sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Spring Must Haves

Nyt kun kevät on oikeesti saapunu Suomeen, niin ajattelin tehdä postausta mun kevään ykkösjutuista eli niin sanotusti spring must haves.


Ensimmäisenä on tyttömäistä tuoksua Vera Wangilta, mikä sopii täydellisesti kevääseen ja miksei myös tulevaan kesään. Tuoksu on raikas ja kukkamainen joten se on sopiva mulle. Ite en tykkää vaihdella hajuvesii kovin usein, joten tää on siinä mielessä loistava hajuvesi koska tähän ei kyllästy eikä se myöskään ole sellaseen rajotettuun käyttöön tarkoitettu, että se sopii juhlaan mutta myös arkeen.

Kyseisen hajuveden voi ostaa esimerkiksi täältä pikkusen päälle 50 eurolla. Hinta vaihtelee tietenkin määrän mukaan, mutta itsellä on 50ml ja se maksaa noin 50-60 euroa paikasta riippumatta.


Sitten olis vuorossa iho, mikä on tietenkin keskeinen osa kevättä. Meinaan kuka haluaa näyttää valkoselta lakanalta auringonpaisteessa? No en ainakaan minä. En yleinsä oo itseruskettavien paras ystävä, mutta tänä vuonna yritän antaa niille tilaa pikkasen enemmän mun ihonhoidossa ja varsinkin nää kaks juttua on mulle osottanut taitonsa.

Ensimmäisenä on Doven Summer Glow kosteutusvoide, mikä päivettää ihoa tasasesti ja se on tarkoitettu erittäin vaalealle tai normaalille (pohjoismaiselle) iholle. Kyseistä tuotetta löytyy esimerkiksi isoista marketeista ja se maksaa noin 5-7 euroa.

Sitten olis Yves Rocherin Autorbronzant itseruskettava mikä on myös hellästi ruskettava itseruskettava ja käytän sitä itse kosteutusvoiteen seassa kaks pumppausta. Tuotetta löytyy täältä ja hintaa näyttäisi olevan 8.20e.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Garnierin ihmevoide, eli BB Cream, joka on meikkivoiteen ja kosteutusvoiteen sekoitus. Se on erittäin kevyt mutta heleyttävä meikkivoide ja se sopii loistavasti kevääseen ja varmasti myös kesään, kun ei halua pakkeloida kasvoja meikin alle. Tätä löytyy myös isoista marketeista 12-14 euron hintaan.


Kevääseen kuuluu myös poskipuna ja aurinkopuuteri. Tää Lumenen mineraali aurinkopuuteri ja poskipuna duo on ollu mun lemppari jo ties kuinka kauan ja keväällä se on tosi hyvä, sillä aurinkopuuteri on hieman liian tumma mulle kun en oo ruskettunut. Duon sävy on 10 Pinky

Tätä löytyy myös isoista marketeista, missä on laaja kosmetiikkaosasto ja sillä on muistaakseni hintaa 5-7 euroa.


Tietenkin kevääseen kuuluu myös kynsilakat ja tänä vuonna on hottia pastellisävyt mikä on mulle vaan hyvä, sillä oon niiden suuri rakastaja.

Ensimmäisenä on ihana violetin vaaleasävy nimeltään Rumple's Wiggin. Sävy on todellakin ihanan vaalea mutta selvästi violetti eikä se näytä pahalta ihoilla missä on keltainen pohjaväri kuten itselläni.

Toisena on sininen tai enemmänkin turkoosiin taittuva sininen sävy mikä on nimeltään What's with the Cattitude? ja se on ensimmäinen O.P.I kynsilakkani ja sen takia myös ehdottomasti lempparini. Sävy on sopivan sininen mutta silti erittäin näyttävä.

Kolmantena on ihana vaaleanpunainen sävy nimeltään Step right Up ja se on todellakin erittäin vaalea sävy, melkein valkoisen kanssa rinnakkain oleva. Kyseinen sävy näyttää varmasti upelta ruskettuneella iholla, mutta myös vaalealle iholla se näyttää hyvältä eikä se näytä sulautuvan ihoon vaikka onkin todella vaalea.

Kyseisiä kynsilakkoja voi ostaa esimerkiks Kicks liikkeistä tai vaikkapa täältä. Hintaa kynsilakoilla on Suomessa noin 16-25 euroa/kpl mutta niitä voi löytää halvemmalla esimerkiksi Ebaystä.

Onkos näissä jotain teidän lemppareita tai kevään ykkösjuttuja myös? :)

5 kommenttia :

  1. Ei ole varmaan oman blogini perusteella yllätys kuulla tätä mun suusta, mutta ihan mahtava kosmetiikkapostaus ja kauniita kuvia! :) Kuvaustesi perusteella tekisi mieli hommata noi kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kiitoksia paljon ja suosittelen että meetkin hommaan kaikki! ;) on sen verta ihania.

      Poista
  2. itekki katoin et tosi kauniita kuvia, oot hyvä ottamaa kuvii! *kateellinen minä*

    ja hmm toi Doven purnukka on uudistunu, eiks se aikasemmin ollu sellai kullertava purkki? :D Täytyis itellekki hommata.. :) Ja tuo poskipunaduojuttuki mul on, tykkään siitä paljon ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite just toivoisin osaavani ottaa parempia kuvia, mutta kiitos paljon!

      En oo ihan varma tosta Dovesta kun itekkin oon bongaillu niitä ''vanhoja'' versioita jonkun verran. Ehkä ne on pikkasen erilaisia sitten tai jotain. :)

      Poista
  3. Oih Vera Wang! <3 Oon kade!

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.