja mielellään sitä rahaa niihin upottaa kun ainakin mää käytän puhelinta joka asiassa ja oon tyyliin joka ikisessä somessa paitsi twitterissä. :D
    Ja ne kuulokkeetki on niin hyvät jotka ton puhelimen mukana tuli, kun yleensä ne mukana tulevat on ihan kamalia ja mulle se äänenlaatu musiikkia kuunnellessa on niin iso juttu että paskalaatuista en suostu ees kuuntelemaan. 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon kyllä samaa mieltä mutta viellä viikko sitten en varmaan olisi pystynyt edes olemaan. Oon aina pyörinyt niillä jämäpuhelimella joita oon saanu sieltä sun täältä ja nyt mulla vihdoista viimein on ihan tuliteräpuhelin joka on niin hyvä, että välillä jään vaan tuijottaan et minkä vuosisadan yli oon hypänny kun voiko tämmöstäkin tehdä puhelimella. On niin helppoa aamullakin vaan ottaa puhelin käteen ja lukee sähköpostit ilman, että tarvii hakee läppäriä sängylle ja alkaa vänkäämään kaiken kanssa. Niin helppoa ja näppärää!

      Joo noi kuulokkeet.. jessus. Kuuntelin niillä läppärilläkin musiikkia. Aika huikeeta laatua kyllä! Vaikka hintaakin tältä S4:ltä löytyy niin kyllä mä ajattelen, et jokainen euro on kyllä sen arvosta. Ei mitään negatiivista tässä puhelimessa paitsi ehkä kameran tarkennuksen hitaus ottaa välillä päähän mut onneksi on toi järkkäri tukena ja turvana jos tarvii jotain tosi tärkeetä alkaa kuvailemaan. :)

      Poista
    2. Hah, mulla se tarkennuksen hitaus on ongelmana just kameran kanssa. 8D Ei satu olemaan vielä sellasta hyvää objektiivia jossa olis nopea tarkennus... Tän takia oon vähän kyllästynytki koko kuvaamiseen kun se tarkennus on niin rasittavaa. 1,5 vuotta oon järkkärin omistanu ja aluksi oli jännää tarkentaa itse käsin mut nykyään se vaan raivostuttaa. :D

      Poista
    3. Oho. :o mulla kittiobsukin tarkentaa tosi nopsaa. Ootko varma ettei siinä oo joku rikki?

      Poista
    4. se on ollu sellanen alusta asti :D tuntuu et nuo canonin kitit on ihan paskaa. ja kaks muuta halpisputkea mulla on kans ja niissä sama homma. pitäs ostaa erikseen sellane USM-objektiivi ja nehän maksaa...!

      Poista
    5. Mulla se kitti on taas niin hyvä ja toi on Canon! Ainahan se paras on kyllä kunnon objektiivi.. pitäs itekkin alkaa hankkimaan kun tää valokuvaus on juureutunut aika isoks osaks mun elämää eikä oikein jaksa käsitellä kuvia niin valtavasti aina ennen julkaisua vaikka tänne blogiin.. :/

      Poista
    6. Jaa-a, mikähän tossa mun kitissä on sit vikana :D Se vaan sahaa sahaa sahaa sen automaattitarkennuksen kans joten menee kyllä hermot. Varsinki jos on yhtään pimiää... Itekään en hirviänä jaksa muokata blogiin kuvia, mahollisimman nopeesti kun saa muokattua nii on hyvä. :)

      Poista
    7. Onko sulla mikä kuvaustila käytössä ja mikä tarkennussäätö? Kannattaa meinaan kokeilla, että ottaa ohjekirjan käteen ja alkaa säätämään tarkennus-asetuksia omanlaisiksi niin voi selvitä se sahaamisenkin syy. Välillä itelläkin sahaa tarkennus mut sitten kun taas säädän asetuksia niin se jossain välissä loppuu.

      Poista
    8. Aiii onko tarkennuksellaki olemassa jotain asetuksia! En oo tiennykää. 8D Manuaalilla kuvaan aina ja usein on manuaalitarkennuskin ton sahaamisen takia. Joo pitääpä katella tuo ohjekirja, toivottavasti ei oo menny hukkaan kun oon aika hyvä pistään niitä talteen enkä myöhemmin muista minne oon pannu...

      Poista
    9. Onon! Jos ei löydy ohjekirjaa nii sit vaan googlettaan ohjeita. ;) itelläkin on tapana heittää ohjekirjat huitsiin heti kun ne saa paketista mutta nyt oon säilöny kyllä tän kameran ohjekirjat ihan vaan varmuuden vuoks.

      Poista
    10. Ongelma selvis :D Oon kuvaillu yleensä niin että näyttö on päällä ja siitä näkee mitä kuvaa. Nyt sitte hokasin että kun kuvaa "normaalisti" ja kattoo sitä silmäreijästä (en tiiä tälle mitää oikeaa termiä:D) niin johan rupes tarkentaan niin nopsaan ettei ikinä! Elikkä se ongelma olikin siinä kun oon aina kuvannu kaikki näytön kautta ja siinä se on sahannu. Ilman näyttöö on vähä ärsyttävää kyllä ku nokka on kii näytössä ja sitte näyttö ihan huurussa ja mulla rupee jostain syystä silmät vuotaan kun tarpeeks kauan kuvailen ja yhdellä silmällä siristelen kameran läpi... Ja jos meikkiä on nii nehän levii. (Y) Mut kiitti vinkistä, nyt tosiaan hokasin että tossa on jatkuva tarkennuksin olemassa!

      Poista
    11. Haha! Hyvä, että selvis. Jeei! :) Ite katon vähän kauempaa aina ''etsimestä'' kun kuvaan jos tiedän suurinpiirtein mistä pitää kohtaa kuvaa mut siihenkin tapaa tottuu pian niiin kantsii koklata jos on vaikeeta kuvata etsimellä. :)

      Poista
    12. Joo, sehän se termi olikin. :D Pitänee totutella sit siihen automaattikuvauksessa. Kai tuo näytön kautta kuvaaminen on vaan tullu tavaksi kun oon niin paljon manuaalisesti tarkentanu kun se oli niin jännää sillon kun järkkäri oli vielä uus ja manuaalisesti kun tarkentaa niin näkee näytöstä paremmin että tarkentaa varmasti oikeaan kohtaan. Nyt lähinnä ärsyttää tuo manuaalitarkennus ja mieluummin vaan nappais äkkiä kaikki kuvat. Eiköhän tuohon etsimeen totu! :---)

      Poista
    13. Kyllä sä totut! Huomaatkin miten helppoo se on niin kyl se siit :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.