sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

VIIMEINEN VIIKKO TEININÄ


Apua. Mä en kestä sitä ajatusta, että viikon päästä tähän aikaan oo jo 20-vuotias. Niin mihin kaikki KAKSIKYMMENTÄ VUOTTA katosi? Tuntuu etten ois vielä edes 15-vuotta. Jokavuotinen Tallinna reissukin lähestyy, sillä ensi viikonloppuna mennään taas mun synttärien kunniaks shoppaileen sinne päiväks ja siitä tulee kyllä kivaa ja paljonpaljonpaljon kuvia ilmestyy bloginki puolelle. Enemmän jopa kun viime vuonna! Lupaan kävellä joka paikassa kamera kädessä, koska siellä nyt on paljon enemmän kuvattavaa kun täällä Suomessa.

Oon kattellu viikonlopun aikana kahdesti ton Extremely loud and Incredibly closen Netflixistä ja voin sanoo, että ei oo hetkeen tullu itkettyy ja mietittyy asioita minkään leffan paris noin paljoo kun tonkaa. Harvinainen päätös multa, mutta tituleerasin ton parhaimmaksi leffaksi mitä oon nähny ja niitä tosiaan on tullu nähtyä lukuisia satoja. Suosittelen kaikkia kattoon ton, koska se käsittelee ensinnäkin lähes kaikkia kiinnostavaa WTC-iskuja, poikaa jolla on aspergerin oireyhtymä ja sitä mitä rakkaan ihmisen kuolema muuttaa ympärillä olevissa ihmisissä.

Muistakaa vielä linkata niitä blogeja tänne!

2 kommenttia :

  1. kuullostipa mielenkiintoselta leffalta tuo, itellä on kans netflix niin vois sen sieltä joku kerta katsoa (-: ja aikaiset onnittelut synttäreiden johdosta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se on! Kantsii siis kyllä katsoo :) Kiiiitoksii nyt paljon vaikka en tie onko se niin juhlimisen arvosta;D

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.