tiistai 8. toukokuuta 2012

Sleep? Yes, please!

Heips ja hyvää jonkinsorttista aamua. Tuli nukuttua joku yli 3h päikkäreitä kun viime yönä jäi yöunet astetta pienemmiks taas. No eipä se mitään kun ei tälle päivälle ollu mitään tekemistä paitsi käydä koulussa ja tehdä piharemppaa, niin ihan kiva joskus vaan nukkua.

Tänään oli koulua tosiaan kolmisen tuntia ja siihen päälle melkein 2h taukoja sekä koe, niin oli suhkot lällypäivä ja mikä parasta huomisen aamutunnit on peruttu joten aamulla kerkee tehäkki jotain, meinaa oon kyllästyny tohon että ois 45 minuuttia aikaa valmistautuu. Onko teillä jotain kikkoja miten suoriutuu aamusta nopeemmin? Oli muuten älytömmän kaunis päivä tänään ja mittari näytti pariikymmentä niin oli ihana istua kaverin kanssa ulkona ilman takkei ja kuunnella musiikkia. Suomessa vois kyllä olla enemmän tätä kesäkautta kun tota motivaatiookin näyttäis löytyvän enemmän.

Nyt kello näyttäis vähän vaille yheksää, joten taidan suunnata pesulle ja iltapalalle. Muutes se korutuunaus postaus saattaa puoliks tulla videoinakin, koska se on aika haastavaa kertoo kuvallisesti miten joku helmi maalaataan sun muuta joten sitä hommelia alan huomenna suunnittelee vähän ja ehkä jo kuvaan, jos tilanne on sellanen. Nyt heips! :)

4 kommenttia :

 1. Mun aamukikat: kahvipurut illalla keittimeen, pakkaa laukku valmiiksi, nuku puhtailla hiuksilla niin vältyt niiden aamupesulta ja katso puhtaat vaatteet valmiiksi jo illalla:) perus, mutta toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kans toi että käyn illalla suihkussa kun en millään järjellä saa hiuksii kuiviks parissa tunnissa ja kun en käytä mtn laitteita siihen hommaan.

   Toi laukku juttu ja noi vaatteiden laitot ois kyllä hyvä, nii ei tarvi aina aamusin ressata mitä pukee ja mikä nyt on pyykis :D

   Poista
 2. aamukikat: ei aamiaista, meikki ja hiukset kuntoon, mahdollisimman rennot vaatteet päälle ja ulos :D ei ehkä se parhain, mutta nopein :)

  hmm, poistitko sen postauksen johon kommentoin kauhean kilometrikommentin? ei se siis haittaa, olisin halunnut kuulla vain vastauksesi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi aamiainen on hyvä, en ikinä syökkään.. meinaa jos söisin nii venyis varmaan vartilla lähtö.

   Itseasias en poistanu vaan blogger :( en tajua mitä sille kävi enkä löydä sitä mistään, eikä se oo luonnoksenakaa.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.