lauantai 20. syyskuuta 2014

EI NAURATA

lääkkeet

Viime perjantain hentoinen syysflunssa on viimeisen viikon aikana äitynyt jopa mun mittakaavalla pahaksi. Voimat on riittänyt just ja just makaamiseen sekä valittamiseen. Muutamana päivänä töissä jaksoin käydä pyörähtämässä mutta pääosin viikosta oon maannut sohvalla peittojen seassa. Siedettävä kurkkukipu on tällä hetkellä niin paha, että oon harkinnut jo ämpärin hakemista sohvan reunustalle, että nielemisen tilalla voisin sylkeä. Kipu on niin hirveä, että ainut väliaikainen helpotus on kolme tulehduskipulääkettä neljän tunnin välein ja nielemättä olemista. Pelastus tässä tuskaisuudessa on kuitenkin uusin simsin versio.

Yli vuosikymmenen ajan oon kaikki julkaistut sims-pelit omistanut ja nyt tooodella pitkän pelitauon jälkeen ostin itselleni uusimman pelin ja jonnekkin se elämä sitten taas ihmeellisesti katosi. Kirkkaasti palautui ensimmäisten pelituntien jälkeen mieleen kuukausitolkulla valvotut yöt, kymmenet tuhannet kustomoidut ladattavat peliin ja ikilapsen-leima vuosikausia sitten. Koskaan ei voi aikuistua niin paljoa, että sims-pelit ei enää tippaakaan kiinnosta.

Onko siellä ruudun toisella puolella muita simsveteraaneja?
Pelaamisen sijasta voisin hakeutua lääkäriinkin. Näh, katellaan sitten kun ei enää henkeä saa.

6 kommenttia :

 1. SIMSVETERAANI täällä hei! Ei hitsi vähänkö mahtava sana. XD 10 vuotta sitten elikkäs vuonna 2004 sain ekan simssin (ne oli niitä ihan ekoja simspelejä) synttärilahjaksi ja se oli menoa sit. Ihan paras peli. Sims ykköstä ja kakkosta oon hakannu ihan tolkuttomasti, kolmoseen ei enää riittäny aika ja mua vitutti sen bugaaminen. Nelonen vaikuttaa tosi hyvältä, toimii ku unelma. ^^ Mutta ei mulla edelleenkään ole aikaa pelata niinku joskus teininä, voi tätä aikuisen elämää... Mutta aina ku on aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kanssa joskus lapsena kun pelasin ykköstä ihan hulluna ja mummu oli niin haka koneiden kanssa niin se asensi mulle ne pelit pelattavaks ja vielä _latasi_ omalle koneellekin pelit jonkun dc++:n kautta vai mikä latausohjelma silloin joskus oli tosi suosittu. Kunnon koodarisuku.

   Mä aion raivata itelleni väkisin tilaa pelaamiseen koska se on vaan niin paras pakeneminen aikuisuutta. ♥ Velvollisuudet eka pitää kyllä hoitaa.. mutta heti niiden jälkeen!

   Poista
 2. Yksi simsveteraani ilmoittautuu täältäkin suunnalta. Sims1 oli aikakautensa parhautta, kaikkine lisäosineen. Tuli pelattua niin illat kuin viikonloputkin. Kakkosen hommasinkin sitten pleikkarille lemmikkielämän seuraksi, jotta päästiin silloisen parhaan kaverin kanssa pelaamaan kaksin ja voi niitä ihmissuhdesotkuja mitä saatiinkaan aikaan. Tänä kesänä ostin vasta kolmannen simsin PS3, jota sitten kesäillat ja -yöt tuli pelattua. Edelleen hirveät tuskat olisi pelata, mutta aika on tosi kortilla. Nelosesta vasta saan haaveilla ja kuolasin sitä viimeksi eilen Anttilan hyllyllä, muttei tällä palkalla sellaisiin rahaa pistetä (ainakaan vielä). Onneksi joulu on tuloillaan... Yhdyn kyllä siihen, ettei koskaan ole liian vanha pelatakseen Simsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoppas tätä.. ;) http://www.kinguin.net/category/9380/the-sims-4-limited-edition-origin-key/

   Poista
  2. En pystyny hillitseen itteeni!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.