maanantai 6. lokakuuta 2014

SISUSTUKSEN TARVETTA

taso kynttilät

Uuden viikon starttaus!  Sain viiden aikaan omituisen inspiraation alkaa muokkailemaan makuuhuoneen järjestystä heti kun pääsin ulko-ovesta sisään. Siirsin sängyn ikkunan eteen vaikka kiven kovaa väitin, että sänky pysyy edellisessä paikassa varmasti pitkään sekä tyhjensin meikkipöytäni ja tein siitä pelkän tason. Tuikut, selkeys huoneessa ja ulkoa heikosti valoa loistavat katulamput sänkyä vasten teki suuren muutoksen huoneeseen jonka kanssa mulla on ollut ongelmia. Ongelmia on lähinnä tilan käytön suhteen koska makuuhuone on olohuoneen kokoinen eli suhteessa aika iso makuuhuoneeksi omasta mielestäni. Skandinaavista mutta kodikasta linjaa sisustukseen tavoitellessa tarvitsee karusti vaan tuhlata. Kiikutan kotiin kaikki asiat mitä haluan kuten unelmapehmeän pörrömaton, jotain kaunista seinille sekä ennenkaikkea haluan eroon kaikesta mitä oon joutunut tuijottelemaan puoli vuotta paremman toivossa. Kerran se kirpaisee kun rahansa menettää.

Asetellessani tuikkuja tänään peilialustalle annoin henkistä psyykkausta tehdessä itselleni myötäntuntoisia olkapään taputuksia koska samalla mielessä pyöri kuvitelma kauniista kynttilöistä kolmen euron tuikkujen tilalla. Aion reippaalla tahdilla kiriä kiinni pimeän kauden sisustukseen - kauniiseen semmoiseen.

Parin viikon aikana en ole avannut nettikauppoja kun vasta eilen ensimmäisen kerran. Sisustamisinto on ollut ihan kadoksissa koska sairastelun ja kiireiden takia tuntu, että ainut kiinnostus kotia kohtaan oli se, että mihin pääsee nopeiten nukkuun tai istumaan mahdollisimman mukavasti. Sohvatyynyt on lentänyt kaaressa olohuoneen nurkkaan ja ruokapöytä on ollut meikki - ja työpöytänä sekä keittiössä on vähintäänkin ollut Gordon Ramsayn raivokohtauksen tarvetta. Niskasta on otettu kiinni ja tälläkin hetkellä selailen lukuisia nettikauppoja tuhlailu mielessä. Viime kuussa en tainnut ostaa oikeestaan mitään merkittävää kotijuttua vaikka tarkoitus tietenkin oli, joten ehkä tässä kuussa on syytä hankkia jotain hehkutuksen arvoista senkin menetetyn kuukauden edestä.

Tsemppiä uuteen viikkoon!

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.