lauantai 11. elokuuta 2012

How do I get my life back on track?


Kukkamappi Tiimarista 2,50 euroa, sydänkuvioitu pieni mappi Tiimarista 1 euroa, musta kierrevihko Tiimarista 4,95 euroa, kalenteri Vapaa Valinnasta 9,95 euroa, kaksi pinkkiä perusvihkoa Tiimarista 0,99 euroa/kpl, lyijykynäpakkaus Tiimarista 1,95 euroa sekä välinepaketti Tiimarista 1,50 euroa.


Panostamalla koulujuttuihin tietenkin. Mulle kaikista terapeuttisinta kesän jälkeen on hankkia kouluun kivoja vihkoja, kalenteri, mappeja, kyniä sun muita härpäkkeitä jotka nostaa mieltä kuin myös motivaatioo. Mulla on aina ennen koulun alkua hirveen vaikee ottaa sitä ensimmäistä askelta kouluun, vaikka kuinka haluisin koska päällä on aika ilmeinen kesämood, joten ainut keino miten saan käännettyä sen syksymoodille, on mennä ostaan koulujuttuja. Ostin jo muutamia juttuja ennen koulun alkua, eli viime viikonloppuna mutta tänään kävin ostamassa vähän lisää kirjotustilaa sun muuta oleellista.

Mulle ihan ykkösjuttu on kalenteri ja sitä ilman en oikeestaan edes liiku mihinkään, joten se on tosi tärkee koska oon tosi tarkka menoistani ja kyllä muistankin ihan päässäni ne, mutta perfektionistina mun on pakko kirjottaa kaikki ylös. Toisena tulee tietenkin kivat vihot mihin kirjottaa muistiinpanoi sekä mappi mihin lisätä tärkeitä lappuja, jotka muuten ryttäisin laukun pohjalle ja sen jälkeen en löytäis niitä mistään. Sitten tietenkin tulee kirjotusvälineet ja tänä vuonna ajattelin panostaa kivoihin kyniin, ehkä astetta lapsellisempiin mutta ah niin söpöihin. Ostin viime viikonloppuna myös stabiloita, mitkä on ihan must juttu jos haluaa kirjottaa kivoilla väreillä muistiinpanoja, kun vaan tylsällä kuulakärkikynällä tai lyijärillä.

Kuinka moni teistä panostaa koulujuttuihin ja vaikuttaako se teilläkin koulumotivaatioon jos on kivat jutut laukussa? :)

4 kommenttia :

 1. Kannen perusteella tuo kalenteri vaikuttaa tosi nätiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kanssa ite siitä! Plussaa tossa on vielä se, että sielä tulee mukana pari muutakin vaihtoehtoo kansikuvaks että voi oman tyylinsäkkin mukaan vähä vaihella :)

   Poista
 2. Mulla on kans sama! Kalenteri on aiva pakko olla, ja siel pitää olla tarpeeks tilaa kirjottaa myös omia juttuja ja vastaavaa. Mä taidan muutenki olla aiva obsessiivinen kaikkien opiskelu juttujen kans vaikken ees oo mikään hikke :D Tajuukohan tota ollenkaa :D Sit kans penaali on mulla semmonen tärkee ja sen sisältö, koska ne mulla aina unohtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo haha! :D Sama täällä. Penaali on kyl kans joo aika tärkee mullekkin

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.