perjantai 15. maaliskuuta 2013

I DREAM A LITTLE DREAM OF YA

Isac Elliot - New Way Home

Puhuttiin just kaverinkaa, että aina kun oon senkaa ja teen blogiin jotain pienimuotosta postausta, niin me mennään syömään ja aina mulla on kuva jostain ruoka-annoksesta. :D Haha, me Panchoilijat taas.


Emiiii osti epäreilun ihania vaatteita. Ärh, mäkin haluan paljon rahaa, että saisin ihania vaatteita!

(Hyihyi, ei saa polttaa!)

Ihanaa perjantaita kaikille! Jesjee. Ihanaa. Oon maannu kyllä koko viikon eri vaivojeni takia mutta silti fiilikset korkeella pelkästään jo periaatteen takia. Tänään oli vielä kaikenlisäks viimeisistä viimeisin koulupäivä ikinä tässä tutkinnossa, oh man. Se oli sitten siinä teorissa, vielä käytänön parissa toukokuun alkuun asti. Päästiin koulusta jo ennen kun edes oli keskipäivä, niin päätettiin lähtee shoppaileen jota kestikin mulla sen nelisen tuntia ja tein hyviä löytöjä kerrankin eikä mitään turhaa tullut mukaan. Löysin myös niitä ihania Jolly Jewelsei ja ei varmaan ollu Seppälän myyjille epäselvää, että niitä mä olin ettinykkin kun tyyliin makasin se kynsilakkalaari sylissä siellä lattialla ja valkkailin tuhat tuntia kivoja sävyjä. Esittelen ne muutamat huomenissa varmaan muiden ostosten kanssa, koska haluan päästää noiden upeuden loistoon luonnonvalossa!

Jokatapauksessa siis kuuluu tosi hyvää, pöpöt ja kaikki tulehukset selätetty vaikka antibioottei vielä napsinkin ja ei, nyt ei pääse anot uliseen miten oon aina kipee, vaan nyt on kyse ihan eri jutuista, joten shhhh. Nyt päätin leiriytyä tähän katteleen salkkareita ja odotteleen Enbuske & Linnanahde Crewtä. Siinä on vaan sitä jotain. Ihanaa viikonlopun alkua taas kaikille! ♥

5 kommenttia :

  1. Saanko kysyy et minkä ikänen oot?:) ja sulla on ihananana blogi!: DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oikeellakin lukee! :) Mutta oon siis 19-vuotta vielä viikon ajan. Ja kiiitos paljon ♥

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.