tiistai 24. tammikuuta 2012

I CANNOT STAND BEING AWAKE, THE PAIN IS TOO MUCH

Kukkuu! Ollu niin häslinki päivä, että en usko vielkään mitä tänään on tapahtunut. Kuten eilen kerroin, kävin kipeän käteni takia lääkärissä missä lääkäri ilmoitti että työharjoittelukielto lankeaa nyt ja leikkaukseen on mentävä. Soittelin eilen sitten heti varauksen leikkausarviointiin missä oltaisiin katottu leikkauspäivä. Noooo tänään valmistauduin lääkäriin, mutta en koskaan olisi uskonu että lääkäri päräyttää huoneessa että nyt olisi hieman kiirettä, miten olisi 17 maissa?, kyllä, tänään. Siinähän sitten suostuttiin ja äidin kanssa ihmeteltiin ja ylistettiin yksityislääkärien mahtavuutta mutta eipä sitten osattukaan ajatella mitä tuleman pitää.

Kävin siinä tunnin sisällä kotona suihkussa ja vaihdoin vaatteet mukaviin ja palattiin takas lääkärille. Pääsin suoraan leikkauspöydälle ja lääkäriä odottelin melkein 20 minuuttia sillä aikaa kun sairaanhoitaja kyseli kaiken mun elämästä ja vähän arvosteli ''homopressaehdokasta'' ja itsellä oli siinä vaiheessa ongelmia ilmasta ärtymystä. Lääkäri aloitti leikkauksen huokaillen ja itsestäni tuntui että olin kuin liukuhihnapotilas että mahdollisimman nopeesti ohi, että pääsee tohtori jatkaan töitään. Ei siinä mitään mutta kun leikkaus tehtiin paikallispuudutuksessa niin en osannut odottaa että saatan tuntea kaiken kivun ja KOKO operaation, pyysin voitaisiinko puudutusta lisätä ja sain naureskelevan huuhdahduksen älä nyt viitsi? leikkasin jo, nyt ompelen kättäsi sisältäpäin. Siinä sitten itkua pidättelin 30 minuuttia ja kuuntelin kuinka lääkäri ja sairaanhoitaja arvostelivat lähihoitajien työtä (olen itse opiskelija), pressaehdokkaita ja muita niin-tärkeitä-asioita, jos mietitään että tilanteessa kuitenkin makaa potilas pöydällä käsi leikattavana.

Tämän kokemuksen jälkeen en enään ikinä halua paikallispuudutuksessa leikkauksia ja voi että kuinka kaipaan omaa lääkäriäni joka on leikannut käteni monesti ja vielä nukutuksesta ja erittäin huolehtivalla tavalla! Tikit poistatan jossain muualla kuin kyseisessä toimipisteessä, sen verta pahat traumat sain ja itku ei meinaa loppua järkyttävien kipujen takia.

Toivotaan että tää helpottais yön aikana ees jonkun verran. Ainiin! Mulla on seuraavan kerran koulua tän jutun takia nyt vasta 19.3, eli paljon on aikaa rentoutua ja hoitaa itteään kuntoon! Nyt sormet turvoksissa lepäilen ja toivon parempaa huomista, kliseistä? Nääh nyt hyväksyn senkin :P

13 kommenttia :

 1. se on nyt siinä se lasta, se oli tosi soma paketti t.Miikka

  VastaaPoista
 2. aivan ihana tää sun blogi :) oot tosi kaunis!

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. voi ei, kuullostaa kauheilta noi sun kokemukset :( iteltäkin on leikattu jalkoja sekä yksityisellä, että julkisella puolella, sekä nukutuksella. kokemukset on onneksi itellä ollut ihan hyvät, ja kaikenlaiset puudutukset on toiminut. yksi karmiva polvileikkaus on kuitenkin jäänyt mieleen, kun mua pidettiin hereillä, laitettiin paikallispuudutus, mutta mä näin kokoajan mitä tapahtui kun ne leikkelivät sitä jalkaa! hui. ja kuullositpa aika epämukavilta noi noiden jututkin! onneksi lääkäreitä/hoitajia on erilaisia, mutta toisaalta, toihan on niiden työtä ja ne jakaa sielä omia mielipiteitään tms, mutta pitäisi silti vähän kunnioitusta potilasta kohtaan löytyä! tsemppiä paranemiseen :-) (ja anteeksi superpitkä kommentti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi kauheeta! Toi kuulostaa ihan hirveeltä että oot nähny kun sua on leikattu :( Onneks en ite sentään semmosta nähny, hyi että. Eikö ne yhtään kysyny tai mitään että häiritseekö sua kun näät?

   Niinpä, onneks hoitajia ja lääkäreitä on erilaisia mutta koskaan ei tiedä millanen omalle kohdalle osuu :D Ja kiitoksia! Pitkät kommentithan on vaan kivoi :)

   Poista
 4. Onpas kamalan kuuloinen kokemus ollut :/

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi mun blogissani, toivottavasti liityit lukiaksi, Luen tätä ! <3

  - Melli

  VastaaPoista
 6. Hyi että, miten tuollainen on edes mahdollista! Ja aina yksityisiä mainostetaan, että on niin hyviä ja mahtavia ja asiakasta kunnioittavia. Ahdistaa ajatuskin, että olisin sun tilalla ollut tuossa tilanteessa. Tsemppiä ja paranemisia sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Eiköhän tää tästä päivä päivältä vaikka nyt tuntuu pahalta.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.