keskiviikko 23. syyskuuta 2015

TALLINNAN REISSUA

23.9.2015 23.9.2015 23.9.2015
23.9.2015
23.9.201523.9.2015

Heippa! Kotiuduttiin parisen tuntia sitten Tallinnan reissusta ja ajattelin nyt heti tälle illalle tulla kertoilemaan kuulumisia, että ei vaan venyisi taas kohtuuttoman pitkälle niiden kertominen. Kuulumiset ei ole erikoisia mutta sitäkin väsyneempiä ja ikimuistoisempia. Reissu oli mukava ja kivoja juttuja tuli nähtyä kuten Teletorni ja sen kautta upeat Tallinnan maisemat. Hyvää ruokaa, juomaa ja luksustasoinen Estoria hotelli oli vain kirsikka kakun päälle. En ole koskaan ollut niin hienossa hotellissa ja vaikka mäkin olen hotelleissa ollut nuorenakin kilpauinnin takia, niin mikään ei ole kyllä yltänyt näin korkealle tasolle koskaan. Värikkäissä huoneissa oli upeat NASAn kehittämät sängyt, pienet ihanat yksityiskohdat pitkin hotellin käytäviä, kuten karkkikipot, hotellissa ei pystynyt liikkumaan kuin hotellin vieraat ja työntekijät koska ovista pääsi vain huonekorteilla läpi (turvallisuus tuossa maassa on plussaa) sekä mieletön palvelu esimerkiksi aamupalalla pelkästään oli jotain mistä tekisi mieli antaa koko hotellille viisi tähteä. Vau. Tuonne menen aina kun tarvitsen hotelliyöpymistä Tallinnassa. Ei ole epäillystäkään. 

Ostoksia tuli tehtyä taas aikas hyvä määrä ja nyt löytyy esimerkiksi niin syksyisiä kynsilakkoja OPIlta, lisää Victoria's Secretin herkkutuoksuja, MACin huulipunia, muutamia ruusukultaisia koruja, uusia alusvaatteita ja tolkuttomasti erilaisia pastoja mitä hamstrasin Virukeskuksen ruokakaupasta, joka oli kuin maanpäällinen ruokaparatiisi. Mainitaan nyt vielä lavallinen sitruuna jääteetä Superalkosta, joka on maailman parhainta. Voiko ihminen enempää pyytää Tallinnan reissulta? Nyt katse kohti Liviä ja toisenlaisia äitejä, käsi sipsipussiin ja nautiskelemaan omasta kodista, joka ei häviä millään osa-alueella edes luksushotellille.

Riittiköhän tämä kolme kertaa Tallinnaa tälle vuodelle?

5 kommenttia :

 1. Mulla on kans kolmas kerta Tallinnaan nyt viikonloppuna :D Mietin ihan samaa, jos vaikka riittäis tälle vuodelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. :D Sinne on vaan niin helppo mennä ja silti se on sellanen irtiotto Suomesta. Halpa ja nopee ulkomaanmatka niin sanotusti.

   Poista
  2. Tiivistitpä asian just silleen ko aattelin :D

   Poista
 2. Kauniita kuvia !:) Kiva ku pääsit taas reissuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! ♥ Oli kyllä ihana käydä reissussa. Se vaan vielä ottaa jaksamisen päälle ikävästi mutta ehkä ajan kanssa kun kuntoutuu lisää niin jaksaa reissata ehkä enemmänkin.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.