sunnuntai 27. lokakuuta 2013

MUUMIMUKEIHIN RAKASTUNUT


Oon aina pitänyt vähän vinksahtaneina ihmisiä, jotka hamstraa ja ihannoi muumimukeja kun eihän niissä oo mitään ihmeellistä oikeestaan. Nyt kuitenkin itse oon yks näistä vinksahtaneista ja haluan niistä ihanuuksista jokaisen söpöyden itselleni! Tänään nappasin matkaani tuon yhden ihanaisen Mymmeli-mukin reilulla kymmenellä eurolla eli onhan se ihan liikaa jostain mukista mutta on noi on vaan niin söpöjä vaikka en muumeja edes ihaile mitenkään erityisesti. Haluan myös niitä kulhoja ja kaatimia sekä eräästä sisustuspuodista haluun semmosen Muumipapan hatun näköisen maljakon kukille. Oikeesti mistä tää muumihöperyys on peräsin..

Löysin myös vihdoista viimein täydelliset talvikengät ja annoin lopulta itselleni luvan sitten vähän lisää ostella kivoja juttuja kuten Mavalan kynsilakan (tähänkin merkkiin hurahtanut) sävyssä Milano,  SodaStreamiin energiajuomatiiviste, joka on liian hyvää ollakseen totta sekä ostin meikinpoistoainetta, joka on Tokmannilla aivan törkysen halvalla laatuun nähden. Kannattaa käydä kotiuttaan niitä Lumenen putsareita kun niitä saa kahella eurolla, eikä muuten oo pahempia. :)


Tänään siirryttiin aamuyöllä talviaikaan ja se on kanssa aina yhtä miettimistä, että mihin suuntaan sitä kelloo pitää siirtää. Ihan turhaa touhua semmonenkin mutta pääasia, että viikonloppu piteni tunnilla. Pienet on ilot. Viikonlopusta puheenollen mulla on ollutkin aika rentouttava sellanen. Eilisen päivän kokonaisuudessaan katselin Hard Times of RJ Bergeriä ja katoinpa sitten kummatkin kaudet loppuun jonka jälkeen tuli taas se olo kun joku sarja on loppunut ja tuntuu, että se jäi kesken ja toi vielä jäikin ihan tosissaan kesken. Ilmeisesti koko sarja on lopetettu Amerikassa tai niin käsitin kun yritin hädissäni tarkistaa, että onko jatkokausia. Yleensä en lämpee millekkeen MTV:n teinihömpälle mutta toi oli vaan kerrassaan niin mahtava sarja jos haluu nauraa ihan päättömille jutuille.

Jospa nauttisi vielä tästä päivästä kun kellokin vasta on kohta neljä. Heräilly harvinaisen aikaseen tänään niin tuntuu päivätkin liian pitkältä mulle. Tässähän on vielä ihan liikaa tunteja ja ei oo mitään tekemistä! Aivan parasta. Viettäkää ihana sunnuntai ♥ 

2 kommenttia :

  1. Ihanat kengät! Itekkin oon tuon tyylisiä etsiskellyt. Mistä löysit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Löysin ne niinkin trendikkäästä kaupasta kun Cittarista. Normihinta oli 50 euroo ja siitä oltiin alennettu parikymppiä. :) Että varmaan sieltä kantsii käydä kattomassa kun ei ainakaan oo pahan hintaset vaikkei nyt ehkä ihan oikeeta nahkaa ookkaan.

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.