sunnuntai 2. elokuuta 2015

SAIRAALAPÄIVIÄ VARTEN

2.8 2.8

Edessä olisi taas osastolla oleskelua viitisen päivää jos kaikki menee niinkuin on pitänyt. Huomenna selviää sekin epätietoisuus, että alkaako kuuri vai hoidoista tauko. Kaikki selviää huomenna. Ajattelinkin kaiken varalta tänään käydä pyörähtämässä parissa kirjakaupassa ostamassa luettavaa puuduttaville osastopäiville ja löytyikin hyvä saalis kiinnostavia kirjoja. Luen niin nopeella tahdilla kirjat, joten otin suosiolla hieman enemmän ostoskoriin, että ei ainakaan lopu kesken tekeminen. Tekemisen puute kun on kaikista puuduttavinta osastolla maatessa. Huonekaverina voi olla kovin väsynyt ihminen eikä viitsi televisiota huudattaa eikä se sängyssä makaaminenkaan ja puhelimen näpräily kovin pitkään nappaa. Kirjojen lukeminen on sentään aivojumppaa ja sivistävää, toisin kuin Instagramin selailu.

Kirjojen lisäksi päätin ostaa muutaman edullisen pikapelastajan meikkipussiin ennen kuin mun "kunnon" meikkitilaus saapuu Englannista. Ostin jonkinlaisen meikkivoiteen ja peitevoiteen tummille silmänalusille - ihan sairaalapäiviäkin ajatellen jos haluaa hieman saada itsestään ihmisen näköistä eikä olla niin säälittävä näky. Valkoinen kynsilakka ja huulikiilto oli vain jotain extra hemmottelua koska en usko huulikiiltoa sairaalassa käyttäväni. Se menisi jo hieman huvittavaksi.

Seuraava projekti oliskin sairaalakamojen pakkaaminen valmiiksi aamua varten, että ei tarvitse sen takia herätä yhtään minuuttia aikaisemmin. Eniten turhauttaa se, että kun lääkäri sanoi viime kerralla, että katsotaan sitten maanantaina alkaako kuuri vai ei. Aion pakata silti kaiken normaalin mukaan, peittoja ja läppäriä myöten vaikka kävisin vaan pyörähtämässä siellä ja kuulemassa ct-kuvauksen tulokset. Uskon kuitenkin, että sinne mä jään osastolle myrkkyjä ottamaan. Tauon kun olen kuvitellutkin alkavan vasta kahden kuurin jälkeen eli syyslokakuussa. No, huomenna selviää sekin. Ette uskokkaan paljon huomisaamu mua jännittää..

2 kommenttia :

  1. Tuo "Sadan nimen mittainen matka" oli muuten hyvä kirja, ja ajatuksia herättävä:)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.