perjantai 3. elokuuta 2012

Bye Greece, see you later!Kotona ollaan tuhansia kokemuksia rikkaampana! Kova kaipuu takas Kreikkaan jyllää ja onnellisuus käyrät on korkeella kun pelkästään miettii mennyttä viikkoo. Huippu paikka, huiput ihmiset ja maailman upein ilmapiiri. En kadu että lähdin, mutta hieman harmittaa jotkut asiat miten tiedän sitten toimia eri tavalla toisella kerralla kun lähden Kreikkaan. Paljon todellakin tuli koettua, tuli nähtyä upeita ihmisiä joilla elämänasenne on kohdillaan, tuli todistettua oikeeta metsäpaloo, syötyä eksoottisia ruokia, nähtyä paljon upeita alueita, pieniä kyliä ja tutustua oikeeseen kreikkalaiseen kulttuuriin.

Oon ollu nää pari päivää tosi maissa kotiinpaluusta ja jo pelkästään matkaväsymyksestä, joten en oo jaksanut päivitellä tänne kovin paljoo mutta nyt laitoin jonkun verran kuvii ja päivityksii fiilareista. Ostospostaus tulee varmaan myöhemmin, koska noita kreikkakuviakin on sellane pläjäys että ne saa eri postauksen.

Nyt varmaan on palattava taas arkeen kun koulukin alkaa keskiviikkona, mutta vielä on kesää ja lomaa jäljellä joten täysillä nautin niistä päivistä. Nyt suuntaan pitkästä aikaa saunaan ja vois kattella telkkaria, kun puutostila on iskenyt kun ei tiedä missä kohtaa sarjoissa mennään ja musiikkiakin pitää popittaa kun tuli kuunneltua viikon aikana vaan jotain kreikkalaista jeesusmusiikkia, mikä ei nyt ihan ollut mun juttu. Heippa murut ja kiva alkaa taas päivittelee tänne! :)

11 kommenttia :

 1. Tosi hienoja kuvia! Haluisin itekki jonnekki ulkomaille :-)

  VastaaPoista
 2. Roodos on tosi ihana paikka ite olin siel viime kesänä ja nyt tänään tulin kreetalta(:!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! oon niin kateellinen ku kaikki nyt lähteny jonnekki tommosee mäki haluun tääl on kauhee sää ;( haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on kyllä tosi moni lähteny etelää, varmaa just tän kylmän kesän takii :D

   Poista
 4. Kiva blogi, jään seurailee :)
  http://elleninblogii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihania nää matkakuvat!! :D Haluan takas reissuuun..

  VastaaPoista
 6. Ihanan tutun näkösiä maisemia! :) ite oon ollu kaks kertaa rhodoksella.. viimeks huhtikuun lopulla. Se on niin ihana paikka, et oisin halunnu jäädä sinne pitemmäkski aikaa!

  VastaaPoista
 7. Mukavan näkönen reissu on kyllä ollut ja parit tutut maisematkin siellä vilahti. :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.