perjantai 7. kesäkuuta 2013

FIND THE JOY IN YOUR LIFE

Hej! Ajattelin olla tänään postaamatta kun mitään järkevää asiaa ei nyt oo, älyvapaan päivän takia. Viime yön tosiaan valvoin ajatuksena, että jeejee kesällä pitää valvoo ja jeejee kyllä on sitten kivaa kun päivä tuntuu pidemmältä. Oh snap. Sitä tuskaa mitä aamusta eteenpäin sinne alkuiltaan oli, hyi hitto. Mä en todellakaan oo enään niin nuori, että voisin valvoo tost noin vaan ja olla kärsimättä mitään unipuutostiloja. Vähän suunnitelmatkin muuttu tältä päivältä ja jäin turvallisesti sohvalle koko päiväks, kun talo on taas tyhjillään keski-ikäsistä. Leiriydyin sohvalle tosiaan ja oon kattellu Netflixistä sarjoja ja kuunnellu musiikkia ihan huolella, niin ja mitä nyt vähän nukkunu puoliks sohvalla ja puoliks lattialla. No ainakin piti tääkin kokee jos ei muuta positiivista keksi näinkin ratkiriemukkaasta päivästä.

Tajusin muuten taas kaivaa mun rakastetun Ipodin käyttöön ja oonkin koko päivän sillä selaillu WeHeartItii ja yrittänyt hakkaa Itunesilla tohon uutta käyttöjärjestelmää, mutten osaa saakeli soikoon. Haluan Ibooksin niin kovasti tohon ja en tiedä onko toi jo liian vanha malli ees, et siihen sais tarvittavat käyttöjärjestelmät. Rakastan Ipodia, mutta vihaan Itunesia. En käsitä miten joku voi tykkää siitä, kun se vaan vaikenee joka päivityksen jälkeen ja tuntuu ettei oo kauheen mukavaa alkaa makseleen musiikista tai lataileen laittomasti kun Spotify on jumalan lahja. Miksei niitä vois yhdistää!

1. Aamufiilistelyä tripin ja uuden Trendin parissa terassilla. 2. Ipod surffailua. 3. Ihan super hyvää lehmäviiliä aamupalaks. 4. Hellepäivien pelastajani!

2 kommenttia :

  1. Mulla alko eilen loma (tai siis, heräsin eilen kuudelta töihin, mut eilen oli vika duunipäivä) ja olin töiden jälkee aivan jes et lähen yökävelylle, katon ainaki kolme leffaa putkeen jne. ja siis, todellisuudessa nukahdin kahdeksalta illalla sohvalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Toi on kans kyl niiiiiin tuttua :D

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.