perjantai 3. toukokuuta 2013

HYVÄSTI LUKIJAT


No ei kai nyt sentään. Semmosia ikäviä juttuja taas tapahtuu, ainakin bloggaajille, että Google Reader otetaan pois käytöstä. Käytännössä sen poisto siis tarkoittaa sitä, että bloggerin lukijalistat katoaa. Lukijat katoaa, te katoatte. Yh! En halua, joten pakotan, käsken ja painostan teidät liittymään Blogloviniin, mistä pääsette seuraan mun blogia, ihan niinkun tähänkin asti, jopa helpommin.


Jos sulla on jo tunnukset Blogloviniin, kirjaudu niillä. Jos sulla ei ole tunnuksia, voit tehdä ne suoraan Blogloviniin tai kirjautua Facebook tunnuksillasi. Täysin ilmaista jokaisella tavalla. Eikä vie aikaa tai vaivaa minuuttia kauempaa.
2. Klikkaa sinistä nappia jossa lukee "import from Google Reader".
3. Klikkaa sinistä nappia jossa lukee "anna käyttölupa".
4. Odottele, että lukijalistasi latautuvat Blogloviniin ja siinäpä se! 5 kommenttia :

 1. Tää voi olla taas näitä huhuja mitä bloggerista on ennenkin ollut :)

  VastaaPoista
 2. Mä muistan ku lopetin mun ekan blogin (joskus vuosi sitten ehkä) niin silloin puhuttiin samaa, että Google -reader poistuu ihan just jne. ni millähän aikataululla se sit on lähössä vai onkohan tää taas samaa huhua ku vuos sitten? :o Harmi sinällään ko ite koen bloggerin ja googlen yhteisen blogiseurannan kaikista vaihtoehdoista kivoimmaksi :c

  VastaaPoista
 3. Joo luin jostain kans, että tämmöstä on ollut ennenkin. Otetaan ny varman päälle sitten, että jos oikeesti tapahtuukin näin :D Mikä idea on levittää tälläsii huhui, typerää.

  VastaaPoista
 4. Tää on varmaan vähä samaa sarjaa kuin mesen loppuminen silloin joskus ja facebook viestit julkisiks yms :D

  VastaaPoista
 5. No msn loppuminen on ainakin totta. :D Joillain on jo loppunut käytöstä jne. Sammuu pikkuhiljaan. Ei noista enää tie mikä on totta ja mikää vaa jotai turhaa pelottelua.

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.