torstai 18. kesäkuuta 2015

TALLINNAN OSTOKSIA

kollaasi

Lupailin viime viikolla tekeväni postausta ostoksista mitä Tallinnasta löysin mutta sitten tuli pieni muutos matkaan ja sainkin tietää, että mulla on mahdollisuus lähteä uudestaan Tallinnaan shoppailemaan tällä viikolla. Enhän mä nyt siitä voinut kieltäytyä, joten toistamiseen viikon sisään mä lähdin Viron puolelle. Viimeisimmällä kerralla mentiin autolla, joten mahdollisuus oli lähteä jonnekkin muualle kuin Sataman lähistölle. Suunnattiin heti suoraan Rocca Al Mareen ja siellä vierähtikin yli nelisen tuntia. Ostelin mukavan määrän uusia koruja sieltä mutta muuten ei oikein muuta lähtenyt mukaan paitsi Iittalan kaksi uutta mukia kokoelman jatkoksi sekä uusi musta lompakko. Kaikkia ostoksia en siis viitsinyt tähän postaukseen laittaa koska tästä olisi tullut kerrassaan liian iso kuvamateriaaliltaan.

Laivalta ostin kummallakin reissulla valtaosan kaikesta. Victoria's Secretiltä muutaman bodymistin, kaksi uutta O.P.I:n kynsilakkaa, kaksi huulipunaa, neljä eos huulirasvaa sekä Escadan uuden kesätuoksun. Karkkia myöskin lähti valtavat määrät kotiin laivalta mutta niin se kuuluukin. Risteilyt tai muuten laivalla olemiset ei oo mitään ilman laivakarkkien ostamista. Ne on vaan sen verta spesiaaleja vaikka ei normaalisti karkkeja edes ostelisi kaupasta. Tätä mieltä mä oon. ;)

Shoppaileminen Viron puolella on aina jotenkin ollut mun mielipuuhaa vaikka Suomessa se ei nappaa niin suuresti. Vaikuttaako siihen sitten eri liikkeet vai alhaisempi hintataso mutta se on silti sellainen juttu mikä ei oo ikinä muuttunut. Se on pysynyt näin ihan nuoresta lähtien kun muistelen mummunkin kanssa tehtyä reissua aikoja sitten. Silloinkin innoistuin vaatekaupoista mutta Suomessa ei vaan nappaa. Haen Suomen kaupoista sen mitä tarvii ja that's it enkä edes katsele huvikseni mitään muuta oikeestaan. Virossa kuitenkin viihdyn kaikissa kaupoissa pitkään. Hintatason alhaisuus Suomeen verrattuna sen taitaa kyllä tehdä.

Tykkäättekö te käydä Tallinnassa?

2 kommenttia :

 1. Mä niin haluan ton Escadan uuden tuoksun, toi on niin kesäinen ja raikas <3 Sähän löysit Tallinnasta vaikka mitä ! Itse olin siellä pari viikkoa sitten, mutta en kerennyt mitään shoppailemaan kylläkään. Vanha kaupunki on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Rakastan tota Escadan tuoksua koska se sopii niin himputin hyvin kesään. :) Suosittelen kyllä hankkimaan!

   Ja vanha kaupunki on ihana kyllä! Aina yhtä kiva kiertää se vaikka ois kuinka monesti kävelly kadut läpi.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.