perjantai 31. tammikuuta 2014

ERAKON VIIKONLOPPU


Nyt on hei perjantai! Mä oon niin helpottunut, että tää viikko on ohi ja nyt on tiedossa huikeat kaks vapaapäivää. Aion nukkua ja lepäillä koko viikonlopun sekä lukea erästä kirjaa minkä sain ihanan yllätyksen siivittelemänä Otavalta tänään. Muhun otettiin yhteyttä Otavalta, että olisinko kiinnostunut lukemaan tällaisen Veronica Rothin kirjasarjan ensimmäisen osan ennen kuin elokuva julkaistaan Suomessa ja vähän sitten kertoilla blogiin lukukokemuksesta ja pakkohan se oli suostua koska rakastan lukea ja varsinkin trillereitä. Tosi kiva yllätys tähän väliin ja varsinkin kun suunnitelmissa on tehdä vähän ajan päästä lempikirjapostausta ihan vaan sen kautta, että tiedän monien mun lukijoiden lukevan ihan vaan sen takia, että teitä jaksaa ihan hurja määrä lukea munkin romaaneita viikottain. Loogista!

Musiikkia, hyvä kirja, herkkuja, lepoa ja elokuvia sisältää tämä viikonloppu niin kympillä. Yritän pysyä kummatkin päivät talon sisällä ja pyrkiä olemaan pois ulkomaailmasta. Nyt annan itselleni luvan totaalierakoitua muutamaksi päiväksi ihan oman jaksamiseni takia. Pari postaustakin voisin vääntää jos tulee liian pitkävetistä.. katsotaan jos erakoitumisen ohella jaksan. Varmaan pitäis raahautua käymään siellä lääkärilläkin hakemassa jotain lääkkeitä koska takaraivossa jyskyttää ajatus, että olisi taas se tuttu ja turvallinen poskiontelontulehdus päällä. Se kun niin tykkää mulla olla aina. Pakko lähteä nyt hakemaan lisää kylmää juotavaa, korkata sipsipussi ja tuijottaa jakso Kumman kaata ja sitten ehkä uskaltautua aloittamaan tuo uutukaiskirjani. Luksusta.. niin luksusta.

Hyvää viikonloppua ja muistakaa nauttia!

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa kutakuinkin rentouttavalta viikonlopulta! :) Voi kun mullakin ois jo kirjotukset ja pääsykokeet ja kaikki inhottava jo takanapäin, niin sais viettää vapaita viikonloppuja.. Mutta niistä voi vain haaveilla tällä hetkellä.. Okei, kyllä mä aika usein laiskottelen kaikki viikonloput, mut sitten stressi eikun kasvaa ja omatunto soimaa. Hyi, tuhma minä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen jälkeen kun kaikki toi sun urakka on ohi niin sitten laiskottelet! Erakoidut huolella viikonlopuksi. Tää on ihan sairaan ihanaa kun ei tarvi tehdä yhtään mitään. ♥ Ei edes käydä ulkona! Ei anneta omatunnon siis puuttua tähän asiaan. ;)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.