keskiviikko 22. lokakuuta 2014

KODINYKKÖSEN LÖYDÖT

uutukaisia
uutukaisia2

Kodinykkösestä ei koskaan voi lähteä ostamatta mitään. En ainakaan minä. Voisin vaan pyöriä siellä koko päivän ja hipelöidä kauniita sisustustavaroita sekä pehmeitä pyyhkeitä väsymättä. Useesti tiedän mitä sieltä olen etsimässä ja piti tänään ennakkoon käydä katselemassa jos joulukuusia olisi jo saapunut valikoimaan ja hieman puntaroimaan minkä itselleni tulen ostamaan mutta koska sinne ei oltu vielä kuusia tuotu muiden joulukoristeiden rinnalle niin päätin käydä kurkkaamassa löytyisikö löytönurkkauksesta mitään ennen kuin lähden muuten kauppaa kiertämään.

Koko löytönurkkaus on yleensä täysi floppi mutta tänään oli omaksi ilokseni sellainen kerta kun sieltä jotain huippua löytyikin. Löytönä oli Amanda B:n kaksi sievää kynttilänjalkaa ja voitteko uskoa, että "säästin" viisikymmentä euroa ostaessani nuo. Normaalihinnaltaan ne olisivat olleet yhteensä 60 euroa ja sain kummatkin kymmenellä eurolla. Entistä onnekkaamman tuosta löydöstä teki vielä se, että neljästä kynttiläjalasta kaksi oli ehjiä ja ne on nyt mulla.

Kynttiläjalkojen lisäksi ostin kaksi valkoista valokuvakehystä ja liikaa kynttilöitä varastoon. Kuolasin myös ihanaa metallista lehtitelinettä mutta jätin sen vielä takaraivoon kummittelemaan koska harkinta on hyvän ostoksen esityötä. Tulevat hankinnat ei ole kuitenkaan nyt ekana mielessä kun jäätyneiden sormien takia on huutava tarve päästä kuumaan suihkuun ja sen jälkeen tekemään koko päivän himoittua fetasalaattia sekä tietenkin odottelemaan hömppäohjelmien alkamista. 

Tsemppiä ihmiset, kaksi herätystä perjantaihin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.