lauantai 4. tammikuuta 2014

MUUTOKSET ON PARAS OSA ELÄMÄÄ

Huippurennon kaksi päiväisen työviikon jälkeen on mukava olla taas vapailla, jopa huikeat kolme päivää. Mä alottelin torstaina uudessa työpaikassa kuten varmaan aika monetkin hoitoalalla olevat, jos kausityötä tekee ja vaihtelee työpaikkoja yhtä tiuhaan kun mä. Mä niin diggailen kyseisestä työpaikasta ja niistä ihmisistä joita on muuten ihan hirmuisesti. Ei ole kyllä ollut haukkumista myöskään työn rankkuudessa kun kaksi päivää oltiin kuin pellossa kun yleensä nämä pyhien jälkeiset päivät nyt aina tuppaa oleen niin rauhallisia ja hiljaisia jos ei vuorotyötä tee. Erittäin mieluinen arkeen paluu siis. 

Mä oon siis todellakin nyt nauttinut viimeiset 24 tuntia koska kyllähän se on aina pienoinen shokki kun pitää kääntää unirytmi 180 astetta ja opetella taas uudestaan vuorovaikutustaidot ihmisten kanssa. Oli siis ihana palata taas arkeen ja todeta, että mikään ei oo yhtä piristävää kun olla hoitoalalla töissä kun mahdollisuuksia on vaikka mihinkä eri uramahdollisuuksiin ja tapoihin tehdä töitä. Ei tarvi ainakaan leipiintyä työhön kovin nopeesti kun vaihteluu saa niin paljon kun itse on valmis uhraamaan ja kokeilemaan uusia juttuja. Hermostuttihan tämä työpaikan muutos, täytyy myöntää mutta nyt en kyllä kamalan paljoa harmittele enää sitäkään.

Tässä tänään oon vaan palloilut ympäri ja tehnyt kaikenlaista erittäin epäolennaista, joten aikomuksena olisi nyt taas kaikkien suureksi yllätykseksi katsoo joku jäätävä kauhuelokuva ja protestoida johonkin adressiteduskuntaanjapresidentille-sivulle, että hdfinin kuukausittainen vip-jäsenyys pitää laittaa mahdolliseksi takaisin koska mä en ala maksaan puolta sataa siitä, että nään kämäsellä laadulla mun lemppari tv-sarjaa, joka nyt valitettavasti vaan näkyy tekstitetysti kyseisellä sivulla. Mitä vääryyttä taas kerran keksitty. Kuinka moni on tähän päätökseen myös pettyny? En usko olevani ainut.

Ps. Ette tiedä miten raivostuttavaa on kirjoittaa blogipostausta ja koittaa keskittyä kun talossa nauraa muutama vajaa parikymppinen jätkä ja toi nauru kuulostaa siltä kun joku niistä olis saamassa ennenaikaisen sydänkohtauksen. 

2 kommenttia :

  1. Joo kyseinen sivusto sai mulle sydänkohtauksen kun tajusin että haluavat vaikeuttaa mun ohjelmien kattomista! :(( noh pitäs muutenki kyllä koittaa hillitä tota telkun tuijotusta ja alkaa lukemaan että pääsis itekki joskus työpaikkaan jossa olosta nauttii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Sieltä vaan näki niin valtavasti elokuvia ja sarjoja mitä Netflix ei tarjoa. :( Harmittavaa mutta ei voi mitään. Ostan vaikka sitten sarjat dvd:llä jos ei muu auta. Ja kyllä sä varmasti joskus saat semmosen työpaikan missä tunnet olos hyväks. Se voi tulla vasta monen mutkan päästä mutta onneks meillä on Suomessa työttömyydestä huolimatta ihan tosi kivat mahikset kokeilla eri juttuja jos vaan tarpeeks kovasti yrittää. :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.