keskiviikko 27. helmikuuta 2013

MUSIC OF MY LIFE: DEMI LOVATO

''

Pitkästä aikaa ajattelin taas palata tähän postausideaan, missä esittelen aina yhden artistin tai yhtyeen, joka on vaikuttanut mun elämässä pitemmän aikaa tai isoiten. Ensimmäisen osan tein Jonas Brotherseista ja sen voi käydä lukemassa täältä. Nyt on vuorossa Demi Lovato. Mikä ei varmasti tuu monellekkaan yllätyksenä, jos on seurannut mun blogia.

Tekstit joita saatan käyttää, olen ottanut Loving Demistä, eli minun ylläpitämiltä nettisivuilta, joihin pääset vierailemaan täältä!

Demetria Devonne Lovato, eli Demi Lovato on syntynyt  20. päivä elokuuta vuonna 1992. Hän on yksi maailman tunnetuimmista Disneyn tähdistä ja erityistä huomiota hän on saanut erikoislaatuisesta äänestään, joka on saanut monet kriitikot, tähdet sekä miljoonat fanit seisomaan hänen takanaan. Demi on näytellyt lukuisissa Tv-sarjoissa ja tunnetuissa Disneyn elokuvissa, kuten Camp Rock. Demi on julkaissut kolme studioalbumia vuodesta 2008 alkaen ja työstää tällä hetkellä neljättä albumiaan.Miksi Demi?

Demi on sattumalta päässyt vaikuttamaan suuresti mun nuoruuteen. Oikeestaan kaikki muhun eniten vaikuttavimmat on tullu sattumalta. Olin nuorena fanaattinen Disneyfani. Oli Miley Cyrus, Selena Gomez, Hilary Duff, Raven ja tietenkin Jonas Brothers ja lukuisat muut toverit. Niistä eniten mun elämässä vaikuttaa Demi arkipäiväsesti. Jonaksista oon kirjottanut tosiaan aikasemmin postauksen, niin en ala avaamaan sitä enempää tässä. Demiin ihastuin tietenkin eka näyttelytaitojen kautta ja pikkuhiljaan Demi siirtyi musiikin pariin selvästi Disneynkin puolella. Tuli omia elokuvia, kappaleita ja lopulta albumeita. Tämä alkoi silloin kun olin yläasteella.

Demiä oon katsonu niin sanotusti ylöspäin tiettyjen asioiden takia todella pitkään ja niistä voi lukee Loving Demissä lisää, koska en halua saada tähän mitään itkupostausta väännettyä vaan yksinkertasesti pintapuolista esittelyä. Jokatapauksessa kyseessä ei oo ihminen, joka tekee mainstream musiikkia, käyttää autotunea ja seurustelee julkkispiirien ykköstähtien kanssa. Kyse on ihmisestä joka on sairastanut vakavan syömishäiriön, ollut vieroituksessa, ollut itsetuhoinen ja nähnyt maailmassa tosi paljon pahaa. Arvostettava yksilö joka on myös äärimmäisen lahjakas. Kyseessä on myös ihminen joka levittää maailmaan hyvää mieltää ja kannustaa tyttöjä varsinkin uskomaan itteensä ja Demi tekee paljon kamppanjoita koskien naisten itsetuntoa, koulukiusaamista ja syömishäiriöitä.

Harva meistä ees ymmärtää kuinka montaa ihmistä Demin vaikutusvalta tolla alueella on auttanut. Niitä on lukuisia tyttöjä. Se on osasyy miks arvostan ja kovaa. Ei kaikki 20-vuotiaat naiset välitä, koe tarvetta välittää tai koe ensinnäkään muutoksen tarpeita missään tälläsissä asioissa. Ei julkisuus tee ihmisestä automaattisesti huomionhakusta lellipentua, vaan se voi myös olla tie auttamiseen. Ei kannata tuomita ihmistä ulkonäön, työn tai minkään perusteella. Varmasti moni katsoo Deminkin kuvia netissä siinä mielikuvassa, että kyseessä on joku perusteinitähti joka juo Starbucksin kahvia paparazzien eessä ja hihkuttaa kameroilla eikä todellisuudessa osaa ees tavuttaa omaa nimeään paitsi käsikirjotetusti. Lukekaa Demistä, kuunnelkaa sen musiikkia ja ennenkaikkea älkää tuomitko ketään, mistään, missään tai koskaan.


''Ei yksi ihminen tee muutosta, vaan se voi lähteä yhdestä ihmisestä''
Toi on hienoin ja merkitsevin sanoma mitä Demiltä oon oppinu.
Demi Lovato - Heart Attack
Demin uunituore single! Suosittele kuuntelemaan ehdottomasti.Demin musiikki. Miten se eroaa muusta?

Harvinaislaatuisen kaunis, vahva ja korkea ääni. Koskettavat ja puhuttelevat sanoitukset sekä tunteiden välitys. Demin kappaleet on asteen korkeammalla kuin mainstream poppiprinsessojen luritukset eikä kappaleissa käytetä samoja pimputuksia tai autotunea, mistä Demi on saanut erityistä kiitosta ja huomiota. Mä kyllästyn lähes aina kappaleeseen 5 kuuntelun jälkeen, mutta Demin kappaleita oon kuunnellu pisimmillään neljä vuotta aktiivisesti eikä kyllästymisen merkkejä näy missään. Tietenkin eri musiikkimakuja on ja kaikki ei halua musiikilta samaa mitä mä, mutta mä koen että Demin musiikki on täydellistä mulle ja varsinkin tässä ikävaiheessa jossa alan oikeesti aikuistumaan. Kuuntelen musiikkia elämästä ja opetuksia ihmiseltä, joka on mua vaan noin 7 kuukautta vanhempi. 

Demi Lovato - Give Your Heart a Break

Demi Lovato - Skyscraper

Demi Lovato - Got Dynamite
Jeff Miers (The Buffalo News): Vähän eri tapauksessa kuin yleinsä Disney tähtien osalta, Lovato todellakin osaa laulaa ja se mikä hänen taidoistaan tekee erityisen, on se kun hänen ääntänsä ei tarvitse manipuloida studiossa.

Miers further: On ''puhdistavaa'' ettei Lovato tarvitse autotunea piilottamaan ''luonnollisen osaamisen puutosta''.

Ryan Tedder: Demi hämmästytti minut hänen vokaaleillaan! Minulla ei ole ymmärrystä miten hyvä hänen äänensä on. Hän on yksi parhaimpia artisteja kenen kanssa ikinä olen työskennellyt. Todellisuudessa niin hyvä.. tarkoitan, että hän on Kelly Clarksonin tasoinen vokalisti. Ja Kelly on nostanut riman korkealle.

Lisää Demin mahtavaa musiikkia voit kuunnella paremmin täältä sekä jos kiinnostuit Demistä, niin edelleen voit vierailla minun sivuillani jossa Demistä löytyy kaikki tieto suomeksi. :)

"Se auttaa kun katsot peiliin.. nyt tämä kuulostaa kliseeltä, mutta jos vain katsot peiliin ja sanot ’’sinä olet kaunis ja olet sen arvoinen’’, ne sanat todella auttavat sinua." - Demi Lovato 
9 kommenttia :

 1. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja jään varmasti seurailemaan! :)

  http://www.thisismyalife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Miten kirjotat aina niin hienosti? Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta, niin kuin myös Jonas postauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja musta tuntu että kirjotin tosi kökösti tän postauksen :D Hyvä että tykkäsit! :)

   Poista
 3. Ihanaa et tää sarja sai nyt jatkoa :) Demi on kyl hieno ihminen ja arvostan kyllä häntä todella paljon. Hän on nuori nainen, mutta kokenut niin paljon ja vieläpä vaikeita aikoja. Ja on hienoa, että hän on tuonut esille omaa syömishäiriötään ja itsetuhoisuuttaan, jotta muut tytöt ja pojat voisivat oppia hänestä ja kuulla hänen tarinansa, että eivät tuntisi olevansa yksin asiansa kanssa.

  Muistan kuinka MTV:ltä tuli se lyhytdokumenttiohjelma, missä Demi kertoi näistä asioista, niin muistan kuinka tuli kyllä tirautettua muutaman kyyneleet sitä katsellessa. Se oli niin ihmeellistä, kuinka niin kaunis tyttö oli, hymyili aina niin ihanasti, mutta sisäisesti kaikki oli huonosti. Ja kun hän kertoi kuinka häntä arvosteltiin päivittäin ihan järjettömistä asioista, niin se oli sydäntä raastavaa.


  Ja sit jos saan antaa itse postauksesta palautetta, nii ite tykkäsin postauksen asettelusta enemmän siinä Jonas Brothersia käsittelevässä postauksessa. Siinä kuvat oli hienosti aseteltu tekstikappaleiden väliin :) Ja kirjoitit ehkä siinä JB-tekstissä vähän syvällisemmin, kuin tässä, vaikkakin hyvähän tämäkin oli. Lisää vaan näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että joku muukin on tietonen Demin elämästä! Musta on ainakin hyvä että Demi käyttää vaikutusvaltaansa hyödykseen ja puhuun noista aiheista, koska monet julkkikset ei sitä tee. Monilla on varmasti samoja ongelmia mutta eipä kukaan niistä puhu mediassa. Demi on kyllä älyttömän kaunis ihminen niin sisäisesti kun ulkoisestikkin ja silti sillä on niin jalat maassa.

   Tosta postauksen palautteesta sen verran, että Jonas Brothers on vaikuttanut muhun astetta syvemmin (koulukiusaamis aikana jne) siltä kantilta, että voin kirjottaakin siitä hieman ''syvällisemmin'', kuten sanoin postauksen alussa, että en halua tehdä tästä mitään itkupostausta vaan jätin sen nyt vaan pintaraapasuks. En halua että paljastan ihan ihan ihan kaikkee mun blogissa niin avoimesti kun aikasemmin, koska lukijat lisääntyy ja en voi koskaan tietää kuka näitä lukee. :) Jokatapauksessa oon samaa mieltä tosta, että kuvia en laittanut tähän niin paljon esimerkiksi kun Jonas postauksessa mutta se oli tietoista.

   Poista
 4. musta taas tää postaus on jotenkin helpompi lukusempi kun jonas, koska ei tarvii itkee ja kerätä itteensä vähän välii:DD kyllä sun arvostukses näkee noissa nettisivuistakin. (tosi hienot) sä ihailet kyllä kivoja ihmisiä etkä mitään katy perryy tai lady gagaa jotka sekoilee vaan:) tee pian lisää näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että joku kannattaa totakin puolta :D Haha joo ei mullakaan onneks tullu mitään ahdistuksii kun kirjottelin tätä, toisin kun Jonas postauksessa tuli. Hei siistii että kävit kurkkaa sivuja vaikka ne onkin vähän päivitystauolla nyt, mut kyllä sieltä yleiskuvaa saa silti :) Joo ja pyrin tekeen lisää taas näitä!

   Poista
 5. Nyt on lisäilty vähän juttuja vielä postaukseen! :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.