sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

EPÄONNISTUNUT MY DAY TALLINNASTA

Mun oli tarkoitus tehdä my day postaus Tallinnan reissusta, mutta nyt on semmonen tilanne etten kykene niin pitästi kirjottaan koska makaan ruokamyrkytyksessä/oksennnustaudissa.. että kokeillaan jos tästä jotain irtois!
Herätys oli tosiaan siinä 3 aikoihi yöllä ja lähdettiin siinä neljän aikaan ajateleen Helsinkiin kun terminaalisssa piti olla tuntia aikasemmin kun laiva lähtee. Kahen tunnin yöunilla pienet tärinät oli :DMuut joi sivistyneesti aamusta kahvia baarissa, mutta mäpä sitten otin alkoholittoman mojiton! Ei osannu kyseinen nainen tehdä yhtä hyvää kun viime kerralla yks mies. Höhhelis höh, mut alas meni.
Ihanan herttanen mummeli poseeraas mulle lapasiensa kanssa. Se hymyili mulle vielä kun lähin jatkamaan kävelyy. Miten ihana!
Mun unelmien häämekko löyty kun ikkunashoppailtiin porvareiden alueella :D 
Tää oli aikamoinen kun nähtiin seinällä olevasta kuvasta 13-vuotta vanhempi otos kyseisestä paikasta, missä sijaitsi aivan ihana suklaapuoti/kahvila tai jonkinlainen sellanen.
 Ihania leivoksia siellä sitten olikin ja ihana miestarjoilija! Se oli auttamas mua kantaan kakun ja juoman kun järkkärinkaa tosiaan säädin joka paikassa ja kädet täynnä. Aws ♥
Kaupat oli täynnä upeita keväisiä vaatteita ja tossakin kuvassa olevat ballerinat oli lähössä kaikki mun mukaan. Suomeenkin tälläsiä vaatekauppoja kohtuuhintasena!
Laivan seisova pöytä oli aivan tyhjä iltapäivästä, niin suunnattiin sinne syömään hyviä (jotkut ruuat kai aiheutti  tän mun ihanan oksennustaudin) ruokia. Piti jälkkäriäkin väkipakolla yrittää syödä kaiken päälle. Toi on osasyy miksen tykkää tollasista ruokapaikoista kun painostus syödä ''koko rahan eestä'' on kokoajan esillä. Plah!

Tällänen pikapostaus Tallinnan reissusta, josta varmaan tuun kertoon vähän enemmän kun saan oloni vähän paremmaksi. Oli niin kova into laittaa edes jotain kuvia tänne niin tässä niitä nyt on. :)

7 kommenttia :

 1. Oiii mitä kuvia! Näyttää niin hienoilta ja nuo leivos kuvat tosi nam! Ihana blogi :)

  http://twentywayss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm! :) Ne leivokset muuten olikin tosi hyviä. Oisin voinu ottaa kaikki kotiin :D

   Poista
 2. Hah ihana toi mummo :D ja kivan tunnelmallisii kuvii tallinnast :)!

  VastaaPoista
 3. käytii viimeks tallinnas just tuolla samassa "suklaapuodissa" ne oli kyllä niini ihania että ei voi sanoin kuvailla ! tosi kiva blogi sulla muutenki :)

  livemylife-peppiandmadde.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Vähänkö kiva:) Se on vähän siellä sivukadulla niin mekin vähän vahingos mentiin sinne. Tosi ihana ja tunnelmallinen paikka. Kiitos paljon muutenkin! :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia <3 En ookkaan koskaan maistanut alkoholitonta mojitoa, vois joku kerta koittaa! :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.