keskiviikko 27. marraskuuta 2013

TÄNÄÄN OLIN PORVARI

Mä en oo koskaan pitänyt merkkituotteita mitenkään erilaisessa arvossa kun tavallisia pussukoita ja hepeneitä. On kuitenkin jotain asioita mitä en voi kieltää ja se tulee vastaan Stokmannin "porvaripuolella" eli niin sanotusti minkkiturkkitätien ja isän pikkutyttöjen ostosparatiisissa. Se on täynnä mitä ihanempia laukkuja, lompakoita ja meikkipusseja. Tänään mä sitten erehdyin ostamaan allaolevan ihanuuden ihan naurettavaan 33 euron hintaan -20% alennuksella. Ensinnäkin ihmettelin, että onko Bakerin tuotteet oikeesti noin edullisia ja toisekseen miten mä oon aina kuvitellut, että Guesskin on jotenkin erityisen kallis? Pitäisi tosiaan, ehkä viettää enemmän aikaa niillä porvariosastoilla, että sivistyis jonkun verran. Eihän ne todellisuudessa edes ole pahan hintaisia!

Taisin hieman hurahtaa siihen shoppailufiilikseen, että piti puhelimen kautta siirtää käyttötilille muutamia satasia, että ei vaan mee tili nollille kun alko tahti oleen aika tiuhaa. Nappasin matkaan tosiaan tuon ihanan meikkipussin, tumput, pipon ja kaulahuivin, Tangle Teezerin sekä veljelle joululahjaksi Tommy Hilfigerin sukkasettilaatikon mitä olin ihaillut mun kaverilla jo aikaisemmin kun oli ostanut sen isälleen joululahjaksi ja mäpä päätin sitten veljelleni hakea saman. 

Käytiin ennen Stokmannia myös The Body Shopissa ja taisi sieläkin vähän mennä kovaa. Syli täynnä joulusettejä ja söpöjä tuotteita kassalle päin jossa vielä liityin heidän jäseneksi ja sainpa sitten ilmaiseksi vielä täysikokoisen bodybutterin kun käytin yli 50 euroa ostoksiin. Kyllä piristi meinaan koska ne ei missään kovin tervejärkisen hinnoissa Suomessa ole ja oon aina niitä halunnut paljon testailla mutta en oo raaskinut ostella parinkymmenen euron hintalapun takia.

Tämän piti vaan olla supernopea hehkutuspostaus (ja ei varmasti myöskään viimeinen) tuosta mun uudesta meikkipussirakkaudesta koska nyt tämä neiti suuntaa levolle kolmen viimeisen yön univelkojen painostuksen alla. Kauniita unia!Huomenna mun on ihan pakko kertoa ihania ilouutisia teille.. can't wait!


 Ps. Postauksen kuvat oli poikkeuksellisesti pienempiä koska kuvakulma tässä energiatilassa oli jotenkin tosi amatöörimäisen huono ja kuvat oli just niin keskitetty kameraan, että piti sitten pitää leveys samana ettei ihan äärilleen mennyt kohteet suhteessa kuvaan. 

6 kommenttia :

  1. oh god... mä oon nyt niin kateellinen.. :D ihana pussukka. ja oon samaa mieltä - bodyshopin vartalovoi on helvetin kallis.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! ;) ja on kyllä joo. Ihan överihintahan sillä on, että kantsii aina ostaa ulkomailta nekin.

      Poista
  2. ihania ostoksia :3 mulla oli joskus tota mansikkakäsidesiä mutta se hais jotenki liian viinalta mun mielee että luovuin siitä ja ostin sitruunan tilalle :D Nyt en tiiä missä se sitruuna on ;( ihana toi pinkki pussukka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkusen joo on vähän alkoholin pistävyyttä mutta mä nyt kokeilen jonkun aikaa ja katotaan luovunko. :(

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.