sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Feliz día de la Madre!Heissan! Nyt ei oo kyllä hyvää kuvasaldoo tästä päivästä vaikka kaikkee tapahtukin. Tosiaan mammojenpäivä oli ja kotona tuli vietettyy perheen kesken. Väsäsin äidille tollasen kortin aamulla ja siitä tuli ihan kiva. Noi ''kuvauskortit'' on kivoi, voi tehä tosi hauskan pienellä vaivalla eikä tarvi ostaa mitään massakorttia. Vaikka ei niissäkään mitään vikaa oo!

Huomenissa karu paluu arkeen vaikka helppo viikko onkin, kun kolme vaivasta koulupäivää taas, mutta pari projektia pitäs väsätä kasaan sekä yhtä kurssia suoritella kun on vähän jääny vähälle kyseisen opettajan tunneilla käynnit. ups. Koulun jälkeen meen ilmeisesti metsästään uudestaan sitä Bio oilia, kun on kova halu päästä testailee sitä, että pitäkää peukkuja että löydän!

Nyt loppu kerrottavat, joten hyvää yötä kaikille ihanille! :)

2 kommenttia :

  1. Jos toi bio oil on nyt se mitä meinaan eli öö oranssi-valkonen tötsä ni hei ainaki Tarjoustalossa oon bongannu sitä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :o täällä ei oo Tarjoustaloja, mutta ne on mun mielestä Tokmannin kanssa samaa sarjaa, et vois sieltä käy kattelee :) kiitos tiedosta!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.