lauantai 4. lokakuuta 2014

HENGÄHDYSTAUKOA ETSIMÄSSÄ

kollaasi

Viikko numero neljäkymmentä on ollut fyysisesti sekä henkisesti rankka. Mikään muu asia ei ole mua auttanut yhtä hyvin jaksamaan tällä viikolla yhtä hyvin kuin se, että ulkona alkaa olemaan jo todella kylmä ja kynttilöitä saa alkaa hamstraamaan kaupoista. Motivaatio kaikkea kohtaan on ollut tipotiessään ja erityisesti työmotivaatio. Asiaa ei auta kyllä se, että työpäivät on pahimmillaan ylttänyt päälle yhteentoista tuntia tällä viikolla eikä lepposia hengähdystaukoja ole päässyt viettämään. Onneksi rankkoja viikkoja on vuodessa reilusti vähemmän kuin siedettäviä. Kaikki inhottava loppuu onneksi aikanaan. Se on inhottavuuden hyvä puoli.

Pakkasasteiset aamut, ruska, teen juonti, Pretty Little Liarsin viides tuotantokausi, edessä häämöttävä joulusesonki, mielenkiintoinen uusi tuttavuus, Lidlin karkkijugurit, äidiltä saadut kukat, puhtaat petivaatteet ja tänään yövaatteissa tehty parituntinen kylppärin tehopesu on piristänyt onnistuneesti. Aion nauttia nyt täydellisestä tekemättömyydestä, yrittää saada kiinni taas sisustusintohimoon ja kokeilla tämän kirjoittamisen jälkeen miltä hypetetyt macaron-leivokset maistuvat sekä juoda jääkylmää pepsiä kymmenen jääpalan kanssa niin kauan kunnes simahdan. Pienistä asioista tulee suuri onni.

Pian voi alkaa kuuntelemaan tiuhaan joululauluja, aiheuttaa itselleen konkurssin joululahjaostoksilla sekä verhoilla kodin jouluvaloilla, joten eiköhän tästä rankasta kaudesta selvitä ehjin nahoin loppujen lopuksi. Tuntuu kertakaikkisen ihanalta tuntea jouluintoilua ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Suru on alkanut ilmeisen selvästi jollain tavalla helpottamaan joulun osalta kun osaa jo nähdä siinäkin asiassa ihaniakin puolia enemmän kuin niitä masentavia.

Intoilen varmasti taas yhtä pian sisustamisesta ja kaikista turhista asioista kuin muutamia viikkoja sitten. Välillä vaan ihmisen tarvitsee luopua kaikesta tärkeästäkin kun pakolliset asiat elämässä vie kaiken ajan, energian ja motivaation. Kun vielä saisi järkkärin juurtumaan takaisin kiinni käsiin niin olisi asiat hyvin.

Syksy osaa olla yhtä aikaan rakkainta aikaa sekä hermostuttavaa kiirettä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.