keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

SÄRKKÄPÄIVÄ

särkkä1 särkkä2 särkkä3
särkkä4
särkkä5

Särkänniemi, check!  Kesän ensimmäinen ja aika varmasti viimeinen huvipuistopäivä oli eilen eikä oo näiden pohjekipujen perusteella epäselvää, että tuli käveltyä aika paljon. Aurinkoinen päiväkin osui hienosti juuri eiliselle eikä kastuttu sateessa missään välissä. Hyvän sään näki kyllä muuallakin kuin taivaalla koska koko Särkänniemi oli niin täynnä ihmisiä, että heikkohermoisempi olis heittänyt hanskat tiskiin aika ripeesti. Aika vähissä laitteissa me käytiin koska jonot oli vähintään sen 100 metriä jokaisella laitteella ja vaikka ei nyt ehkä heikkohermosimpii olla niin kärsimättömyys kulkee suvussa ehkä jossain määrin eikä jonottaminen ollut se ensisijainen kiinnostuksen herättäjä huvipuistopäivässä vaikka kai siihen kuuluisi varautua. Särkkäpäivä meni herkkuja syödessä ja rahat peleihin kuluttaen.

Töihin palaaminen ja erityisesti lasten ikävöinti on viime aikoina ollut paljon mielessä ja sen vuoksi nää päivät lapsen/lapsien seurassa on mulle vaan erityistä terapiaa. On ihanaa, että suvussa on vielä nuoriakin lapsia ja niiden kanssa pääsee viettään aikaa aina kun siltä tuntuu. Oon vakavasti miettinyt sitäkin, että pitäiskö mun heittää rappukäytävään joku "lastenhoitaja c-rapussa tarjolla!"- ilmoitus ja tarjoutua tekeen parempina päivinä vaikka muutaman tunnin lastenhoitokeikkoja omassa talossa, joka kuhisee lapsia. Pelkkä lapsen valvontakin vanhempien kauppareissun ajan oman pihan leikkipuistossa riittäisi. Saisin viettää aikaa lapsen kanssa eikä oma ammattitaito valu lähimmän kaivon kautta viemäristöön. Ei se mihinkään oikeesti nyt katoo mutta tää tekemättömyys saa mut hulluks välillä. Ideoita?

Ootteko te käynyt särkänniemessä tänä kesänä?

8 kommenttia :

 1. Tuo lapsenhoito-idea kuulostaa kyllä hyvältä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää alkaa kypsyttelee ajatusta siis oikeestikkin pään sisällä!

   Poista
 2. Särkänniemi on kyllä kiva paikka, mielestäni kivempi kuin Linnanmäki :) Toi naapurien lasten hoitaminen kuulostaa hyvältä, toivottavasti se onnistuisi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä vaikkakin Linnanmäellä on mun mielestä kivempia laitteita. Särkkä on muuten paikkana kivempi. :)

   Katotaan mitä ton lastenhoidon suhteen tapahtuu!

   Poista
 3. Ihania fiiliskuvia, alkoi pikkasen tehdä mieli Särkänniemeen!! :-) ♥

  VastaaPoista
 4. Kyllä! On käyty ja myös Powerparkissa sekä Wasalandiassa. :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.