maanantai 17. marraskuuta 2014

EI NIIN VAKAVAA

joulukuusi
Kaksi päivää yli marraskuun puolivälin ja minä menin ja kannoin joulukuusen ja joulukoristeet kotiin varastosta vaikka tiukasti yritin pitää kiinni ensimmäisestä adventtisunnuntaista jolloin olisin kuusen laittanut loistoonsa. En kadu hetkeäkään tätä päätöstä siittäkään huolimatta. Monien englantilaisten mielestä olisin jo hitusen myöhässä mutta suomalaisittain tätä kutsutaan hätähousuisuudeksi mutta sekään ei muuta asiaa. Tahdon nauttia pitkään, rauhassa ja omalla tavallani joulusta. Tiedän jo valmiiksi, että joulukuu tulee olemaan todella kiireinen joululahjojen tekemisten, leipomisten sekä tättärätätädää blogin joulukalenterin takia, jonka aion pitää ensimmäistä kertaa koskaan. Pohdin jo aloittavani tulevana viikonloppuna ensimmäisten luukkujen teon niin ei tule kammottavaa paniikkia.

Helposti stressaantuvana ihmisenä omaan vauhtiin toimiminen on parempi kuin se, että yrittäisin mennä normien mukaan ja koristella joulukuusen aattoaamuna sekä ostaa joululahjat itkukurkussa ruuhkaisessa Ideaparkissa. Stressiä ei ole lähimaillakaan eikä toivottavasti tulekkaan olemaan ja se on kaikista tärkeintä. Hössöttämiseksi tämä silti saattaa hyvinkin suurella mahdollisuudella mennä mutta ei sekään ole niin vakavaa.

Glögiä, pörröhuopa ja pian alkava Devious Maids.
Tämä oli hyvä startti uudelle viikolle!

4 kommenttia :

  1. Sulla on niiin ihana kämppä ja siistiä aina. 8D Ainaki oon saanu käsityksen et tykkäät pitää paikat järkässä. :) Varmaan onnistuis mullakin paremmin jos ei ois ukkoo ja kahta kissaa sotkemassa...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järjestys pitää olla tiptop mutta se siisteys saattaa monesti lipsua. ;) Ei se oo niin justiinsa, Kunhan viihtyy kodissaan!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.