torstai 30. heinäkuuta 2015

UUSIA KOTIJUTTUJA

30.7 30.7 30.7

Onko mitään keksitty sisustamisen osalta mitä mä en haluaisi? En usko. Se todistettiin tänään kun lähdin kiertelemään Löytöliiteriin Tampereen Nekalassa. Se on vähän sellainen kauppa, että sieltä joko tekee tosi kivoja löytöjä tai sitten ei mitään erikoista. Sellasta kakkos/kolmoslaadun tavaraa eikä hinnat päätä huimaa. Löysin muutaman kivan jutskuliinin tänne kotiin kun koitan kovasti tätä täyttää, että saisin kodikkuutta kehiteltyä enemmän - varsinkin eteiseen ja makuuhuoneeseen.

Kärryihin tarttui mukaan yltiösuuri herätyskello, joka ei siis ole oikea herätyskello. Se löysi paikkansa eteisestä koska en ollut kerennyt heräteostokselle mitään sen parempaakaan paikkaa miettimään valmiiksi. Se vaan näyttää niin hauskalta ja mustat jutut kun on kivoja vaaleuden keskelle niin why not?

Parhaat löydöt kuitenkin oli sisustustikkaat missä roikkuu valokuvakehyksiä ja vaalea pörröhuopa. Kumpainenkin on sellainen asia mitä oon pidemmän aikaa halunnut ja nyt kun ne löysin niin oli yksinkertaisesti vaan pakko ostaa. Sain muutenkin kaikki ostokset puoleen hintaan ja se oli aika hyvä diili omasta mielestäni. Sisustustikkaille jäi hintaa kolmekymppiä, huovalle parikymppiä ja kellolle muistaakseni parikolmekymppiä, en nyt täysin muista. Näiden lisäksi ostin kaksi peilireunaista valokuvakehystä koska ei niitäkään voi ikinä olla liikaa. Varsinkaan Jonna kun et koskaan teetä niitä kuvia Ifolorilta...

Mitäs tykkäilette?

6 kommenttia :

 1. Täytyypä taas kehaista kuinka täysin samanlainen maku meillä onkaan.. Voisin ottaa nuista kaiken itselleni mieluiten hetinyt!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi kello! Meillä on vissiin sama kirous. Multa löytyy kans niin paljon valokuvakehyksiä, mutta ongelmana on nimenomaan se, etten a) saa ikinä kuvia teetettyä ja b) vaikka teettäisinkin, niistä puoletkaan ei oikeesti mahtuis koko kämppään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla etten oo ainut tuon kehyshamstrauksen kanssa. :'D Mä en saa millään aikaseks teetettyy kun kuvia on mullakin niin paljon, että kun saan ne muutamat katottua valmiiks niin tulee parempaa tekemistä!

   Poista
 3. Olen seuraillut blogiasi nyt jonkin aikaa, ja alusta asti olen kiinnittänyt huomiota siihen, miten hyvin osaat kuvata asioita ja esineitä - saat kaiken näyttämään niin kauniilta :) Itsekin rakastan kaikkea tuollaisia pieniä yksityiskohtia sisustuksessa, ne saavat kodin ilmeestä paljon kodikkaamman <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla tollasta palautetta! Ei aina tiedä miltä kuvat muista näyttää kun joudun taisteleen mun objektiivin kanssa usein. :D Yritänkin kovasti ostella kaikkea kivaa yksityiskohtia tänne koska kuten sanoit, ne tekee kodikkaammaks kotia. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.