tiistai 22. toukokuuta 2012

Summer Paradise



Viikonloppu ohi ja jo tiistaissa pötkitään. Oon pikkuhiljaa paranemaan päin, niin jaksaa bloggaillakkin! Toivottavasti en saa uudestaan jotain keuhkopöpöö kun oon tänäänkin maannu auringossa pienissä vaatteissa vaikka aina tällön pitäs varoo ettei vedä liian nopeesti kesäkuteita niskaan, mutta kuinka moni oikeesti voi vastustaa kun on tollanen ilma?! Ah aivan täydellinen päivä, auringonottoo ja pelailua. On myös sellanen ihana asia tapahtunu että taidan saada yhen tärkeimmistä ihmisistä takas kuvioihin, viiden kuukauden tauon jälkeen ja mulle on hoettu aina että ystävii tulee ja menee, mutta kai tollaset kunnon ystävät sitten jättää oikeesti suuren aukon ihmiseen jos ne hetkeks tai jopa kokonaan katoo. Voi olla kiitollinen! ♥ Kesä on ihmeiden aikaa ilmeisesti.

Huomenissa on arkeen paluu ainakin hetkeks, kun kohta alkaa jo kesäloma jipii! Kesäsuunnitelmiakin on tullu jonkun verran, mutta niistä sitten myöhemmin kerron :) Nyt pesulle ja lukeen vähän anatomian kokeeseen, ihanaa illanjatkoo!

7 kommenttia :

  1. hrrr mikä toi punai ötökkä oikee on? :D:D:D mä en oikee oo öttiäisten kamu, ne vainoo mua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään tietoo! :D Se näytti vaan kivalta ;)

      Poista
    2. sulle on haaste blogissani :)

      http://tahtipolya.blogspot.com/2012/05/asiat-jotka-saavat-hyvalle-mielelle.html

      Poista
  2. mä piilokesäilen 8)en vielä uskalla olla ilman takkii etten ite sairastu uuestaan mutta sitten lenkkeillessä esim. tulee ihan liian kuuma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi on kyl ainaki fiksuu! :D Ei sielä oo oikeesti lämmin paitsi auringos, kyl siel kipeeks tule aika nopeesti jos lähtee hihhuloimaa minishortseissa ja topeissa. Kesään on vielä aikaaaaaaa.. siis pukeutumisen osalta ;)

      Poista
  3. Voi kiiitos! ♥ Joo täytyy eka vähän kurkkia sun blogia ja lueskella, ehkä sitten liitynkin :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.