sunnuntai 2. joulukuuta 2012

JOULUKILPAILU: VUODEN BLOGIT 2012 (linkitä blogisi)


Mikä voisi olla paras joululahja kun hyvä mieli, eikös? Valitettavasti mä en kuulu tähän blogikermaan jossa firmat lähettää tuotteita jaettavaks joka päivälle tai muuten vaan olisi rahaa tarjota monille ihmisille kilpailuja. Enkä ees oikeesti perusta niin isosti sellasille.. mieluummin jotain aitoa. Eli kekkasinpa sitten tässä oikein hyvä tavan piristää joidenkin bloggareiden päivää jouluaattona. Tititidiiiiiii.. tämän vuoden blogit ja bloggarit kokonaisvaltaiseen esittelyyn! Eli tämän tarkoituksena on vähän kuin linkitä blogisi postauksen periaatteet, mutta tämä vaatii jo hieman tarkkailua löytyykö blogista selkeästi erilaisia piirteitä ja jos ei löydy niin miten pitää toimia.

Ohjeet osallistumiseen (vuoden blogit):
 • Blogisi on pitänyt olla akviitinen vuoden tai yli.
 • Päivität blogiasi yksin. (kahden bloggarin esittely vie muuten yhdeltä bloggaajalta mahdollisuuden)
 • Blogista tai vähintään tähän osallistumisen yhteydessä pitää selvästi kertoa itsestäsi perustietoja ja vähän enemmänkin jos haluaa esittelyn olevan kattavampi. (nimi, ikä, asuinpaikka, mitä teet työksesi/opiskelet, mistä pidät yms.)
 • Blogissa pitää olla runsaasti kuvia ja tekstiä. 
 • Sinun tulee huomioida että blogin sisältö ei voi olla mautonta, K18 tyyppistä tai ketään loukkaavaa.
 • Osallistu vain kerran, koska tässä ei määrä ratkaise vaan laatu.
 • Kun kirjoitat kommentin, huomioi siihen selkeästi blogisi osoite erillisenä linkkinä ja kuvaus itsestäsi ylläolevien kriteerien mukaisesti jos et ole varma löytyykö blogistasi laajaa kuvausta itsestäsi.
Osallistua saavat kaikki bloggaajat jotka ovat selvästi lukeneet yllä olevat pyynnöt ja säännöt.

Osallistumisaikaa on 22.12.2012 asti, jolloin minulla on aikaa valita kolme (3) mielestäni parasta blogia. 

Ohjeet osallistumiseen (eritellyt kriteerit):
 • Blogisi voi olla uusi tai vanha.
 • Päivität blogiasi yksin tai toisen kanssa.
 • Blogissa olisi hyvä lukea sinusta perustietoja ja jos ei lue, niin vähintään osallistumiskommentin kautta minulle jotain tietoa itsestäsi (nimi, ikä, asuinpaikka, mitä teet työksesi/opiskelet, mistä pidät yms.
 • Sinun tulee huomioida että blogin sisältö ei voi olla mautonta, K18 tyyppistä tai ketään loukkaavaa.
 • Osallistu vain kerran, koska tässä ei määrä ratkaise vaan laatu.
 • Blogin osoite osallistumiskommentissa selkeästi esille.
Osallistua saavat kaikki bloggaajat jotka ovat selvästi lukeneet yllä olevat pyynnöt ja säännöt.

Valintakriteerit:
 1. Kaunein ulkoasu.
 2. Mielenkiintoisin kirjoitustyyli.
 3. Persoonallisin blogi.
 4. Upeimmat kuvat.
 5. Sisällön monipuolisuus.
 6. Ihastuttavin bloggaaja.
 7. Aktiivisin bloggaaja.
Osallistumisaikaa on 22.12.2012 asti, jolloin minulla on aikaa valita mielestäni kriteerit täyttäneet blogit.

Joulumieltä mukaan ja levittäkäähän tätä muillekkin ihmisille jotta kaikki pääsee osallistumaan! 


23 kommenttia :

 1. http://www.essi-blog.blogspot.com/

  Mun nimi on Essi ja oon 18-vuotias. Opiskelen viimestä vuotta lukiossa ja tulevaisuuden suunnitelmat on vielä auki. Tykkään kaikesta söpöstä ja tyttömäisestä ja rakastan mun kavereita. Otan blogiini mahdollisimman paljon kuvia ja päivittelen sitä mukaan kun ehtii:)

  VastaaPoista
 2. Ekaks mun pitää sanoa, että tää idea on mun mielestä tosi kiva! :) Mutta nyt asiaan, mun nimi on siis Mette ja oon 16-vuotta. Asustelen Klaukkalassa ja opiskelen nuoriso -ja vapaa-ajanohjaajaksi :) Koulun takia asun viikot Järvenpäässä koulun vieressä olevassa asuntolassa, koska mun koulumatka on sen verran pitkä. Viikonloput ja lomat oon siis kotona :) Tykkään mun perheestä, kavereista, matkustamisesta, nukkumisesta, kesästä, shoppailusta, juustohamppareista, leffoista, nauramisesta, haaveilusta, opiskelusta ja elämän pienistäkin asioista :) Tulevaisuudessa haluun tehdä sellasta työtä mistä tykkään, matkustella paljon, nähdä maailmaa sekä elää onnellisena ja terveenä :)

  Ja tästä alla olevasta linkistä pääsee mun blogiin:
  http://metenblogi.blogspot.fi/

  Haluun tähän loppuun vielä sanoo, että "If you can dream it, you can do it." < toi on mulle tosi tärkeä lause ja hymy nous huulille kun katoin että sulla lukee se bannerissa! :)

  VastaaPoista
 3. HEi tämä on niin kiva juttu että totta maar haluun osallistua :)!

  Blogini osoite: http://uutistoimistoanselmi.blogspot.fi/

  Minä: 26-vuotias kuvittaja/graafikko, joka vielä rutistaa loppuja opinnäytetyöstään ja samalla paahtaa jo ihan täysillä freelancerina oman alan hommia. On kihloissa miehensä kanssa ja asuu kahden karvattoman kissan ja yhden super karvaisen koiran kanssa.

  Blogi: Blogissa käsittelen pitkälti ihan kaikkea, mikä mut saa innostumaan ja fiilistelemään, eli paljon kauniita asioita, DIY-juttuja, kissoja ja koiria, vaatteitakin jonnin verran, kirppistelyä, ruokaohjeita, parisuhdetta joskus sarjakuvaa ja tietysti näitä mun kuvitustöitä siellä vilahtelee myös ahkerasti. Sisustushommat lähellä sydäntä ja koska etitään uutta kotia niin tulevaisuudessa varmaan vaan enenevässä määrin sitäkin sitten blogissa. Oon tykänny järkkäillä pikku arvontoja. Blogille tulee pian 2 vuotta täyteen. Blogi sai alkunsa kun lähdin Belgiaan vaihto-opiskelemaan ja sen jälkeen elänyt omaa elämäänsä ja kasvattaa suosiotaan enenevässä määrin :).

  Tällä hetkellä blogissa joulukalenteri.

  iitos ja mukavaa joulun odotusta

  VastaaPoista
 4. http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.fi/ < Siinä on linkki blogiini !

  Heippa ! Tosi kiva ja erilainen idea tämä sun linkkaa blogisi postaus :)

  Mun nimi on Ira, asustelen Kouvolassa, ikää löytyy 18-vuotta ja töitä olen tehnyt mäkkärissä nyt yli kuukauden ! Olen hyvin erottuvainen ihminen muista, minun lyhyen pituuteni takia, mutta en ole antanut sen haitata mun elämää mitenkään. Olen hyvin positiivinen, elämänhaluinen ja urheilua rakastava ihminen. Nykyisen poikaystävän kanssa tulee kohta 3 vuotta täyteen ja muutenkin elämä maistuu <3

  Blogini on hyvin kuvapainoitteinen ja päivittelen erilaisia ajatuksia mun päästä ja päivän tapahtumia. Valokuvausta olen harrastanut monta vuotta ja rakastan sitä yli kaiken :)

  Toivottavasti kiinnostut ja oikein hyvää joulua :)
  Jouluaattona mun blogi täyttää 2 vuotta :)

  VastaaPoista
 5. http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  25-vuotias turkulainen tyttö, jonka mielenkiinnon kohteisiin kuuluu valokuvaus, musiikki ja kaikenlainen kulttuuri ja taide :)

  VastaaPoista
 6. http://ruusukerotta.blogspot.fi

  Osallistun noihin molempiin vai onks täs vaan yks vaik mikät oi idea on ku on kahet eri kriteerit o_O

  Olen täysi-ikäinen lukion viimeistä luokkaa käyvä naisenalku. Blogini painottuu lifestyleen, tyyliini sekä valokuviin. Tykkään kuvata paljon, siksi kuvat saavat suuremman painoarvon blogissani. Harrastan kuntosalilla käymistä, lenkkeilyä, ratsastusta ja pianon soittoa. Postaan silloin kun aihetta on, enkä halua pakosti saada sisältöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kumpaakin tai pelkästään toiseen voi osallistuu :) siks erikseen.

   Poista
 7. Olen 24-vuotias nainen Porista ja blogini on kaiketi jonkinasteinen lifestyle blogi. Kirjoitan elämästäni ja kiinnostuksen kohteistani sekä synkemmän alakulttuurin muodista. Päivänasukuvia, puhetta elämänvaikeuksista selviytymisestä ja peruselämääni.

  http://luurankojakaapissa.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. http://timeofmylife-amanda.blogspot.fi/

  Moikka ! Tää idea oli kyllä tosi kiva :)
  Mä oon siis 16 vuotias Amanda ja asustelen Kouvolassa. Tarkemmin oikeestaan kouvolan sisällä hieman pienemmässä 'kylässä'. Käyn ensimmäistä vuottani lukiossa parhaillaan ja oon tykänny valitsemastani koulusta hirveesti. Oon tosi iloinen ja positiivinen ihminen ja viikot mulla kuluu luistelua ja tanssia harrastaessa. Talvisin myös lautailen.
  Mun blogi on tosi kuvapainoitteinen koska kuvailen paljon ja rakastan kuvaamista. Kerron blogissani yleisesti elämästäni, päivieni kulusta sekä kaikesta itseäni kiinnostavasta. Blogini on ollu pystyssä joulukuun lopulla 2 vuotta, ja aktiivisesti sitä olen päivitellyt vähän päälle vuoden verran :)

  VastaaPoista
 9. http://hooaajii.blogspot.fi/

  20-vuotias poika Hämeenlinnan/Lahden huudeilta. Opiskelen valokuvausta oppisopimuksella ja kuvapainotteisessa blogissani on kuvia bileistä, tapahtumista, musta itsestäni ja ihmisistä ympärilläni.

  VastaaPoista
 10. http://mymindwithme.blogspot.fi/
  Hauskaa :--) Elikkä 21-vuotias täällä kirjotteleepi ihan vaan kuulumisia ja räpsii kuvia vähnä kaikesta, opiskelen ja kohta oonkin Chileen lähdössä vaihtoon :)

  VastaaPoista
 11. http://emmisdiaries.blogspot.fi/

  Oon 16-vuotias lukiolainen Vantaalta. Mulle tärkeitä juttuja on bloggaus ja valokuvaus. Perustin blogin yli vuosi sitten just valokuvausharrastuksen takia. Blogissa kerron arkipäivistä kuvien kera, postailen paljon asukuvia ja julkaisen valokuvausreissuilta otettuja ruutuja. (:

  VastaaPoista
 12. http://justfashion-nothinelse.blogspot.fi

  16-vuotiaan valokuvaus- ja muotitsydeemejä, toissasyksynä aloittelin ja päivittelen pari kertaa viikossa !

  VastaaPoista
 13. http://noraea.blogspot.fi/

  Mä olen 17-vuotias lukiolainen Salosta ja pidän tyyli/lifestyleblogia. Blogia oon kirjotellut nyt vähän yli vuoden, ja tällä hetkellä mulle tärkeitä juttuja bloggaamisessa on nätti ja selkeä, kuitenkin persoonallinen ulkoasu, kauniit kuvat sekä se, että myöskin sitä tekstiä löytyy. Jos jotain pääaiheita mun postauksissa pitäs mainita, niin sanoisin illanistujaiset/bileet, vaatteiden esittely sekä inspispostaukset.

  VastaaPoista
 14. http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/

  21-vuotiaan nuoren Jyväskyläläistyneen äidin hömppäjuttuja perhe-elämästä ja muustakin.
  Kirjoitellut olen reippaan vuoden. Vaihdoin vain osoitetta välissä.

  VastaaPoista
 15. http://behappybeee.blogspot.fi/
  Olen Tuulia, 15-vuotias tyttö ja käyn peruskoulun viimeistä luokkaa. Mun kiinnostuksenkohteet näkyy aika selkeästi blogissa: shoppailu, hemmottelu, sisustus ja DIY-jutut! Tekstiä siis löytyy näistä mua kiinnostavista aiheista isojen kuvien kera :)

  VastaaPoista
 16. http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi/

  15-vuotiaan rovaniemeläistytön lifestyle/muotiblogi :) Oon blogannu vuodesta 2008 lähtien, tätä blogia oon kirjottanu vuodesta 2011. Tykkään valokuvaamisesta ja yritänkin aina panostaa erityisesti kuviin, vaikka se onkin vähän hankalaa tähän aikaan vuodesta. Pyrin myös postaamaan päivittäin ja otan lukijoiden toiveita huomioon :)

  VastaaPoista
 17. http://pienivarpunen.blogspot.fi
  Abivuottaan lävitse kituuttavan espoolaisen "pää pilvissä tai jalat maassa" -välillä tasapainoittelevan nuoren naisen blogi, aiheinaan kaikenlaista arjen tähtihetkistä pohjamutiin. Opiskelua, matkustusta, ihmissuhteita, harrastuksia (hopeatyöt&muu näpertely), pinnallisuuksia, tilanteita, tapahtumia sekä tulevaisuuden haaveita ja niihin liittyviä suunnitelmia. Ajatuksia, tekstiä, valokuvia, taidetta ja videopätkiä, eli lähinnä oman elämän käsittelyä sen turhempia kaunistelematta. Blogi on ollut pystyssä nyt 11 kuukautta ja 7 päivää, joten ihan tuohon vuoden virstapylvääseen asti ei olla vielä ylletty.


  http://jokonappaa.blogspot.fi
  Blogien esittely- ja arkistointisivusto. Astetta laadukkaampi kanava mainostaa omaa blogiaan ja helpompi tapa löytää mieleistä luettavaa. Esittelytahtina on pyrkimyksenä 7 esittelyä per viikkoa, ja ylläpitäjänä toimii sama kuin ylemmässä.

  VastaaPoista
 18. http://anni-homepage.blogspot.fi/

  Olen 18-vuotias naisen alku ja kirjoittelen elämästääni ja hieman kaikesta, mitä pieneen mieleeni juolahtaa. Arkeeni kuuluu tällä hetkellä mm. inttileskenä elely sekä rankka abivuosi lukiossa.
  Olen kirjoittanut blogiani yli vuoden, mutta poistin vasta kaikki vanhat tekstini, koska blogini kuvatila ylittyi ja siksi näkyy vain postauksia tämän vuoden marraskuulta! Kirjoitan blogiani yksin ja pyrin päivittelemään blogia n. joka toinen päivä. :-) Viikonloput ovat yleensä poikkeus, koska silloin poikaystäväni on lomilla intistä! :-)

  VastaaPoista
 19. http://show-blogi.vuodatus.net/

  Kurvisen Show -blogi elikkäs koomikko-jonglööri Juha Kurvisen blogipostauksia keikkaelämästä ja esiintyjän arjesta.

  VastaaPoista
 20. http://www.cashewww.blogspot.fi/

  Kun näin ilmoituksen kilpailusta, halusin ehdottomasti koetella onneani, vaikka blogini onkin varmasti mitätön ja suhteellisen uusi näiden konkareiden keskellä, mutta ei luovuteta ! :D
  Nimeni on Jasmin ja olen 14-vuotias yläkoulun 8 vuosiluokkaa käyvä tyttö Espoosta. Olen varsinainen sokerihiiri ja rakastan vinguttaa pankkikorttia lähes työkseni. Rakkaat, ihanat ja vähemmän tai enemmän järkevät ystäväni ovat minulle hyvin tärkeitä ja kaikki kaikessa <3

  VastaaPoista
 21. http://blumenwies.blogspot.com/

  Aivan ihana idea, pakko minunkin sanoa :)! Olen nuori 15-vuotias naisenalku ja blogia olen kirjoittanut jo useamman vuoden. Blogini on sekoitus lifestyleä, urheilua, valokuvia ja muita minulle tärkeitä asioita. Rakastan kirjoittamista, joten tekstiä en blogistani unohda. Panostan kuviin ja kamerana toimii Nikon D3200. Minulla on monta harrastusta jotka myös varmasti näkyvät paljon blogissa! Hope you like!

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.