keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

MEIKKIEN ORGANISOINTI

Woops woops! Mun palalipastot tuli tänään aamusella postista matkaan mukaan ja oli aika haasteellista istua reilu tunti työinfossa, kun tiesi että autossa odottelee nämä. Tilailin tosiaan RistoMatti Ratian suunittelemat palalippaat, läpinäkyvinä ja tarkoituksenahan näille on meikkien säilytys ja näistä oon kokoomassa isoa säilytysjärjestelmää. Tiesin näiden koon olevan pieni, mutta näin haluankin koska edullisen hinnan takia näitä on hyvin helppo ostella lisää ja koota sen kokoiseksi kuin haluaa. Laatu on todella hyvä ja laatikoiden koot on ihan tarpeeksi sopivat, että huulipuniakin saa kaksi riviä päällekkäin kumpaankin suuntaan, että ainakin 28 huulipunaa mahtuu yhteen, joten se kertoo aika hyvin koon. 

Tiesin näiden paikan löytyvän automaattisesti vaatelipaston päältä, johon alan kokoomaan sitten näistä isompaa järjestelmää ja kun olin saanut eniten käytetyt meikit aseteltua laatikoihin, tajusin että ei voi olla totta, yli puolet meikeistä ei edes mahdu näihin. 10 sekunnin harkinnan jälkeen, tilasin lisää heti kaksi ja nyt odottelen niitä sitten, että saan edes jonkun verran jaettua meikkejä kunnolla eri laatikoihin koska nytkin mulla on meikkivoiteet, puuterit, poskipunat ja aurinkopuuterit samassa ja niistäkin vaan ne mitä käytän joka päivä. Noh, onneksi ei siis ole hinnalla pilattu nämäkään.

Tykkään näistä myös sen takia, että päälle saa säilytystilaa myös. Pidän siveltimet, siveltimien pikapuhdistusaineet, viimeistelysuihkeen, pikkupaletit ja muut tarvikkeet siinä, jotta ne on helposti esillä ja saatavilla. Esittelen paremmin kyllä sitten tämänkin toimivuuden ja sisällöt kunhan tosiaan ne puolet lipastoista tulee ja saan meikit järjesteltyä omille paikoilleen. :)

Mites te säilytätte meikkejä?

7 kommenttia :

 1. hei mistä oot ostanu ton/noi?? ==))) haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.suomalainen.com/toimistotarvikkeet/toimistomuovit/palalipas-kirkas-9-03-1-palaset-sku-p504568 Tuolta! Se on tällä hetkellä loppuunmyyty mutta siellä on tarjolla muitakin värejä sekä mun oma yks lipas on tulossa sieltä päin viivästyneesti että kuulemma pitäisi jonkun ajan sisään olla taas varastossa lisää ostettavissa! :)

   Poista
  2. Ps. Voi tietenkin katsoa jos oman kaupungin liikkeestä löytyis ihan heti jolloin ei tarvis odottaa postitoimitusta!

   Poista
 2. juu okei, pitää katella mistä sitä sais, mut kiitos ! =) ps. tosi kiva blogi sulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että jostain saisit käsiis! Mutta kiitoksia :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.