torstai 12. kesäkuuta 2014

LOMAT LUSITTU

Henkinen maanantai alkaa olemaan mun osalta ohi. Tänään päättyi kesäloma ja arki sysäsi stressinsä heti mun niskaan viime yönä. Stressasin aikasin heräämistä ja lopulta yö meni pyöriessä ja 4:30 herätessä - yhden tunnin unilla siis olen tänään pötkinyt pitkän päivän. Töistä suoraan ostoksille alemyynteihin, tärkeet ruokajutut ostamaan ja muutamia heräteostoksia tuli ostettua valtavan päänsäryn vallassa. Kotiin päästyä puoliunessa tein ruokaa ja ei kauaa mennyt kun nukahdin tähän sohvalle. Hups. Noh, lomalta töihin paluu on aina tämmöistä mulla. Onneksi kaksi päiväinen työviikko on pehmee aloitus.

Oon valehtelematta pulassa nyt iltaisin täällä kun ei valo riitä jokaiseen huoneeseen. Minkä takia teen siitä asiasta niin älyttömän vaikean itselle kun en löydä jotain kattolamppuja. Ikeassa on hirveä määrä kattolamppuja todella edulliseen hintaan ja en näe niissäkään mitään potenttiaalista yksilöä. Mitäköhän ruhtinaallista kristallikattokruunua mä oikeesti etsin?! Osaisipa välillä höllätä näiden vaatimusten kanssa tai sitten ihan todella olen ensi talvena vielä ilman kattolamppuja ja sitten mennään taskulampun voimalla täällä kun edes tätä vähäistä iltavaloa ei paljoa ole silloin. Tiedän, että Kalevan Prismassa on aivan ihana sellainen kristallihässäkkälamppu mutta onko se kuitenkaan sen 150 euron arvoinen mitä hintalappu ilmoittaa hinnaksi. Voi valinnan vaikeus ja ääretön nirsous. Täytyy varmaan änkeä koko asunto täyteen suloisia pöytälamppuja ja spottivaloja niin ei tarvitse ostaa koko himputin kattolamppua mihinkään huoneeseen. Toisaalta sellainen valaistus voisikin olla paljon kauniimpi kun tässä asunnossa tuntuu, että kattolamppujenkin paikat on laitettu miesten logiikalla kauas huoneen keskipisteestä. Onko kuinka monella tuota ongelmaa muuten asunnossaan, että kattolamppujen paikat on sijoitettu ihan omituisiin kohtiin?

Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että mulla on reilu seitsemän tuntia aikaa nukkua ja taidankin tästä hyvin pian suunnata sängyn puolelle mutta oli vaan jotenkin tarvetta tulla kertomaan, että nyt on lomat lusittu ja seuraava tärkeä tavoite olisi löytää ne kattolamput for real tänne asuntoon.  Taidan napata puhelimen ja lähteä selailemaan nettikauppojen lamppuvalikoimia ja lopettaa tämän nirsoilun. Eihän nyt kattolamppu ole ikuisesti pakko sama olla. Välillä (aika useesti) tekisi mieli ravistella itteensä kun pitää olla näin dramaattisen vaikee ilman mitään järkevää syytä.

Kauniita unia lamputtomat ja lampulliset!

12 kommenttia :

  1. Olen myös kattolamppunirsoilija :D Nykyiset kattolamput ei miellytä mua melkein ollenkaan, odotan omaan asuntoon muuttamista lähiaikoina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoo, että se täydellisen lampun löytäminen ei tuu olemaan helppo juttu, haha!

      Poista
  2. Meillä on lampunpaikat onneks järkevästi! Mutta voi hitto tuliki mielee et meijän pitäis kyllä hankkia uudet lamput :D Ja haluaisin myös uusia Vallilan verhoja ja uudet matot...!!! Ja kaiken D: Poikaystävä ei ny oikee oo samaa mieltä kun se tykkää tästä kämpästä näin mut koska minä olisin se maksumies kuitenki niin ehkä sille ei niin ois väliä miten täällä on sisustettu :D Ne ois sit mun matot ja verhot ja lamput! Ja täällä on niin hirvee tavaranpaljous että hyh... Yritän tässä kovasti silti pitää tavarat täällä kun kohta mun ja poikaystävän -96 ikäset pikkusisarukset muuttaa niin meiltä sais paaaaljon tarpeellista ilmaseksi ekaan omaan kämppään. :D Oho tulipa rönsyilevä kommentti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vallilan verhot onkin niin hienoja, että niistä raaskii maksaakin. Jos kerran oot maksumiehenä niin anna palaa vaan. Kaikki uusiks! :D Jos ootte noin mahtavia tyyppejä, että mietitte pikkusisaruksienne tulevaa muuttoo niin voithan sä kato shoppailla sen verukkeella, että kaikki vanha menee hyväntekeväisyytenä sisaruksille. ;)

      Poista
  3. Mistä on nuo ihanat magazine ja news telineet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oikeen muistan niin taitavat kumpikin olla Nekalan Löytöliiteristä (Tampere) mutta tuollaisia voi löytää aika pitkälti mistä tahansa missä on kattava sisustuspuoli. Nekalan Löytöliiteri ja Lempäälän Kuljunkartano ainakin useesti myy tuollaisia, että riippuu toki missä päin Suomea asut. :)

      Ps. Kodin1 saattaa myös myydä samantyylisiä!

      Poista
    2. ^ Siis missä tahansa KAUPASSA missä on kattava sisustuspuoli.

      Poista
  4. Haha mulla oli sama dilemma pöytälampun kanssa, onneksi löytyi täydelline:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on onneks hitusen enemmän kivempia vaihtoehtoja! Harkitsen vakavasti täyttäväni kotini vain semmosilla. :D

      Poista
    2. Haha, kuulostaa suunnitelmalta:DD

      Poista
  5. ihana ja hauska blogi sulla! kivoja kuvia :) jään seurailemaan.

    www.ida-alexiina.blogspot.fi

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.