torstai 24. tammikuuta 2013

PELKOJEN VOITTAMISTA


Heipsulivei ja ihanaa torstaita kaikille! Viikko on jo nyt melkeen purkissa ja huomenna taas se ihana perjantai ja parin päivän vapaus vaatimuksista. Oon jo ihan fiiliksissä, ihan jo pelkästään sen takia että töitä mullon vaan muutama tunti, sen jälkeen meen Tampereelle tekeen tyttöjen kanssa opinnäytetyötä ja sitten poikkeen parissa vaatekaupassa tuhlaamassa lahjakorttia ja poistamassa shoppailupoltetta.

Tänään olikin hieman erilainen aamu kun uskalsin tehä eri reittivalinnan töihin kävelles ja poikkesinkin tästä meiän lähettyviltä olevan mettätien kautta järvelle ja ylitin järven ja näinollen lyhensin työmatkaa varmaan vartin, jos oisin kävelly normaalia vauhtia mutta pelkojen takia, kävelen jäällä aina suhkot rauhallisesti. Oon meinaan ajatellu nyt tänä talvena etten kävele tolla jäällä, kun on ollu niin ihmeelinen pakkanen tässä, että onko se ees paksuu jäätä mutta varmistuin pari päivää sitten kun näin pilkkijöitä sielä ja tänään sitten otin ja menin. Sitä adrealiinin määrää kun jalat astu tukevalle maalle. ♥ Ai että ja kävelin hei samaa reittiä vielä kotiinki töistä ja huomenna ajattelin mennä uudestaan järveltä!

Kotimatkalla napsinkin pari kuvaa järveltä, vaikka varsinaisesti sielä ei mitään kuvattavaa ole mutta oli jotenkin nättiä niin piti vähän järkkäriä ulkoiluttaa kaulassa ja eipä kyllä ilmottanut mitään häiriöitä pakkasesta huolimattakaan.

Kuka muuten katto yöllä Die Wanderhure elokuvan vitoselta? Voi että sitä kyynelien määrää. Ei ehkä hyvä idea kattella sellasia leffoja yöllä kun nukuttuu ei sen jälkeen tullu paljoo. En ois uskonu että lämpeen 1400-luvun aiheiselle elokuvalle, joka on vielä saksalainen mutta oi kyllä, se oli ihana.

Ainiin muutes! Unohdin tänne kertoo että tilailin muutamia Yankee Candles merkin minikynttilöitä testauksiin kevään takia, että saisin uusia kynttilöitä sitten sitä varten ja musta ne pikkuversiot (ne jotka palaa 15h) on hyviä, koska ei tarvi heti ostaa päälle kympin kynttilää vaan voi testailla eka lemppareita parilla eurolla. Kirjottelen sitten lisää tilaussivusta ja kynttilöistä kun ne saapuu postista. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.