tiistai 4. joulukuuta 2012

ELÄMÄN PIENII ILOIHeya! En oon pitkään aikaan kirjotellu mun kuulumisii tänne kunnolla, joten nytpä sitten ajattelin teidän kaikkien kiusaksi vähän hehkuttaa muutamia asioita. Kuten taisin mainita aikasemmin, että olin viime maanantaina työhaastattelussa.. niin minun onneksi sain paikan! Nyt teen koulun ohella työvuoroja niin paljon kun jaksan ja olen älyttömän innoissani kaikesta tästä, kun vihdoin saa ihan oikeesti tienata rahaa kunnolla työllä eikä kituutella parilla kympillä kuukautta. Ainiin, varmaan joku huomannu että valkoinen talvikin tuli takas Suomeen? Niin älyttömän kaunista, mutta silti niin kylmää. Kyllä toi kauneus vaan senkin hirveyden hyvittää. Kameralle ois kovaa käyttöä, että toivotaan että se joulupukki on mulle se järkkärin hankkinu. ;)

Mulla on enään vajaa kuukausi tosiaan koulua ja sitten jatkuu työharjottelut ja ajattelin, että tän kuukauden kun paiskin koulua ja töitä, niin voin vähän levähtää taas kun harjottelu alkaa ja ei niin paljon ottais työvuoroja. Oon myös alkanut nyt väsäämään nettisivujani, jotka iskee mulle takapakkia ihan huolella, kun jotkut ehkä tietää että oon pitänyt eräitä fanisivuja noin 5 vuoden ajan, niin päätinpä perustaa uuden, jota ei kyllä vielä netistä löydy. Siitä myöhemmin lisää!

Saa nähdä miten useesti postailen nyt, kun huomenissa olisi koulun lisäksi paljon puuhaa ja sen jälkeen nukun koko itsenäisyyspäivän (ainakin yritän) koska meen yövuoroon töihin ja sieltä suoraan aamulla kouluun. Otan muuten ehdottomasti helppoja postausideoita vastaan ja varsinkin sellasia mihin ei välttämättä tarvi panostaa niin paljon vaikka tykkäänkin siitä.

Aijaa, ei mulla ollutkaan tän enempää mitään mainitsemisen arvosta. Kiinnostava elämä mulla! Nyt adios ja muistakaa hei osallistua tohon Vuoden Blogit juttuun, johon löytyy linkki oikealta puolelta ja tämän postauksen alta. :)

6 kommenttia :

 1. Onnea työpaikasta! :) Ja todellakin talvi on niin kaunista aikaa ettei se pakkanenkaan niin pahalta jutulta tunnu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiii! :) Nimenomaan.. kyllä pakkaseen tottuu mut toi kauneus on harvinaista täällä harmaas Suomes :)

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi !
  Meillä ois sulle haaste:)
  http://ainoroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.