sunnuntai 7. syyskuuta 2014

SUNNUNTAIN HÖPÖTYKSIÄ

sunnuntai

Odotan joka kerta viikonlopusta eniten sunnuntaita koska lähes poikkeuksetta teen silloin jotain mukavaa. Sunnuntaina ei yleensä tarvitse tehdä mitään pakollista tai rankkaa ja saa vaikka olla peiton alla koko päivän jos niin tahtoo. Onneksi en jäänyt kuitenkaan tänään peiton alle vaan heti aamusta lähdinkin kirpputorille pyörimään koska mikään ei ole yhtä mukavaa kuin rahan tuhlaus ja aarteiden etsiminen. Oon ollut tosi kettuuntuneena viimeiset pari päivää ja tämän päiväinen kirppistely kyllä suuresti paransi mielialaa, joten omatunto luultavasti antaa anteeksi tänään menetetyt eurot.

Tein jopa liian onnekkaita löytöjä ollakseen totta. Ketutus laski sadastakymmenestä viiteenkymppiin pelkästään sen takia, että löysin kaksi naulakkoa neljän euron yhteishintaan. Hassua koko asiassa oli se, että olin katsonut niitä samaisia netistä uusina jo hyvän aikaa. Saatoin tyypillisesti omaan tapaani kiljaista innostuksesta ja saada omitusia katseita ihmisiltä. Tämä julkinen kiljahtelu innostuessa on kyllä mielenkiintoinen piirre mussa.  Tällaiset asiat silti saa mielialan huomattavasti paremmaksi tai sitten nämä on taas näitä materialistin ominaisuuksia eikä muut ymmärrä miten joku naulakko saa ihmisen onneliseksi.

Kello huitelee jo melkein puoli viittä ja tarkoituksena olisi vielä syventyä toiseen ostamistani kirjoista paremmin sekä uskaltautua katsomaan joku pelottava elokuva pitkästä aikaa vielä kun on valoisaa sekä pihalla kuuluu leikkien lasten ääniä eikä tappavaa hiljaisuutta. Yksin kun on hetken asunut niin on tuo ennen rakastamani genre jäänyt vähemmälle katselulle jostain syystä, kröhöm. Voi olla, että loppujen lopuksi psyyke ei kestäkkään ja katsonkin jotain hömppäkomediaa mutta pääasia se kai on, että jotain kehittävää tekee lattialla makaamisen ja ärsyttävien telkkarimainosten tuijotuksen ohella.

Ihanaa sunnuntaita.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.