keskiviikko 1. tammikuuta 2014

ELÄMÄNI PARHAIN VUOSI EDESSÄ


Oon kadehtinut ihmisiä, jotka tuntee sellasta kutkutusta jostain mikä on tapahtumassa tulevaisuudessa. Tiedostaa jotain mitä tulee ja odottaa sitä kun kuuta nousevaa. Mulla ei melkein ikinä oo sitä tunnetta ja jos on niin se on joku pieni tapahtuma mitä odotan innolla mutta nyt.. nyt on kyse asioista, jotka oikeesti merkitsee mulle enemmän kun mikään muu oikeestaan. Mulle tämä tuleva vuosi tulee olemaan muutosten vuosi ja merkityksellisin tähän astisesta elämästäni.

Alotan uudessa työpaikassa huomenna. Voin aloittaa taas puhtaalta pöydältä ja saan hirmuisesti lisää työkavereita ja uusia tuttuja. Odotan sitä todella vaikka tietenkin se jännitys on mukana mutta hei sen kuuluukin olla ja en anna sen yhtään latistaa tätä fiilistä.

Ajan ajokortin ja hankin auton. Oh my. Mä en voi uskoa todeksi, että tänä vuonna mun ei tarvitse kitkutella vaikeiden bussiyhteyksien kanssa koko vuotta. Mun arki helpottuu ja pystyn tekemään muutakin päivissäni kun töitä ja paikasta toiseen siirtymistä. Ajokortinkin saan ajettua hienosti kotiopetuksena, joten siitäkään ei aiheudu ylimääräistä stressiä. Auto voikin sitten aiheuttaa stressiä mutta onneksi mulla on suku täynnä jätkiä, jotka tietää autoista kaiken ja saan varmasti avun ihan läheltä. Valinnan vaikeus vaan tuppaa iskemään. Range Rover saa odottaa vielä pari (kymmentä) vuotta.

Oma koti, oma koti, oma koti! Oon jauhanut tästä niin paljon, että varmaan moni teistä lukijoista jo haukottelee sielä mutta ette kuule tiedäkkään millanen omakotilässytys-vuosi tästä on tulossa. Saatte kuunnella nyt ainakin varmasti puoli vuotta eteenpäi kaikkea kotijuttuja ja sitten varmaan laantuu se into kun ensimmäinen sähkölasku ja lainanlyhennys tulee postiluukusta. Nautin niin näkyvästi tästä kun vaan pystyn koska siitä tulee ihan mieletöntä.

Oma vapaus, oma valta. Kukaan ei enää tule sanomaan kauanko voin nukkua vapaapäivänä, miten mun pitäis imuroida välillä tai miten pitäisi tehdä sitä, tätä ja tota. Se tunne varmaan tulee oleen aika epärealistinen kun näiden hermoja raastavien vuosien jälkeen herään ekaa kertaa omasta kodista, yksin. Toivottavasti mulla on mukavat naapurit koska saattaa tulla muutamina aamuina parit riemuhepulit. Sekä tietenkin niitä pieniä juttujan kuten oma jääkaapin sisältö, voin kattoo olkkarissa just niitä ohjelmia mitä haluan, voin kutsua kylään ketä vaan ja millon vaan sekä voin hankkia vihdoinkin sen koiran!

Odotan ja toivon tältä vuodelta ihan hirveesti kaikkea. Toivon, että voin myös jossain välissä käydä Kreikassa ja että voisin toteuttaa joitakin kohtia omasta Bucketlististä. Tämä vuosi tulee olemaan oikeesti parhain tähän mennessä. Joka päivästä pitää tehdä merkityksellinen ja tärkeä.

4 kommenttia :

 1. Onko sulla siis asunto jo bongattuna vai vieläkö etsiskelet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siis joo! Ostan enoni toisen asunnon. :) Tuolla oikeella reunalla löytyy toi "Home sweet home" - projekti niin siellä näkyy vähän juttua tosta asunnosta kanssa.

   Poista
  2. Ei vitsi, vähän mahtavaa. Vaikuttaa kyllä ihanalta! Ja 65 neliöö on enemmän ku tarpeeks yhelle ihmiselle! :)

   Poista
  3. Se on todella ihana kyllä ja oon samaa mieltä tosta tilasta. Ei ainakaan lopu kesken! :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.