keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Yves Rocherin megatilaus

Mahtava päivä senkun vaan saa bensaa suoniinsa! Postista tuli ilmotus että Yvesin paketti ois noudettavissa ja nyt se on mulla jo kätösissä. Ajattelin jo pakettii nostaessa että jessus kun painaa ja avatessa tajusin että niitä juttuja tosiaan tulikin.. ja paljon. 14 juttua hintaan 19,89e! Jep, luit oikein. Tilaus olis maksanu 29,89e mutta näppäilin netistä löytyneen -10% koodin niin se nappaskin 10 euroo pois, no mikäs siinä! Tilaukseen sisälsi myös neljä ilmasta juttua, joten tosi mahtavaa. Eikä siinä vielä kaikki! Normaalisti kaikkien noiden yhteishinta ois ollu 103,90e, ihan tajuton säästö.

Kuvat on niin sumeita ja mössösiä, kun luonnonvaloo ei enään oo kovin paljoo tarjolla. Kuvailen sitten paremmin myöhemmin noita purnukoita kun kerron mielipiteitä sun muuta! :)


Tossa ne on kaikki yhdessä! Unohdin nappasta kuvan hajuvedestä mikä pilkistää tuolta takaa, mutta kyllä varmaankin senkin esittelen blogissa aika pian koska se tuoksu tosi hyvälle!


Pienen pieniä mutta sitäkin söpömpiä. Kaks kasvonaamiota Yks kasvonaamio, joku jalkavoide ja sitten tollanen käsienpuhdistusgeeli, mikä on tosi käytännöllinen mulle, koska mua ällöttää likaset kädet.


Noi tuoksut on aivan ihania, siis oikeesti sydänsydänsydän. Toi viimenen yksilö oli kaikista eniten mieleen, mitä nyt purkista nopeesti tuoksuttelin mutta kaikki tuoksu tosi hyviltä, joten ei turhii siihen nähden että 200ml ja 2 euroa kappale.


Hiusjuttuja, oh yes! Oon niin kaivannu jotain hyviä ja hoitavia hiusaineita, koska ainakin mitä oon kuullu niin Yvesin hiustuotteiden laatu on korkee ja koska ne on aika pitkälti luonnollisia, niin ei ne ainakaan pahaa tee.


Nää kaks tuli ilmaseks ja äiti oli kiinnostunu tosta itseruskettavasta niin kovasti, että taidan antaa sen sille kun en ite oikeen lämpee itseruskettaville. Toi vasemman puoleinen suihkuöljy on aika kiinnostava, en tie miten se toimii mutta on sitä kokeiltava. Jos joku tietää miten sitä käytetään, niin otan ohjeita vastaan!

Onko näissä jotain teiän lemppareita? :)

13 kommenttia :

  1. No ohhoh, täytyy kyllä sanoa, että aika supersäästö!! Melkein kateeksi käy. Tosin kylppäri pursuaa jo nyt kaikkia puteleita, että ehkä ei ole syytä :D

    Mutta kuitenkin tuo itseruskettava jäi vähän kaivelemaan mieltä! :D

    http://donebym.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D Itseruskettava vaikutti ihan mukavalta vaikka en niistä paljoo tiedäkkää.

      Poista
  2. Toi hajuvesi on varmaankin Naturelle? Kiva kuulla sitte myöhemmin ett mitä mieltä oot siitä :)

    VastaaPoista
  3. Ah noi suihkusaippuat on ihan mun lemppareita!!

    VastaaPoista
  4. Mulla tulee nuista suihkugeeleistä ihan lapsuus mieleen, ku meillä oli kotona noita aika usein :). Vois kyllä testata niitä joskus uudelleen.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Bongasinpa juuri tämän blogin ja tää vaikuttaa hurjan kivalta. =) Ihania kuvia ^^ Liityin lukijaksi, että voi myöhemminkin tätä seurailla ;---)

    Mees tsekkaa ihmees --> http://severalblend.blogspot.com & riko muuri ja ole uuden blogini ensimmäinen lukija! :---3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohho tulipa monta kommenttia! :D Mut joo, kiitos hirveesti ja mäpäs käyn vilkasee millanen blogi sielä on :)

      Poista
  8. wouu! mitä ihmettä :---DDD Se on hyvä kun kännykällä koittaa jotain tehä niin se sit päättää spämmää hullun lailla :P

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.