torstai 26. tammikuuta 2012

Shoppailua ja eläkekakkuja

Tänään on ollu suhteellisen ihana päivä vaikka kivut ovat yhtä pahat. Sain vihdoista viimein lääkäriltä vahvoja lääkkeitä, tehty papalle eläkekakku, käyty hieman shoppailemassa äidinkaa ja mässäilty heseruokaa parkkipaikalla salaa autossa, haha!



Tänään sain käsiini uusimman Cosmopolitanin ja Ellen, oioi! ♥ Oon niin rakastunu noihin cosmojen kansiin nykyään, ne on jotenkin paljon värikkäämpiä ja kivoja.



Elikkäs kaupoilta ostelin Sally Hansenin kynsilakanpoistoaineen, mikä on tarkoitettu heikoille kynsille, eli täydellinen mulle. Sitten nappasin koriin myös SYOSSin Shine & Hold hiuslakan, Garnierin ylistetyn BB:n, mitä oon havitellu jo tässä vähän aikaa ja nyt vihdoin raaskin sen ostaa! Voisin tehdä siittä pienen arvostelun, jos on kiinnostuneita? Sitten hankin vielä Freemanin ananakselta tuoksuvan entsyyminaamion, haha joo pakko kokeilla koska rakastan kyseisen sarjan tuotteita ja tuoksukin oli aikas nami. Viimeisimpänä hankin jonkun perus dödön, siihen ei varmaan tarvita mitään perusteluita? ;)




Oioioioi rakastuin tähän kynttilään, kun kynttiläfriikki äitini haisteli erilaisia kynttilöitä ja oli pakko tarttua tohon söpöläiseen hyllyllä, mikä maksoin vain 2e!? ja tuoksui niin hyvälle ♥



Parhaita suklaapatukoita! ♥




Tässä on sitten se meiän leipoma kinuskikakku papan eläkepirskeisiin huomiseks. Äitin mielestä kakku oli aivan pettymys, mutta mun mielestä se oli mahtava ja mun tekemä kinuski oli hyvvää! Käytiin sitten viemässä kakku mummulaan ja näin ihania lahjoja mitä pappa oli saanut työpaikaltaan. Miten ihmiset voikin olla niin ihania että on tehnyt suuuuuren neljä sivuisen pahvikirjan papasta mikä oli täynnä runoja papan elämästä, kuvia, lehtileikkeitä ja kaikkee tosi kivaa! Hienoja ihmisiä, ei voi muuta sanoo. :)

11 kommenttia :

  1. ei jummijammiii miten houkuttelevan näkönen kakku ja tietenkin toinen leipojista ;) t.tyhmä!

    VastaaPoista
  2. BB-voide kiinnostaa kyllä! Pitäisi saada aikaiseksi kokeilla jotain testeriä siitä ensin...kovasti olen kyllä siitä positiivista lukenut ja kuullut.

    Huvittaa muuten, että Ruotsin Ellessä on tasan sama kansi kuin tuossa uusimmassa Suomen versiossa. :)

    VastaaPoista
  3. Itseasiassa tuossa uusimman Cosmon välissä on näyte BB-voiteesta, sävy taisi olla light ja se on vaalein sävy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla on tuo Cosmo myös. :) Veikkaan tosin, että se vaalein on mulle liian vaalee...

      Poista
  4. SULLA ON IHANA BLOGI NAINEN !! kyl mä tätä alan seuraamaan nyt kans voioioi .. (: ihana! ps mulla on sama kynttiläää, ja rakastan sitä ! ja minäki haluisin kuulla tos BB:stä , ku oon sitä kans täs harkinnut/himoinnut... (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwww KIITOS! :) sait mut hymyileen, haha. Voisin kyllä joo tehä BB:stä postauksen!

      Poista
  5. Mulla on ollut tuo sama tuoksukynttilä jo iät ja ajat kirjahyllyssä, mutten oo koskaan polttanut :D
    Kiva blogi sulla :) Ja arvostelu tosta BB Cremestä olisi kiva, oon itsekkin suunnitellut ostavani sen.

    http://enjoytoday-sara.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattais poltaa, mahtava! ;) Ja kiitos! Arvostelua teen kyllä tosta joo :)

      Poista
  6. Tuo kakku näyttää niin hyvältä :P BB-voide kiinnostaa täälläkin, mutta en sitten tiedä tuleeko hankittua, ainakin testeriä olisi mielenkiintoinen kokeilla.

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.