keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hymy hyytyVapaat alko ja tää neiti ei oo kovin hymyssä suin. Enpä siis suosittele nukkumaan päikkäreitä ikkuna auki, sillä idiotismia ei saa anteeks siinä vaiheessa kun on niin pahasti kurkku kipee, että tekis mieli vetää mynthoneita kaksin käsin ja samaan aikaan juoda jotain tulikuumaa. Toivottavasti tää menis ohi, koska en todellakaa ajatellu olla kipeenä tarpeeks kauan odotettuu ''lomaa''.

Tänään kuitenkin oli normaalisti koulua ja koko päivä oli taas niin mahtava. Ekoilla tunneilla meille ilmotettiin että vaihteeks on monen tunnin palaveri tuntien päällä, että meiän pitää valita joku leffa ja kattella sitä. Noooo meitäpä oli aamusta vaan muutama koulussa niin aloteltiin kattelee huippuhauskaa Easy A leffaa ja sitten katteltiin vielä Step Up! Ah Tatum on niin hyvännäkönen, että en pääse siitä yli ja mä jos joku ei kuolaa mitään leffatähtii mut toi taitaa olla poikkeus. Leffatuntien jälkeen sitten oli terkkaa, missä esiteltiin ryhmätyöt ja meillä meni niin hyvin että opettajan mielestä paremminkaan ei ois voinu tehdä, joten jeeei kerrankin hyvät fiilikset lähtee koulusta kun isolle vaivalle sai kiitosta.

Nyt tosiaan siis alko vapaat ja mitään suunnitelma ei oo vielä, mutta kehittelen varmasti jotain kivaa tänne puolelle ja muutamia ideoita onkin jo, kun ei tarvi herätä aamuyöstä kouluun ja tulla kotiin illalla siihen aikaan että kiinnostusta kuvata ei oikein oo, niin nyt ei ainakaan pitäs olla sitä ongelmaa! Nyt hakeen jätskiä, jos se helpottais ja sitten telkkari-yliannostusta koko ilta. Ihanaa vapaiden alkua niille joilla on perjantaikin vapaa, muille sitten vaan ihanaa keskiviikkoo ja huomista lepopäivää! :)

6 kommenttia :

 1. Suosittelen katsomaan ton Gilbert Grape -elokuvan joskus, mikäli siis oot hyvien draamaleffojen ystävä. Vai etkö muka syty edes nuorelle DiCapriolle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oon nähny sen monesti ja vielä kerran kouluskin! :) On kyllä huikee leffa.

   Poista
 2. Gilbert<3 ah ihana johnny depp ja sen liuhuletti :D itselläni on tuo leffa hyllyssä ja tykkään kovin :) myös step up leffa piti kissojen ja koirien kanssa etsiä- vain Tatumin takia xD toinen leffa missä Tatum on niin "She's the man" jos et siis kyseistä leffaa ole nähnyt :)

  jajaja kaikkia muitakin hyviä leffoja pinossa näytti olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Step up oli kyllä yllättävän hyvä kun en oo aikasemmi nii kiinnostunu siit ollu ku se on ollu niin ''massailmiö''. She's the man on mulla leffakokoelmas :) tosi hauska leffa

   Poista
 3. Toivottavasti tauti ei iske pahemmin. Pidä mukavaa vapaata kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais iskee :( edelleen on kova kurkku kipu ja vielä kuumetta yönkin jälkeen, äää!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.