maanantai 30. tammikuuta 2012

Jääkylmä maanantai

Moikka! Tänään ei oo tapahtunut oikeestaan mitään poikkeavaa, paitsi ehkä yks kylmimmistä päivistä mitä oon koskaan joutunu kokeen. Veikkaan että joku lämmityshommeli on tässä talossa hajonnu koska tää on kirjaimellisesti kun joku ulkovarasto. Kylmästä päivästä huolimatta sain jotain järkevää tehtyäkkin vaikka ulos en astunu jalallaankaan - Siivosin meikkilipaston! Nyt kehtaa jopa sen meikkikokoelma videon kuvata. Kokkailtiin tainno siis pikkuveli kokkaili maailman parhaimpia hampurilaisia, tota vähän omaan tapaansa. En tiedä ketään joka oikeesti laittaa jauhelihaan paisto tilanteessa KUUTTA (6!) eri maustetta suola mukaanlukien, haha! Oli kuitenkin ihan huippu hyviä ja isoja möhkäleitä, yhellä sai aika kohtuullisen kovan ähkyn aikaseks.

Huomenna ois tarkotus siivota varsinainen makuuhuone ja vaatehuone koska sitä roomtouria alan tässä joku päivä nyt kuvailemaan vaikka tuntuu että huone on jotenkin keskeneränen kun inspistä on törkeesti mutta kustannus on eri asia. Nyt herkuttelen veljen ostamalla kokiksella (eikö oo mahtava pikkuveli? kokkaa ja kantaa herkkuja kotiin) ja namipussilla sekä tuijotan telkkaria vaikka ei sieltä mitään kovin jännää tuu edes. :)

Alla on vähän kuvia tästä päivästä, ei mitään kovin erikoista koska oli jotenkin niin nopee päivä että tuntuu kun herää nii kuvausaikaa on pari tuntia ennen kun tulee pimeetä ja sitten onkin ihan turha kuvitella mitään kuvaamisia ja mähän en koskaan osaa laskee kuvaushetkiä oikein ja sitten tulee tälläsiä pimeitä epämääräsiä kuvia. Onneks tulee kesä ja paljon helpompi kuvata valosassa! :)Napsu herra! ♥Pikkuveljen pilvenpiirtäjä hamppari haha


5 kommenttia :

  1. mulle sitten muutama tollanen pikkupikku-purilainen ja tollanen pikku-cola, kun tulen sinne :)
    t.jonnaan rakastunut tikku-ukko

    VastaaPoista
  2. oi, hyvän näkönen hamppari ! :D just nyt tekis mieli semmosta :D

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.