tiistai 4. kesäkuuta 2013

KESÄLUKEMISTA BLOGIMAAILMASTA? (linkitä blogisi)

Hej! Tänään muhun iski pieni into alkaa tutkailemaan erilaisia blogeja ja selailemaan ihania kesäisiä kuvia. Blogien paljouden takia se on yllättävän vaikeeta alkaa etsimään mitään sellaista mitä ehkä haluaisi, joten tämä voi olla ratkaisu. Haluan siis omaan tietouteeni hyviä, mahtavia ja ihania blogeja, joissa pursuu inspiraatio ja laadukkaat kuvat, varsinkin kesäiset semmoset tällä hetkellä. Vähän niinkun linkitä blogi - postausten kaltaisesti haluan linkkauksia ja ehkä suurella ehkällä teen jonkun lempparipostauksen mutta tämän postauksen tarkoitus ei välttämättä ole sellainen, vaan se että saisin lisää mahtavia blogeja lukulistoille näin kesällä kun yöt on pitkiä ja ruskettuessa on hyvä tehdä muutakin kun kärventyä. ;)

Enpäs laitakkaan tälle mitään aikarajotuksia vaan antakaa palaa vaikka koko kesän! Kyllä itseni tuntien mä joistain blogeista ihan varmasti saatan alkaa hehkuttamaan. Alle voisin vähän listata taas toiveita mitä haluaisin linkatuilta blogeilta..

Laadukkaita kuvia, värikkään monipuolisesti tekstiä, persoonaa kirjottajalta ja ehdottomasti mahdollisuutta inspiroitua!

Toivon ettei tämä mahdollisuus taas ole joillekkin pelkkä mainostustyökalu. 

9 kommenttia :

 1. http://llauranblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. http://powerofrose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. http://elli-anniina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. luna--still--loving.blogspot.be

  VastaaPoista
 5. http://saijis.blogspot.fi/

  19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)

  VastaaPoista
 6. http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  Toivottavasti löydät blogistani etsimäsi! Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 7. tuuliemiliaa.blogspot.fi

  sekoitus lifestyleä, valokuvausta ja fiilistelyä. Isot ja laadukkaat kuvat! :-)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.