torstai 9. tammikuuta 2014

UUSIA KOTIOSTOKSIA


Annan itselleni jatkuvasti tekosyitä miksi voin mukamas ostella ihan tolkuttomasti tulevaan kotiin sisustusjuttuja tai muita tosi oleellisia asioita tähän hetkeen ostettavaksi ja parhaimpina syinä pätee aina se, että kun mulla ei mene viihteelle rahaa niin voin kuluttaa sitten näin sitä. Okei, onhan se ihan loogista mutta välillä huvittaa se kun tietää alitajunnassa, että pitäisi olla tosi tiukasti rahojen suhteen ja säästää jokainen sentti. Nääh, not gonna happen.  Mä en pysty säästelemään tämän asian kohdalla koska mikään ei oo yhtä mieluista kun kierrellä sisustuskauppoja ja varsinkin niitä joissa on mukavat -50% alemyynnit, kuten eräässä puljussa missä kävin itse tänään kiertelemässä. Parasta terapiaa mielelle kun kiertelee tuntitolkulla lähes tyhjää kauppaa ja hipelöi lähes jokaista valkoista sisustustavaraa. Siihen valkoisuuteen liittyen on kyllä tullut mun lähipiirille joku pakollinen piikittelyjuttukin. Tänään jopa pohdittiin, että varmaan mun eteisessäkin on sitten seinällä käsidesipullo vieraita varten kun teen mun tulevasta kodista kuin jonkun terveyskeskuksen kaikkene valkoisuutenaan ja selkeytenään.  

Ostin tänään siis vähän kaikenlaista söpöä ja jopa ehkä tarpeellistakin. Löysin muutamia juttuja siis -50% alennuksella mutta jotkut nappasin normaalihintaisina hyllyistä. Kaikkia en alkanut edes kuvailemaan koska ne on niin tavallisia ja tylsähköjä astioita ja sitten eräs iso seinätarra maailmankartasta oli ihan liian iso esiteltäväksi sängyllä. Tajuatte varmaan. Ostin kolme pientä neliöhyllyä tai mitä lieneekään, tietenkin valkoisena ja ne varmaan laitan omassa kodissa lisähuoneeseen. Alla onkin sitten tarkemmat kuvat parista muusta ostoksesta, joten kerronpa niistä sitten seuraavaksi.


Neuloille, langoille, nuppineuloille, napeille ja kaiken maailman pienille jutskille löysin vihdoinkin suloisen puulaatikon, joka oli sopivan kuluneen näköinen mutta silti niin siisti ja munlainen. Tästä maksoin kymmenen euroa ja se oli myöskin puolet alennuksessa, eli normihintaisena parikymppiä. Tykkään tässä varsinkin siitä, että on monta eri lokeroa jutuille ja ne on hyvän syviä, että ei lentele pitkin mäkiä jos vähän ote lipee. 


Mulla on ihan liikaa avaimia yhdelle ihmiselle. Työavaimia on niin monia, että joudun teipeillä merkkaan mitkä on mihinkin ja kaikenlisäksi vielä kotiavaimet, joten oon välillä ihan purjeessa niiden kanssa. Tämä ainakin olisi tosi näppärä kun jokaiselle olisi oma paikkansa ja tietäisin aamusella heti, että mihin olen menossa hommiin niin ottaisin myös kyseisen paikan avaimen ja ei tarvisi kantaa jokaista mukana kun olisi varmempi paikka säilöä niitä kun mun huoneen lattia, laukunpohja, takintasku.. you know, ne paikat missä hukkuu kaikki. Tämäkään ei ollut pahan hintainen koska maksoi alennuksen jälkeen meinaan kahdeksan euroa.


Hajuvesille uusi peilialusta! Mä oon ettinyt pitempään jotain uutta kun hajotin mun edellisen vähän rajummilla aamurutiineilla ja nyt toivon, että toi edes säilyisi muutaman kuukauden pitempään. Siihen mahtuu suurinpiirtein juuri tuo kuusi hajuvettä, jotka on lähes kaikki täysikokosia. Käytän sitä siis nyt vaan hajuvesille joita käytän päivittäin ja eniten. Sopii myös niin hyvin tulevaan sisustukseen vaikka kynttilöiden alustana (siihen se on tarkoitettukin), että jos joskus haluan piristystä niin vaihdan tämän siihen hommaan. Hintaa ei tälläkään paljoa ollut meinaan 3,50 euroa ja siitä oli siis puolet otettu pois.

Nyt pesulle ja yöunille. Saan kohta jonkun halvauksen kun en huolehdi yöunista. Nukkukaa hyvin!

8 kommenttia :

  1. :D Ei oo todellista. Miten monta kertaa oon tullut sun blogiin kommentoimaan ja aloittanut sen tyyliin "minäkin..." "oon samaa mieltä..." "mulla on toi sama..." "veit sanat suustani..." ?!

    Nimittäin mulle kuittailaan myös tosta että kaiken-pitää-olla-valkoista. Se ei todellakaan oo mikään käytännöllisin väri mitä esimerkiks mattoon tai sohvaan tulee. Oon hermoromahduksen partaalla, kun poikaystävä uhkailee ripustavansa sen Scarface-taulut olohuoneen tai makkarin seinälle. Apua. Mustaa ja punasta kaiken mun valkeen keskelle? Not gonna happen. >:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan niin Jonnia vaan yksinkertaisesti. Tottahan se on, että valkoinen ei ehkä oo kaikista fiksuin valinta mut se on vaan eniten ehkä mua nyt ja se on vaan niin ajaton ja kaunis valinta. Siihen on helppo yhdistellä kaikkea!

      Naurattaa toi sun poikaystävä-kommentti koska tiedän ihmisiä, jotka painii noiden samojen asioiden kanssa ja itsellekkin on tullut poikapuoliset kaverit sanomaan, että he aikoo ostaa mulle tuparilahjaks jotain punasia koristetyynyjä sun muuta semmosta mitä ne tietää, että en kuitenkaan tulis käyttämään. :D jätkät jätkät.

      Poista
  2. Niin ja hups, mun piti kehasta tota peili-ideaa hajuvesille! :D Tässä tulee: tosi kiva idea! Näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
  3. vautsi miten ihania juttuja :3 etenkin toi peili *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa. Peili oli joo kyllä ehdottomasti yks lemppareimmista :)

      Poista
  4. Ihania juttuja! Mulla on kans tää valkeus-syndrooma.. Heh. Oman kodin "pukeutusmiskoodi" tulee varmaan olemaan valkoista ja vähän vanhahtavaa, eli just sellasta mun näköstä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkeus-syndrooma! :D Haha sehän se on. Sullakin on siis just oikee maku ;)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.