perjantai 20. marraskuuta 2015

EIKÖ TÄMÄ KOSKAAN HELPOTU?

Kello on puoli yksitoista illalla  ja ulkona sataa lunta. Itseasiassa on satanut koko päivän ja se on ihan sairaan ihanaa. Oon odottanut tätä päivää pitkään koska se merkitsee entistä enemmän vaan sitä, että joulu lähestyy. Vaikka tätä päivää odotin paljon niin nyt vaan toivoisin, että ei sitä olisi tullut ollenkaan. Sain tänään soiton sairaalalta eilisten pääkuvien "tarkemmista" tuloksista vaikka jo eilen sain alustavaa tietoa lääkäriltä. Tänään kuitenkin tuntui, että se kaikista ikävin mahdollinen vaihtoehto sai varmistuksen. Mä joudun menemään ensi viikolla sädehoidonpolille tapaamaan lääkäriä ja tekemään sädehoitosuunnitelmaa. Hyvin suurella todennäköisyydellä tämä patti mun päässä mistä puhuin edellisessä postauksessa, on etäpesäke.

Mitä tähän voi enää edes sanoa? Hetken aikaa tuntui, että jes nyt helpottaa hetkeksi ja voisin alkaa keskittymään siihen, että voimat palautuvat sekä voin alkaa valmistelemaan joulua. Ja tietenkin antaa rauhan mun läheisille kun koko tämä hiton vuosi on pyörinyt mun sairauden ja tuskien ympärillä. Oliko tämä nyt taas ihan pakollista? Olisi tämä voinut tulla vaikka mieluummin joulun jälkeen pilaamaan kaiken.

Ilmeisesti ruokahaluttomuus ja huimaus johtuvat tästä päästä enkä asialle mitään voi. En voi liikkua mihinkään ja se vasta onkin ahdistavaa. Sairaalassakin pakolliset matkat menen pyörätuolilla koska kävely aiheuttaa automaattisesti huimauksen joka ei mene ohi. Pisin kävelymatka mitä teen - on kolmannesta kerroksesta alas autolle ja muutaman ihmisen tukemana takaisin ylös. Muuten en voi kun istua tai maata. Tee tässä sitten jouluostokset, koristele kotia joulua varten ja nauti elämästä. Ei mulla riitä edes sanat kuvailemaan kuinka mua harmittaa, suututtaa ja ahdistaa.

Halusin tulla kirjoittamaan teille tästä lyhyesti koska musta tuntuu pahalta jos en kerro teille näitä käänteitä kun te siellä niin ihanasti aina välitätte ja kyselette vointia. Tähän postaukseen ei tule kuvaa vaikka sitäkin aina korostan, että haluan postauksien olevan kuvallisia. Se ehkä kertoo tästä tilanteesta ja jaksamisesta. Tämä on nyt kaikki mihin kykenen enkä aio soimata itseäni siitä, että tämä postaus ei nyt näytä hyvältä. Se on pieni murhe tämän rinnalla.

Jos jotain positiviista pitää etsiä kaiken tämän keskeltä niin ehkä se on se, että tämä havaittu muutos on kallossa eikä aivoissa tai muualla pään sisällä. En vaan tiedä helpottaako se mun oloa mihinkään suuntaan. Oli se missä tahansa niin hoidot on edessä ja vähintään vielä monen viikon sädehoitona.

Kunpa tämäkin olisi vaan osa tätä helvetin suurta painajaista ja kohta mä herään.

71 kommenttia :

 1. Voi kulta, älä ota paineita millaista tekstiä sinun pitäisi kirjoittaa tai pitäisikö sun lisätä kuvia <3. Me lukijat ollaan onnellisia kun saadaan kuulla susta vaikkakin uutiset eivät olleet hyviä, mutta älä ota siitäkään paineita että sun täytyy raportoida jos et itse jaksa niin silloin älä ainakaan soimaa itseäsi että et ole kirjoittanut. Kyllä me ollaan täällä ja jaksetaan käydä kurkkimassa, vaikka blogissa venähtäisikin postauksien väli :). Kovasti voimia :( <3! Vähän samanlaiset tunnelmat täällä päin joulusta, äiti todella huonossa kunnossa (syövän perkele taas levinnyt, vaikka uudet hoidot alkoi vasta) ja itsekin olen erittäin huonossa jamassa oman sairauteni kanssa, taas eilen kotiuduttiin päivystyksestä. Kukahan sitä joulun tekee kun ei meistä kumpikaan nyt siihen pysty, mutta näillä se on vaan mentävä kun eipä tässä muuta oikein voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän. Oon vaan tämmönen joka pitää tosi tärkeenä, että blogiin "panostetaan" ja äh. Noh, kyllä se tästä! On tämäkin hyvä tapa vaan kirjoitella pikkukuulumisia. :) Arvostan niin paljon, että te siellä silti ootte ja siedätte näitä pitkiäkin välejä postauksien julkaisuissa. Kiitos siitä taas kerran. ♥

   Ihan tuhottoman paljon sinnekkin tsemppiä sun äidille ja sulle kanssa. Nää on niitä elämän ikävimpiä juttuja. Ajattelee vaan, että miksi jotkut joutuu aina vaan kantaan tämmösiä taakkoja ja sitten jotkut pääse ihan helpolla kaikesta läpi. Elämä on epäoikeudenmukaista mutta ei sille mitään voi. :(

   Poista
 2. Paljon voimia <3 äläkä tosiaan blogista ylimääräistä stressiä ota. Äläkä jouluhommista, kyllä ne järjestyvät kun sulla on noin mahtava perhe ympärillä:)
  onneksi säteiden pitäisi olla helppoa kauraa sytoihin verrattuna olojen puolesta. (Näin mulle ainakin on lupailtu kun itsellä ne ovat edessä vasta sytojen päätyttyä helmikuussa) täällä sytostaatti kuuri sattuu juuri jouluviikolle että taitaa juhlimiset ja syömisetkin olla haave vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle. ♥ Mulle joulu on vaan niin rakas juhla, että ois ihana vaan touhottaa mutta.. nyt vaan on hyväksyttävä kai se, että ei pysty itse.

   Säteet on joo onneksi helpompi juttu. Pelottaa vaan, että mitä "jälkijuttuja" tulee kun ne kuitenkin kohdistuu päähän. Voi hitto. Sullekkin tsemppiä. ♥

   Poista
 3. Onpa ikävä kuulla :( Voimia paljon <3

  VastaaPoista
 4. Hurjasti tsemppiä ja koita nauttia joulun odotuksesta vaikka ei kunto välttämättä riitäkkään tekemään valmisteluja niin paljoa kuin haluaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja yritän parhaani mukaan nauttia kaikesta pienestäkin. ♥

   Poista
 5. Voi p*ska... Taustalla olen lukenut, kommentoimatta. Itse olen sairastanut (primaarin, ei etäpesäke-) aivokasvaimen ja tiedän jotain tuosta, mitä oireita se saattaa aiheuttaa. En osaa kuin toivottaa voimia sinulle Jonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon santtu! ♥ Minkälaisia oireita sulla oli vaikka aivokasvainta mulla ei oo niin ois sillain mielenkiintoista kuulla onko mitään yhteisiä juttuja?

   Poista
  2. Oi anteeksi, näköjään reagoin niin tunteella ja vahvasti kirjoittamaasi, että keskittymiseni herpaantui heti alkumetreillä ja loppukirjoitus menikin ohi ymmärryksen... Kirjoitathan ihan selvästi, ettei mahdollinen kasvain tosiaan ole aivoissa edes. Anteeksi!

   Mulle suurimmat oireet tulivat oikeastaan vasta kasvaimen pois leikkaamisesta (eli siitä kun aivoihin kajottiin). Häiritsevimpinä ilkeä paineen tunne päässä, joka usein kääntyi sitten rehelliseksi kivuksi. Mutta kipuun auttoi monesti lääkkeet, paineen tunteeseen/"liian raskaaseen" päähän ei. Pää oli usein myös samaan aikaan "tunnoton", joka tuntui todella pahalta. Lisäksi huimausta, pään kääntelystä ja liikuttamisesta seurannutta pahaa ja ilkeää oloa, "sähköiskuja". Mutta vähitellen ovat helpottaneet ja lieventyneet todella hyvin, joskin jossain määrin kaikkia noita oireita on vieläkin.

   Poista
  3. Ei haittaa yhtään mitään. :) Ajattelinkin, että saatoit lukea niin, että etäpesäke olisi aivoissa jne. Semmoista sattuu, ihan normaalia - varsinkin jos itelle käynyt niin.

   Tosi hyvä, että noi sun oireet on lieventynyt/vähentynyt. Pään kiputilat ja varsinkin paineen tunne on niin raskasta koska se vaikuttaa myöskin aivan kaikkeen elämässä.

   Poista
 6. Joululahjojen ostelu on varmasti viimeinen asia mistä sun kannattaa tällä hetkellä murehtia! Sitä paitsi nykyään saa netistä niin helposti tilattua kaikkea, tai sitten sä voisit myös esim. lahjottaa joululahjoihin menevät rahat johonkin hyväntekeväisyyteen, syöpäsäätiölle tai vastaavalle?
  Mulla hyppäs ihan sydän kurkkuun yks päivä kun tulit jostain syystä ihan yhtäkkiä mieleen ja muistin, ettet oo tehnyt postausta pitkään aikaan. Ryntäsin saman tien uusimman postauksen kommentteihin katsomaan josko olisit sinne kirjoitellu, ja onneks olit!
  Tuntuu niin pahalta sun puolesta ja vaikea keksiä mitään lohduttavia sanoja :( Sen takia toivotankin sulle suurimmat maholliset tsempit, varmasti pääset ainakin jossain määrin nauttimaan joulusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta. Oon vaan niin innoissani aina kun voin ostaa lahjoja kaikille ja suunnitella. En oikeestaan haluisi lahjoittaa niitä rahoja mihinkään mikä liityy syöpään nyt mutta muuten tuo vaihtoehto olisi tosi hyvä. Ehkä vaan tyydyn tilailemaan netistä jos en edes jaksa käydä kaupoissa..

   Kiitos sulle paljon ihanista sanoista. ♥ Tuntuu maailma nyt vaan koettelevan mua niin kovalla kädellä, että huh. Ei kai pitäisi valittaa kun olen elossa mutta välillä tuntuu, että ei sittenkään olisi. Tämä taistelu vaan kuuluu tähän sairauteen.

   Poista
 7. Ei helvetti.. Sä ansaitsisit hyviä päiviä ja hyviä uutisia etkä tuollaista kärsimystä. Tuli niin paha mieli sun puolesta, kun et pysty kunnolla nauttimaan tulevasta talvesta ja joulusta.. Koita jaksaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika. ♥ On tää aikamoista joo. Kunpa vaan edes hieman helpottaisi.

   Poista
 8. Vetää sanattomaksi. Surulliseksi ja vihaiseksi sinun puolesta.
  Voimia. ♥
  -toinen syövän kanssa elävä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ On tää oikeesti niin älytöntä, että on itsekkin ihan sanaton.

   Poista
 9. Toivottelen kovasti voimia jaksaa tuo kaikki. Älä nyt tosiaan blogista huoli. Myö toivottaan vaan, että pääset parempaan kondikseen.
  Hitsi kun iski tuo postilakko tähän joulun alle. Nimittäin itsellänikin on niin huono vointi ollut, etten oikein jaksa kaupoilla olla. Onneksi ehdin ennen lakkoa tilata Urban Decayn meikkejä tyttärelleni lahjaksi. Paljon muuta nyt ei sitten olekaan vielä hankittu, ja muilta hän ei lahjoja saakaan. Että sen takia stressaan itse lahjoista.
  Mutta toivottavasti tuo tilanne ja olo helpottuu. Paljon jaksamisia, äläkä nyt sinä stressaa blogista äläkä lahjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi niin, että kerkesit tilaamaan noita meikkejä. Kyseisiä meikkejä itsekkin aatellut ostaa itselleni "joululahjaksi" kun nyt niitä Suomessakin alettu myymään. :) Onneksi kuulemma netistä tilatut jutut kyllä saapuu ennen joulua - ainakin isäpuoleni näin kertoi, joka postilla on hommissa. Toivotaan ainakin koska se on aika pitkälti ainut mahdollisuus mun hankkia mitään lahjoja tai sitten on mentävä pyörätuolilla kaupoille.

   Poista
  2. Ooo, kiitos tiedosta! En ole uskaltanut nyt jättää netin varaan loppuja lahjoja, mutta jos ne sieltä tulee jouluksi, niin tämän illan käytän sitten tilausten tekemiseen :)
   Nuo Decayn tuotteet tilasin heti Sokokselta, kun se Smoky-luomiväripaletti ilmestyi. Onneksi tilasin...

   Tiedän mitä on, kun huippaa niin ettei pystyssä pysy. Mutta toivotaan, jotta pääset taas jaloillesi ja liikkeelle!

   Poista
  3. Apua. :D Älä sitten suutu mulle jos ei saavukkaan tarpeeksi ajoissa! Hah. On tässä onneksi viikkoja vielä aikaa kuitenkin ja tahdon uskoa siihen mitä isäpuoli kertoi. Oishan se hölmöä jos kuukauden ajan olisi posti "stopissa" tässä maassa. Pakkohan niiden on toimittaa paketteja.

   Poista
 10. Voi ei, että pitikin tulla, tuntuu pahalta sun puolesta :( Blogisi on ja pysyy kauniina, oot ehkä hieman liian itsekriittinen (vaikka onkin tosi mahtavaa, että jotkut panostaa kaikkeen täysillä). Voisitko virittää nyt joulua musiikilla, fiilistelyllä, pienen pienillä asioilla...? Voi tätä maailman epäoikeudenmukaisuutta. Halaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura. ♥ Mä tiedän joo, että oon aika itsekriittinen. Oon vaan bloginkin suhteen jotenkin perfektionisti tietyissä asioissa. Onneksi nyt pitää vähän opetella hölläämään.

   Musiikki on kyllä ihan paras tapa saada joulufiilistä, sillä sitä kyllä saa helposti. Onneksi äiti on tuossa päivät aina apuna jos tarvitsee niin laitetaan kuusi sun muut pystyyn. Eiköhän se tästä vaikka ei välttämättä ehkä pipareita jaksaisi väsätä tai muuta ihmeellistä. Toivotaan kuitenkin, että jaksais myöhemmin niitäkin!

   Poista
 11. Tautisen seuralainen21. marraskuuta 2015 klo 17.18

  Voi Jonna... <3
  Olen niin ajatuksissani luonasi, vaikken sinua tunnekaan. Elämä kulkee niin outoja polkuja itse kelläkin, että vaikea välillä ymmärtää...
  Omalle miehelleni tehtiin saattohoitopäätös maanantaina, joten aika alakuloisissa mietteissä meilläkin joulua laitetaan. Lasten vuoksi on kuitenkin pakko jotain laittaa.

  Halaus sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuska. Iso hali sinne teille kaikille. ♥ Sydäntä särkee.. hitto elämä on niin täynnä vääryyttä. Koittakaa nauttia joulusta kaikesta huolimatta vaikka tiedän kyllä miten vaikeeta se on. Ennenkaikkea nauttikaa kuitenkin kaikista yhteisistä hetkistänne.

   Poista
 12. Kerran kommentoin ja silloinkin oli olo, etten osaa sanoa mitään. Nyt on ihan samanlainen olo, mutta jotenkin sitä vaan väkisin haluaisi jotenkin tuoda esille sen, miten tuntemattomana ihmisenä toivoo sulle pelkkää hyvää. Jotenkin pelottaa tuntuuko tää oudolta, mutta haluan silti tuoda esille mun tsemppauksen ja toiveet sun jaksamisesta. Oot uskomattoman vahva ja rohkea, paljon jaksamisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole outoa eikä mitenkään ihmeellistä vaan päinvastoin.. oon niin kiitollinen tuollaisista tsempeistä ja ihanista ajatuksista. ♥ Oot todella hyvä ihminen ja just sun kaltasten takia mä jaksan tsempata itteenikin eteenpäin. Kiitos siis tosi paljon. Ja kommentoi ihmeessä lisää myöhemmin vaikka ei mitään ihmeellistä sanottavaa olisi tai tuntuisi ettei osaisi sanoa mitään. Se vaan piristää paljon kun teiltä tulee juttua tänne.

   Poista
 13. Löysin blogisi vain hetki sitten, ja luin sen saman tien alusta loppuun. Se vei useamman tunnin, mutta oli sen arvoista! Olet lahjakas kirjoittaja ja kuvaaja, sekä uskomattoman vahva ihminen. En voi kuvata sanojani paremmin, toivon kuitenkin vointisi parantuvan. Paljon voimia, ja rauhaisaa joulun odotusta kaikesta huolimatta <3 -emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Miten jaksoitkaan lukea monen vuoden jutut. Vautsi. :) Kiitos paljon kehuista! Sait kyllä hymyn huulille. Ihanaa joulun odotusta sinnekkin. ♥

   Poista
 14. Syöpä on kyllä ihan p***a tauti. Kukaan ei sitä ansaitse, voi kun voisi vaan toivottaa sen niin pitkälle kun pippuri kasvaa! Mur. Parempaa vointia, kauniita ja kivuttomia päiviä toivotellen Memmuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vois olla enempää sunkaa samaa mieltä. :( Kiitos sulle Memmuli. ♥

   Poista
 15. Niin surullista.. :( <3 Oot silti mun mielestä joteki niin ihana ku mietit muita ja miten saisit heille lahjat, joteki hellyyttävää.. Saat kyllä ne varmasti! :) Ja toivon, että saat viettää ihanan joulun läheistesi kanssa <3 Voimia Jonna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. On vaan hankaluuksia keksiä ihania lahjoja kellekkään kun ei pääse hiplaileen niitä kauppaan vaan pitää kaikki valinnat tehdä netin kautta. Varsinkaan kun tänä vuonna en jaksa mitään diy-lahjoja tehdä niin tuottaa ongelmia keksiä just yksilöllisiä lahjoja. Ehkä se tästä.. :)

   Kyllä mä uskon, että joulu onnistuu ja jos ei.. niin sitten vaan kattelen joululeffoja yksin oksennuspussin kanssa. Ei sille voi sitten mitään. Pitää vaan toivoo parasta vaikka ei aina jaksaisi.

   Kiitos Niina. ♥

   Poista
 16. Voi että.. Oon tässä parin päivän ajatellutkin sinua, mitä kuuluu ja semmosta. Pelolla tämän postauksen aukaisinkin, eikä tässä voinu mitään muuta ku kyynelehtiä. En oikein edes tiedä, mitä sanoa. On vaan niin helvetin paha olla sun puolesta. :'( Minäkin toivon sulle kivuttomia päiviä ja parempaa vointia, kun en muutakaan osaa sanoa. Todella surullista, että joudut kokemaan tuon uudelleen.

  Jaksamisia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään muuta en toivo yhtä paljon kuin sitä, että jos tämä hoitoa vaatii niin että sädehoito riittäisi. En jaksaisi sytostaatteja nyt ja en välttämättä vielä voi edes niitä saada kun sain niin rankat kuurit juuri. Kunpa siis sädehoito auttaisi pelkiltään jos tämä sitä vaatii.

   Eniten tässä just se suututtaakin kun kaikki luuli, että nyt mulla helpottaa hetkeksi ja samantien tulee jotain uutta. :( Turhauttavaa.

   Kiitoksia Riikka. ♥

   Poista
  2. Voimia ja jaksamista. Tuntuu omat ja läheisten murheet niin pieniltä taas, vaikka moneen kertaan meilläkin lähipiirissä on syövän kanssa kamppailtu ja tutulta kuulostaa. Ota erävoitto tästäkin taistelusta, sinä jaksat kyllä vaikka tuntuisikin raskaalta ja toivottomalta välillä!

   Poista
  3. Kiitos Tiina. ♥ Mä yritän jaksaa, pakko se kai vaan onkin..

   Poista
 17. Täältä on tietysti helppo huudella, mutta älä anna ton kaiken vetää sua pinnan alle, vaan koeta pitää siitä sun positiivisuudesta kiinni! Aina välillä tulee mietittyä, miten voit, vaikken sua tunnekaan. Toivon todella, että kaikki kääntyy vielä parhain päin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan pitää, niin kovaa kun pystyn. Välillä vaan tulee näitä hetkiä kun tuntuu, että ei saa otetta enää mistään. Ikävät asiat vaan tulee aina ryminällä päälle eikä paljoo hidastele tai tunne armoa. Kyllä se tästä.. pakko on helpottaa jossain välissä taas. :)

   Poista
 18. Voihan tyhmä-paska-syöpä! Mäkin toivottelen kivuttomia päiviä sulle ja toivon kauneutta sun päiviisi! Oot ihan huippu vahva nainen!

  T. Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Kuvailit osuvasti tän pirun sairauden!

   Kiitos sulle Tuuli myös. ♥

   Poista
 19. Monesti olen alkanut kirjoittaa kommenttia uusimpaan postaukseesi, mutta sitten jotenkin sormet menee lukkoon. Oon tirautellut niin paljon kyyneliä sun postauksia lukien, eikä ne meinaa nytkään pysyä poissa. Olis niin paljon sanottavaa, mutta niin vähän sanoja olemassa niiden kertomiseen. Vilahdat hetkeksi jääden ajatuksissani silloin tällöin, ajattelen mitä sulle kuuluu.

  Eilen mulla tuli ensimmäistä kertaa joulufiilis tälle vuotta, tänään vieläkin vahvempana. Ja heti eilen aamulla kun mulla tuli joulufiilis, niin tulit sinä ensimmäisenä mieleen. Musta on niin ihanaa, kun Jonna oot nyt parin vuoden aikana saanu jotenkin herätettyä minussa joulun odotuksen fiilistelyn ihanuuden. :)

  Haleja! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää Hanna. Mulla oikeesti nousi kyyneleet nyt silmiin tosta sun kommentista! Tuli niiiiin hyvä fiilis jotenkin. Ai kamala. ♥ Tuli oikeen semmonen olo nyt, että hitto tilaan stokkan tyhjäksi joulukoristeista ja koristelen joulun tänne kotiin vaikka oksennuspussi toisessa kädessä. Äh, kiitos Hanna oikeesti. Tossa kommentissa joku vaan nyt sai mut niiiiiin hyvälle mielelle vaikka itkettää.

   Haleja sinnekkin. ♥

   Poista
  2. Ihanaa kuulla! Tulee niin mahtava olo, kun saa toiset hyvälle mielelle. ♥ Yritän itsekin tirkistellä tekstiä kyynelien takaa..

   Ja mulle tuli sellanen olo, että tulen vaikka sun avuksi koristelemaan ja fiilistelemään yhdessä joulun odotusta. :)

   Poista
  3. Sä olet niin kultainen. ♥

   Poista
 20. Sanaton. Elämä tosiaankin on epäreilua. Voimia, kaikkea hyvää ja taistelutahtoa sinulle!
  t. Lukijasi

  VastaaPoista
 21. Nyt vaan taistelutahto ylös niin perkeleesti, älä anna mielen masentua, se ei auta taistelussa. Yritä pitää mieli kirkkaana ja nauttia näistä lumisista päivistä ja hetkistä jolloin on ihan ok olo. Suunnittele tulevaa ja tee joulua just sen verran kun jaksat, tai valjasta joku muu toteuttamaan omat visiot ja ihailet köllötellen lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän. Kovaa. Ja nää teidän kommentit saa motivoitua mua vaan enemmän jaksamaan. Tämä taistelu ei oo tarkoitettukaan olemaan helppo - pitäisi vaan oppia ohittamaan ne suurimmat pahat olot ja jatkamaan eteenpäin. Surkuttelu ei auta.

   Onneksi mulla on toi äiti auttamassa niin paljon koristeluidenkin kanssa, että eiköhän sitä kohta kuusikin seiso täällä mun olohuoneessa. :)

   Poista
 22. Olipa surullisia uutisia :( Nyt vaan keskityt itseesi! Vaikka ymmärrän kyllä että "itsekkäänä" on varmasti inhottavaa yrittää olla. Mutta sulla on nyt niin paljon kaikkea että blogia ja lukijoita on turha murehtia. Aina on kyllä ihana kuulla miten sulla menee kun oon niin kauan blogiasi seuraillut :) <3 kirjoittamisen kuuluukin olla sellaista et kirjottaa tasan silloin kun itse siltä tuntuu. Nyt sitten pitää keskittyä tähän seuraavaan taisteluun! On tää niin väärin miks joillakin käy näin, syöpä on niin kamalaa. Ja kun ikinä ei tiedä, iskeekö se uudestaan vaikka ensin saiskin hoitojen jälkeen puhtaat paperit. Mutta onneksi on myös niitä joilta syöpä on saatu kokonaan pois eikä se oo palannut. Sä oot niin nuori että kyllä sä ja sun keho jaksatte taistella kunhan toivo ja usko pysyy! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että ymmärrätte. ♥

   Syöpä on kamala. Ei sitä voi kauniimmin edes kuvailla. Säälimätön ja armoton. Koskaan ei tiedä mitä suunnitelmia sillä on. Pitää vaan toivoo, että tästä se rauhottuisi... pakko vaan jaksaa toivoa. :)

   Poista
 23. Olipa kurjia uutisia:/ Löysin blogisi eräänä yönä kesällä kun taistelin omien kipujen ja pahoinvointien kanssa,ja uni karkasi.Kahlasin blogin yön aikana läpi ja jäin seuraamaan taivaltasi.
  Joulumieli onneksi tulee laittamattakin ja nykyään netin kautta voi tilailla yhtä jos toista.Eihän se sama asia ole kuin kierrellä kaupoissa ja etsiä rakkaille sopivia juttuja ja itselle ihania joulukoristeita mutta aina ei vain pysty ja silloin on turvauduttava muiden apuun ja kompromisseihin..
  Voimia ja joulumieltä kuitenkin,kaikesta huolimatta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan se on. En vaan osaa kuvailla sitä jouluintoa mitä mulla. Mun on katsottava melkein kaikki joulumainoksetkin telkkarista vaikka ne ois kuinka tyhmiä kun mä niin KAIPAAN sitä hösäystä ja äh. Mutta mä uskon, että jaksan tässä kyllä jotain tehdä myöhemmin. Sädehoidon pitäisi auttaa näihin oloihin nyt. :)

   Kiitos sulle ja ihanaa joulun odotusta sinne. ♥

   Poista
 24. Voi ei, tuli niin paha mieli puolestasi. :( Muista, että SINÄ olet se ykkösasia, blogi ja joululahjat toissijaisia. Tee sitä mikä itsestäsi tuntuu hyvältä, nauti pienistä joulun asioista ja tunnelmasta. Aivan älyttömästi jaksamista ja tsemppiä sinulle, voimia taisteluun! En tiedä mitä sanoa... Niin kamala, kamala, kamala sairaus, jota ei toivoisi kenellekään. Elämän julmuutta on joskus vaikea kyetä ymmärtämään. Toivottavasti saat joulun alla nautittua myös elämän kauniista puolista. <3 Villasukat, kynttilät ja joululaulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet ihana. ♥ Pienesti oon jo tehny joulujuttuja - ainakin ajatuksen tasolla - ja huomenna päästään koristeleen jo mun kuusta. :) Kyllä tää tästä pieneks iloks vielä muuttuu. Uskon niin. Kiitos siis tsempeistä, ne merkkaa paljon.

   Joululauluja vois alkaa toistaa nonstop, niin viimeistään sillon ois joulufiilis!

   Poista
 25. Hyvää joulukuuta täältä vesisateen keskeltä :) Mites sinä voit? Toivottavasti vointisi on kohentunut!
  Mulla on jotenkin enempi kesän odotus-fiilis kuin joulun odotus. En olisi yhtän hämmästynyt, jos ensi viikolla olisi hellettä :D Positiivista näissä säissä on se, että pääsee pyörällä ruokakauppaan :) Onko teidän paikkakunnalla lunta? Oletko saanut joulua laitettua?

  VastaaPoista
 26. Mä tulin tänne joululahjaohjeiden perässä, ja sain mielettömästi ideoita. Kiitos siitä! Mutta luinpa sitten pidemmälle ja harmittaa ihan tolkuttomasti sun tilanne :( Toivon niin kovasti, että sun olo helpottaa ja saisit mukavan joulun ja paranisit <3 Paljon voimia sulle.

  VastaaPoista
 27. Minna: Hyvää joulukuuta sinnekkin. :) Voin tällä hetkellä ihan ookoosti. En nyt hirveesti viitsi kehuakaan mut hieman paremmin menee. Täällä ei kyllä ole lunta vaikka se maahan kerkesi sataakin pari kertaa. Jotain pieniä joulujuttuja on laitettu mutta huomenissa ois tarkoitus laittaa kuusi ja siitä ehkä sitten enemmän vaan voinnin mukaan.

  Anonyymi: Tosi hyvä että sait ideoita vaikka tänä jouluna ei uusia ilmeisesti ole tulossakaan mutta olihan tuo viime vuoden joulukalenteri ihan kattava jos vaan sieltä katsoo. :) Kiitos sulle hei.. eiköhän se tästä pikkuhiljaa. ♥

  VastaaPoista
 28. Oikein hyvää joulun odotusta, Jonna ❤ Kuinka voit? Voi kun olisi järkyttävät kivut ainakin paremmalla tolalla ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Laura. ♥ Voin tällä hetkellä vähän niin ja näin. Sängyssä pääosin makoilen kun kävelykyky lähtenyt ja liikun pakolliset matkat pyörätuolilla. Lääkitykset surkastutti niin sanotusti voimat ja jalat ei kanna kun muutamia metrejä kerrallaan, että hidasta kuntoutumista tässä erilaisten kiputilojen ja unettomuuden takia. Parempaan päin mennään.. uskoisin vaikka joka päivä voi olla vaikka mimmonen.

   Poista
 29. Paljon voimia <3 Täällä peukut pystyssä toivotaan käännettä parempaan. Ei tässä muuta voi. Kuten jo aiemmin sanoin, olet upea ja rohkea nuori nainen. Ansaitsisit ihan muuta, kun tällaista, mutta syöpä on niin ruma tauti, se katso kohtuutta tai oikeutta keneen ja koska iskee. Hyvää Joulua <3

  T. Syöpälapsen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Ihanaa ja rauhallista joulua sinne teillekkin.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.