sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Nettishoppailua yömyöhään



Mites tässä nyt näin kävi? Tuli tehtyä tilaus, mitä en ois uskonu ikinä tekeväni. Tilasin kahdet kengät ja vaikka mitä muuta ihanaa. Renee Bootsit siis meni tilaukseen ja lisäksi tuli mun mielestä upeet Lov Mali korkkarit ja kummassakin noissa on mukavat 7,5-8cm korot, joten ne on täydelliset mulle arkikäyttöön kun kävelen suhteellisen paljon. Noita Yankee Candle merkkisiä tuoksukynttilöitä tilasin kolme ja oisin varmaan tilannu kaikki muutkin niistä mutta hillitsin itteni! Sitten tilailin tommosen minikosteutusvoiteen mikä tuoksuu metsämansikalle ja sitten tollanen niittirannekoru. Toivottavasti on hyviä kun saapuu, ainakin innolla odottelen! Mitä te tyksitte noista tilauksista?

6 kommenttia :

  1. ihanat noi ruskeat kengät! :) ja kiva kun kävit kommentoimassa mun blogia, sunki blogi vaikuttaa tosi kivalta! sait uuden lukijan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi on puhdasta rakkautta! Simppelit ja kauniit :) Mukavaa että aloit lukijaks!

      Poista
  2. Ihania kenkiä! Nettishoppailu on kyllä petollista, se on niin helppoa. Itsekin monesti öisin klikkailen ostoskoriin ties mitä ihanuuksia ja yhtäkkiä loppusumma on yli 100e.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Yöllä toi järjenkäyttö hälvenee haha, toisaalta noikin oli yhteensä vaan 68 euroo muistaakseni missä oli laskutus hinta mukana. Säästin siis melkein 100e :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia :) Laitahan sitten kuvaa kun ne saapuu :P

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.