lauantai 1. kesäkuuta 2013

PIKKUVALMISTUJAISET

Voi vitsiläinen sentään. Mä täällä kerkesin jo vähän harmitella sitä, että oiskin ehkä ollu kiva saada ees jotain erityishuomioo tänään kun virallinen valmistujaispäiväkin tänään oli. Sain kyllä tekstareita ja kyselyitä, että onko mitään juhlia tiedossa ja haluunko, että mulle pidettäis keskikesällä vähän isommat pirskeet (tottakai haluun!), mutta silti kuvittelin ettei tästä päivästä tuu mitään sen kummosempaa verrattuna normaaliin lauantaihin.

Aamusta lähdettiin vähän valokuvailemaan pitkin kyliä ja siellä upposkin aikaa parisen tuntia, muutamat kauppareissut mukaan laskettuna. Ihmettelin jo alkujaan miten ihmiset oli niin kiinnostunu siitä että, onko mulla jano, kenties tekeekö mieli jätskiä ja tarviinko jotain kaupasta. Jouduin ootteleen aina autossa ja en osannu arvata yhtään mitään, kun väkisin piti autollekkin löytää paikka niin, että peräpää on kauppaa kohden "ettei vaan aurinko paista sun silmiin kun oot viellä vähän kipee" No enhän mä mitään osannu arvailla, että takakonttiin piilotettiin ostoksia.

Kotiin tulles mut työnnettiin suihkuun ja käskettiin meneen päiväunille, kun muut alko tekeen ruokaa ja kun lopulta päästiin terassille asti, niin siellä oli meinaan aika ylläri. Mulle oli hankittu alkoholitonta viiniä, suomalaisia mansikoita, kermavaahtoo, kalaa, Jonna-kokis ja vaikka mitä herkkuja. Voi vitsi tuli hyvä mieli noinkin pienestä. Ei muuten harmita sekään, että saan objektiiviin vähän rahaa myös lahjana. Ai vitsinvitsi.


Niin onnellinen olo nyt!

8 kommenttia :

 1. oo vähän kiva ylläri!! ^^

  VastaaPoista
 2. Olin joskus vuosi sitten lukijana, mutta päätin lyhentää järjettömän pitkää blogilistaani ja lopetin sun blogin lukemisen siinä monen muun joukossa. :( Jotenki satuin muisteleen sun blogia ja muistin, että sähän valmistuit nyt ja aattelin tulla tsekkaamaan sun blogin ja onnittelemaan sua! ♥ Paljon haleja. :') Taidanpas palata lukijaksi!

  http://mmorehappiness.blogspot.fi/ hih, käyhän vilkaisemaan munki blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! Vähänkö kiva että muistit blogin noinkin pitkän ajan jälkeen ja viellä että valmistun. :o Tosi kiva kun palasit lukijaks ja kiitos hirveesti onnitteluista! ♥

   Nyt on pakko käydä kyllä vilkaseen sunkin blogi. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.