keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

MEIKKIPUSSIN SISÄLTÖ

Tänään uskaltauduin yrittämään uudestaan kuvata meikkipussin sisältöä ja päätin lähteä kantamaan meikit, kameran ja itteni takapihalle kusiaisten sekaan. Tuskaista oli kuvata kun kokoajan jossain joku muurahainen pisti jalkaan ja nyt sitten tässä kirjoittelen teille tätä jääpussit jalalla. Mitä mä en blogini eteen tekisi. 

Meikkipussia harvoin kannan mukana mihinkään töihin tai kouluun mutta jos lähden vaikka yöksi pois kotoa tai vähän pidemmälle matkalle, niin otan aina tietenkin meikkipussin mukaan ja tässä on aika lähes täydellinen esimerkki siitä mitä otan mukaan. Nämä tuotteet yleensä ovat osa meikkipussiani ja jotkut tietenkin vähän vaihtelevat lookkien ja uusien tuotteiden takia mutta pääosin meikkipussini näyttää tältä.



Pidän lemppareista lemppareimpaa meikkivoidetta tietenkin mukana eli Revlonin ihanuutta sekä Bare Mineralsin mineraali meikkivoidetta myös joka on mulla käytössä kevyenä puuterina. Too Facedin luomiväriprimeri on ehdoton ykkönen tällä hetkellä mun kaikista luomiväriprimereistä jota ei voi unohtaa ottaa mukaan. Elfin poskipuna ja puuteriduo on myös hyvä lisä vaikka harvemmin aurinkopuuteria käytän ja sitten vielä extrana mulla on mukana Lumenen punaisuutta poistava puuteri, jota käytän välillä Bare Mineralsin sijasta jos haluan kevyemmän meikkipohjan.

♥ TOO FACED - Shadow Insurance
♥ REVLON - Colorstay 24 hrs Foundation (110 Ivory)
BARE MINERALS - Original Foundation (C10 Fair) Käytän puuterina
♥ ELF - Contouring blush & Bronzing powder
♥ LUMENE - Shine & Redness Eliminator


Makeup Academyn ihana (ennen vihaamani) luonnollinen luomiväripaletti, josta saa niin luonnollisia kuin vähän tummempiakin lookkeja sekä mukana on myös Color tattoo luomiväri koska rakastan niitä ja aina pitää olla vähintään yksi mukana jos vaikka puuteriset luomivärit ei kiinnosta. Mun rakkaimmat mehujäähuulivärit eli Popstickit, ihanimman tuoksunen huulirasva Labellolta sekä Rocket Volum ripsari joka alkaa pikkuhiljaan jo kuivumaan eli muuttumaan paremmaksi (todella vetinen)

♥ MAYBELLINE NEW YORK - Color Tattoo 24 hrs (35 On and on Bronze)
♥ MAYBELLINE NEW YORK - Color Sensational Popstick (040 Crystal Pink)
MAYBELLINE NEW YORK - Color Sensational Popstick (030 Pink Lollipop)
♥ LABELLO - Vitamin Shake huulirasva (Cranberry & Rasberry)
♥ BH COSMETICS - Waterproof Lip Liner (Rasberry)
♥ MAKEUP ACADEMY - Luomiväripaletti (Heaven and Earth)
♥ MAYBELLINE NEW YORK - The Rocket Volum Express Mascara (Wateproof)


Harvoin käytän enään käsiä meikkien laittamiseen, joten kannan mukana joitain Zoevan siveltimiä koska ne mahtuvat meikkipussiini lyhyen mallinsa vuoksi. Laadukkuutensa vuoksi sopivat myös meikkipussissa matkusteluun ilman hajoamista vaikka yleensä käytän erikseen tarkoitettua sivellinpussia näille.

♥ ZOEVA - Powder (106)
♥ ZOEVA - Silk Finnish (102)
♥ ZOEVA - All over shader (222)
♥ ZOEVA - Crease (228)
♥ ZOEVA - Smoky Shader (234)

6 kommenttia :

  1. Ompas ihanan simppeli. Onneks kohta tulee syksy niin voin miekin taas ruveta käyttämään meikkiä. Kesällä mun iho ei vaan tykkää meikeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simppeli kuvaa kyllä tätä onnistuneesti! :D Mä oon vähän kanssa sellanen, että mitä vähemmän meikkiä niin sitä parempi. ♥ Kesällä ei oo kiva olla täydet pakkelit naamalla ellei nyt jotain juhlia tai muuta oo.

      Poista
  2. jess rakastan meikkipussin sisältö-postauksia :D aina on ihanaa kun joku tekee semmoisen. kivoja juttuja kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wuhuu! Mäkin tykkään. On aina kiva nähä mitä muut kantaa mukanaan :D

      Poista
  3. Tosi ihana postaus c: ja tää blogi on aivan _mahtava_, ulkoasu on täydellinen ja näkee että on panostettu, rakastan banneria ja sivupalkkia ja kuvia jajaja kaikkia yksityiskohtia jne. :3

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi! :O Kiitos paljon ihanista kehuista. Joo on kyllä tullu pikkusen panostettua blogiin ettei ois niin tylsä valkonen vaan. :) Kiitoskiitos paljon!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.